Oficjalne szczegóły dot. Early Days i garść info o planach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Oficjalne szczegóły dot. Early Days i garść info o planach
Okładka moim zdaniem wspaniała. Zwłaszcza plakaty na murach to dobry pomysł. Tylko daj Boże, żeby przyjechali do Polski, będzie zarąbiście :rocx . Pozdrawiam
no bede sie o to modlil z calego serca...
jak dla mnie to moga koncertowac ze starymi kawalkami a w miedzy czasie pracowac nad plyta ktora wydadza za np. trzy lata i ktora bedzie genialna...
dlatego ja nie wiem czemu narzeka pare osob. ale no coz taki jest nasz narod - potrafi tylko narzekac. a jest takie przyslowie 'jak nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma'...
jak dla mnie to moga koncertowac ze starymi kawalkami a w miedzy czasie pracowac nad plyta ktora wydadza za np. trzy lata i ktora bedzie genialna...
dlatego ja nie wiem czemu narzeka pare osob. ale no coz taki jest nasz narod - potrafi tylko narzekac. a jest takie przyslowie 'jak nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma'...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni nie piszą będąc w trasie...
Za to nad płytą mają zacząć pracować mniej więcej za rok, a wyjdzie ona pewnie za góra 2 lata.
Za to nad płytą mają zacząć pracować mniej więcej za rok, a wyjdzie ona pewnie za góra 2 lata.