08-11/05/2018 - Mgła, Revenge, Doombringer - Poznań, Gdańsk, Warszawa, Wrocław

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

08-11/05/2018 - Mgła, Revenge, Doombringer - Poznań, Gdańsk, Warszawa, Wrocław

Post autor: kam »

W ramach europejskiej trasy, na czterech koncertach w Polsce, wystąpią Mgła, Revenge oraz Doombringer. Koncerty odbędą się w Poznaniu, Gdańsku, Warszawie i we Wrocławiu, w ramach Into the Abyss Festival.

Mgła (black metal, Polska)
Revenge - band (black/death metal, Kanada)
Doombringer (death metal, Polska)

8 V 2019 Poznań, Klub U Bazyla

9 V 2019 Gdańsk, Klub B90

10 V 2019 Warszawa, Klub Progresja

11 V 2019 Wrocław, Zaklęte Rewiry*

bilety:

60zł (limitowana pula promocyjna)
70zł (przedsprzedaż)
80zł (w dniu koncertu)
*wrocławski koncert w ramach Into The Abyss Festival:

135zł (bilet jednodniowy)
235zł (karnet dwudniowy)
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
Sadek
-#Clansman
-#Clansman

Re: 08-11/05/2018 - Mgła, Revenge, Doombringer - Poznań, Gdańsk, Warszawa, Wrocław

Post autor: Sadek »

No i to jest wiadomość! Oby nie było szybkiego sold-out, bo słabo z kasą obecnie. Bazyl jak zwykle nie zawiódł.
on_the_run
-#Trooper
-#Trooper

Re: 08-11/05/2018 - Mgła, Revenge, Doombringer - Poznań, Gdańsk, Warszawa, Wrocław

Post autor: on_the_run »

Mgła bardzo dobry band na żywo, grają dość oryginalnie jak na black metal. Za to supporty mnie nie powaliły, chociaż Doombringer lepszy od Revenge.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Revenge strasznie męczyli, już miałem ich dość pod koniec. Za to Mgiełka... Klasa sama w sobie. Koncertowo robią świetną robotę, liczyłem, że może zagrają coś nowego, bo jednak ostatnia płyta już z 2015. Niestety w secie nic nowego nie było, ale... na soundchecku zaczeli coś grać, czego nie rozpoznałem i brzmiało to nie jak jam tylko fragment jakiegoś utworu. Może to właśnie to było tym nowym?
https://www.last.fm/user/kamooo
on_the_run
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: on_the_run »

Serio, nikt tu więcej na ten temat się nie wypowiada? Ludzie się brandzlują w temacie o jakimś popersie Eltonie Johnie, a Mgła pominięta? Tu siedzą metalowcy z krwi i kości, czy pipki jakieś co płaczą mamusi w rękaw, jak Elton John śpiewa piosenkę z Króla Lwa? :D
ODPOWIEDZ