Maiden + Megadeth 2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden + Megadeth 2005
Boże jak oni dojadą do Polski
Jade na 100 %. Świetny support. Miooodzio 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie słyszałem nic o koncercie w Finlandii...
Dave Mustaine powiedział tylko, że Megadeth zagrałby być może (nic nie jest jeszcze ustalone) na kilku festiwalach u boku Maiden, a nie jako support... Wszystko wyjaśni się pewnie w stosownym czasie.
Dave Mustaine powiedział tylko, że Megadeth zagrałby być może (nic nie jest jeszcze ustalone) na kilku festiwalach u boku Maiden, a nie jako support... Wszystko wyjaśni się pewnie w stosownym czasie.
no byloby wspaniale, zobaczyc te dwie kapele w jednym miejscu, i to w naszej Polsce, a chociaby w takim Chorzowie!! :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
ok moze byc bez megashitu byleby Ironi pokazali sie u nas na koncerciku i zamiast Chorzowa mogli by zagrac w stolicy 
Popieram. Oczywiście fajne by było gdyby Megadeth pojawił się w polsce razem z Maiden ale i tak nam do szczęści potrzebne jest tylko to drugieMlody pisze:ok moze byc bez megashitu byleby Ironi pokazali sie u nas na koncerciku i zamiast Chorzowa mogli by zagrac w stolicy
gdyby zagrali razem bylo by super.. taki support bylby dobra rozgrzewka przed gwiazda wieczoru..
-
Son Of A Gun
- -#Prodigal son

to nie jest najlepszy pomysl .. ja osobiscie mam blizej do Chorzowa..Mlody pisze:ok moze byc bez megashitu byleby Ironi pokazali sie u nas na koncerciku i zamiast Chorzowa mogli by zagrac w stolicy
I know what I want
And I say what I want
And noone can take it away.. (!!)
Najlepiej jakby zagrali np. we Wrocławiu albo Katowciach (do obydwu miast mam daleko ale w przynajmniej mam tam rodzinę
). No i tam jest super klimat 
mi to tam wlasciwie wisi co bedzie grac. niech tylko zagra miaden i bedzie ok. najlepiej w wawie
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

hiroszima pisze:najlepiej w wawie
gdzie tam beda na prowincje jechacMlody pisze:zamiast Chorzowa mogli by zagrac w stolicy
Hallowed Be My Name pisze:hiroszima pisze:najlepiej w wawiegdzie tam beda na prowincje jechacMlody pisze:zamiast Chorzowa mogli by zagrac w stolicy
Nie od dzis wiadomo ze najlepsze koncerty sa na SLASKU a nie na jakis zadupiach :rocx
Heh. A mi wisi, gdzie zagrają... Z warszawy jedzie specjalny autokar na koncert i spowrotem a klimat w środku jest nie do przebicia...
502473649 - Marek (kierownik autokaru)
Jesli będzie koncert i będą chętni, to podam numer:kierownik autokaru na koncert IM pisze: W autokarze dozwolone jest wszystko poza paleniem i sexem, bo kierowca musi się jakoś skoncentrować na drodze...
502473649 - Marek (kierownik autokaru)
a mnie to wkurza że najwieksze koncerty najcześciej są na Śląsku
. w innych miastach też sąbardzo dobre obiekty do tego typu wydarzeń
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
u nas sa najladniejsze dziewczyny i najbardziej odlotowa hala koncertowa w Polsce, dlatego kazdy zespol chce do nas przyjechac 
Moim zdaniem dyskusja na temat
"Moje miasto jest najlepsze i do mnie powinien przyjechac zespol" jest calkowicie jalowa.
Maideni przyjada do takiej hali/stadionu, ktora ma podpisana umowa z danym organizatorem koncertu.
A wiec miejsce wystepu jest uzaleznione od tego - kto i czy w ogole zorganizuje takowy wystep Maiden.
"Moje miasto jest najlepsze i do mnie powinien przyjechac zespol" jest calkowicie jalowa.
Maideni przyjada do takiej hali/stadionu, ktora ma podpisana umowa z danym organizatorem koncertu.
A wiec miejsce wystepu jest uzaleznione od tego - kto i czy w ogole zorganizuje takowy wystep Maiden.
Proponuję Proximę jokeMaYeR pisze:Maideni przyjada do takiej hali/stadionu, ktora ma podpisana umowa z danym organizatorem koncertu.
[quote="bobek"]A kiedy ma być ten potwierdzony gig w Finlandii
/quote]
To chyba wie tylko wielki Rod
I znajac jego to powie to w ostatniej chwili 
To chyba wie tylko wielki Rod
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie była mowa jedynie o ewentualnym (i to na razie tylko domysły) gigu na stadionie w Oslo... Ale do Finlandii pewnie także zawitają (w końcu sprzedali tam tyle płyt.
)...
Trzeba być cierpliwym... Choć wg. mnie już niedługo powinniśmy rozpocząć akcję męczenia Odyssey i innych potencjalnych promotorów!
Trzeba być cierpliwym... Choć wg. mnie już niedługo powinniśmy rozpocząć akcję męczenia Odyssey i innych potencjalnych promotorów!
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

oczywiscie ze jalowa - przeciez to oczywiste ze koncowy wniosek moze byc tylko jeden - Slask, Katowice, SpodekMaYeR pisze:Moim zdaniem dyskusja na temat
- likipiki
- -#Lord of the flies

ewentualnie: Śląsk, Chorzów, Stadion Śląskioczywiscie ze jalowa - przeciez to oczywiste ze koncowy wniosek moze byc tylko jeden - Slask, Katowice, Spodek
And it's a dirty job but someone's gotta do it...