Płytka w chmury
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Płytka w chmury
Jest godzina 11:55 w nocy kiedy piszę ten temat. A więc: wyobraźcie sobie taką sytuację. Niebo jest zachmurzone. Nie żeby chumury były zaraz ołowiane albo granatowe. Po prostu całe niebo pokryte białą warstwą. Jest sobota. Siedzicie u siebie w pokoju. Najlepiej na kanapie. Koło siebie macie odtwarzacz CD. Żeby zabić nudę wyciągacie jedną z płyt IM, wkładacie do czytnika i... No właśnie. Tu zaczyna się pytanie. Jakiej płyty najchętniej słuchacie w taką pogodę i dlaczego. U mnie to jest Virtual XI. Lubię zachmurzenia i tą płytę. Słuchanie Virtual XI w słoneczny dzień bez ani jednej chmurki na niebie było by dla mnie nudne. No więc - wypowiadajcie się.
Maciey zaprasza na forum w rytmie cha cha, nigdy w rytmie cza cza.
Re: Płytka w chmury
X factor lub Dance of death. Zdecydowanie najlepsze do takiej pogody.
Ja mam zawsze ten problem bez wzgledu na pogode i pore dnia...

Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
ten temat byl juz w ankietach, ale coz plytka zalezy od humoru
Głównie jest to Brave New World albo Dance Of Death ale ostatnio żadko słucham wogóle Maiden teraz tak jakoś puściłem sobie DoD bo mam dobry humor
No i jest piękna pogoda 
Ja wyłaczam CD jak czytam tego typu tematy
Ostatnio zmieniony sob paź 09, 2004 9:56 am przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
moze byc "No Prayer..." a szczególnie utwór tytułowy albo "Fear of the Dark"
ja bym sobie odpalił Dance of Death lub Brave New World [ albo Revelations - Vadera
]
- likipiki
- -#Lord of the flies

IMO maideni nie mają płyty nadającej się na takie momenty 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no właśnie maiden nie mają takich płyt na takie momęty:P Lepiej jak bym powiedział o ładnej pogodzie a nie ma co robić, no to wtedy Maiden England, Piece of Mind, Brave New World, Seventh son, Somewhere In Time i.... no nie wiem jak można słuchać Virtual XI w niepogodny dzień. To właśnie kiedy świeci słońce to ja chce się wyszaleć przy Clansmanie, Futureal, Angel and Gambler, czy lightning Strickes Twice. Jeżeli ma lać to włanczam Xfactor(ale to już ma być gradobicie burza inaczej nie, a i jeszcze potym ma być tęcza:-)
ja w takim czasie slucham radia
maiden nie maja takich plyt co by jakos szczegolnie byly "dostosowane" do takiej pogody
jak sa chmurki i jest ciemno to slucham albo ALice In Achains-Jar Full Of Flies albo jakiej pojedyncze kawalki black sabbath pomieszane z Ironami..
najchetniej Fear Of The Dark oraz Dance Of Death.... ( oczywiscie kawalki nie albumy)
Podczas deszczowej pogody ? to zalezy nieraz cos IM ale live ale na burze to Reign in blood :solo
o widzicie
a ja sobie w taką pogode X Factora...albo jak mam doła 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
a mi to wsio ryba jaka jest pogoda.. slucham tego na co w danej chwili mam ochote i w jakim jestem nastroku..
- likipiki
- -#Lord of the flies

a że nastrój i ochota często zależy od pogody...Sim0n pisze:a mi to wsio ryba jaka jest pogoda.. slucham tego na co w danej chwili mam ochote i w jakim jestem nastroku..
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
niby tak ale to nie jest powiedziane ze jest taka pogoda to slucham tylko virtuala czy dod czy czego innego.. chce posluchac maiden slucham maiden, jestem zmeczonby to wlacze se ballady scorpions czy dire straits a jak chce powqrzac sasiadow i sie wyszalec to leci rotting christ.. pogoda jest tu na 2 lanie choc fajkt ze ma ona wplyw na nastroj to jednak nie az tak wielki w moim przypadku...świnka666 pisze:a że nastrój i ochota często zależy od pogody...Sim0n pisze:a mi to wsio ryba jaka jest pogoda.. slucham tego na co w danej chwili mam ochote i w jakim jestem nastroku..
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Na takie momenty najlepsza "deszczowa piosenka" <lol>
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
ze mna, jest tak jak z SimOnem, pogoda ma male znaczenie, po prostu zalezy co mi w glowie w danej chwili siedzi i na co mam ochote, a nie jak tylko pare kropli spadnie z nieba to odrazu zmieniam płyte... 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
Wątpie żeby pogoda miala wplyw na to co mi Winamp wypluje