To pisz maila do Roda, a nie teksty w stylu "niech ktoś coś zrobi".lochinvar pisze: ↑pt lis 01, 2019 11:48 am Hm, ktoś? Myslalem, że to ma być wydawnictwo dla fanów jedynki przecież. Fajnie byłoby zebrać w jednym boksie jedynkę plus nagrania z tego okresu, zarówno te oficjalnie wydane, jak i na bootlegach. Pamiątka bardziej dla fanów, dla zespolu jakiś profit. Inni mogą coś takiego zrobić czemu nie Iron Maiden? Po prostu fajna okazja która kiedyś może się nie powtórzyć. Ot co.
40 rocznica wydania jedynki Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 40 rocznica wydania jedynki Iron Maiden
Od razu powinien dzwonić do Burra
Myślałem, że z odejściem Vorgela skończą się tak surrealistyczne wątki, ale forum nie zawodzi.
Myślałem, że z odejściem Vorgela skończą się tak surrealistyczne wątki, ale forum nie zawodzi.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

Może to Vorgel w przebraniu 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
W sumie debiut IM to taki trochę rock and roll...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Czytać ze zrozumieniem. To po pierwsze. Po drugie nie jestem członkiem oficjalnego fan clubu IM. Dlatego była prośba o przedstawienie tematu j.w. Po trzecie nie wiem co jest surrealistycznego w rocznicowym wydaniu jedynki. Niechęć aktualnego składu bandu i menago można zrozumieć ale to fani mogą skłonić do zmiany decyzji i nie mam na myśli tylko tego skromnego grona. W dobie internetu można pomysł przekazać na fora w innych krajach. Potrzeba działania innych. Malkontentyzm nic tu nie da, złośliwości też nie.
Jakby oni słuchali tego co fani chcą byłoby wspaniałe.
ja myśle, że mają już zaplanowane wydawnictwa do końca kariery i pewnie otrzymamy też jakieś niewydane wcześniej koncerty już po zakończeniu kariery. Prośby fanów nic tu nie zmienią, ani niczego nie dodadzą.
- blackcocker
- -#Moderator

Internet jest potężny, ale nie na tyle, aby ruszyć ich leniwe dupy
Zresztą no matko... nie wiem czy ta jedynka zasługuje na takie 10 płytowe wydawnictwo XD ani to reprezentatywne, ani doskonałe. No nie rozumiem fascynacji 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Marnujesz czas dywagując o tym jakie może by mogło być wydanie płyty z 1980, snujesz fantazje o re-recordingach z Di'Anno, którego uznajesz za jakiegoś zajebistego wokalistę, pomimo tego, iż jego fatalna kondycja wokalna to fakt z którym trudno się kłócić. I tu nie chodzi o żaden styl, tylko o to, że ten człowiek nadaje się do leczenia, a nie do śpiewania. Sorry, ale mnie te wywody brzmią jak jakiś wysoki poziom nerdostwa. A na dokładkę zdajesz się nie rozumieć tego, w jaki sposób działa ten zespół. To jest nieco surrealistyczne, szczególnie część z Paulem.
Słuchać, nie słuchają ale pewnie ktoś tam z tych ważniejszych fanów ma do nich dojścia i coś może zasugerować. Eddies Archives też wydawałoby się że zawiera mało istotne rzeczy, nawet z Dianno a boxik dawno wyprzedany i nie sądzę że tylko z uwagi na nagrania z Brucem Dickinsonem.MaidenFan pisze: ↑pt lis 01, 2019 1:27 pm Jakby oni słuchali tego co fani chcą byłoby wspaniałe.ja myśle, że mają już zaplanowane wydawnictwa do końca kariery i pewnie otrzymamy też jakieś niewydane wcześniej koncerty już po zakończeniu kariery. Prośby fanów nic tu nie zmienią, ani niczego nie dodadzą.
Ja nie wskazuje kto jest lepszym wokalista bo nie w tym rzecz.
Uważam że jedynka zasługuje na wzbogacone wydanie rocznicowe. Tyle i aż tyle. Co do rerecordingu ostatecznie się wypowiedziałem więc temat zamknięty.
Podałem propozycje mocno wzbogaconego boxu jako to czego ja bym oczekiwał a jak komuś wystarcza remastering z 1998 to ok.
Nawet gdyby zawrzeć boxik do jedynki, Soundhouse Tapes extended, BBC Session, nagrań z singli które nie weszły na jedynkę plus koncert z Reading 1980, ewentualnie coś extra niepublikowanego też byłoby miło.
Ładnie by na półeczce wyglądało chyba że ktoś lubi mp3 ewentualnie linki do you tuba.
Ja preferuję fizyczne nośniki ale zapewne jestem w mniejszości.
Jak to odszedł?
Co przegapilem, w którym temacie?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
No właśnie? zniknął i go nie widać.
Obraził się, ale już nie pamiętam, w którym temacie. Ciekawe czy jak Kusy pilnie śledzi co tu się pisze. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To chyba było w dyskusji o Venom
Jest tu podobno ważny członek fan klubu co jeździ na wiele koncertów IM i ma bezpośredni kontakt z Panem Harrisem a nawet bywa na jego urodzinach. Może mógłby łaskawie podpytać czy jest szansa na jakieś okolicznościowe wydawnictwo związane z jedynką. Rozumiem że wielu członków niezbyt lubi jedynkę także przez wzglad na Pana Dianno. Ok. Są jednak tacy którzy preferują właśnie skład z Panem Dianno a jedynkę darzą szczególnym szacunkiem.
- blackcocker
- -#Moderator

A o co on sie nie obraził?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
To forum metalowe czy randkowe?blackmailer pisze: ↑sob lis 02, 2019 2:24 pmA o co on sie nie obraził?Jeśli śledzi to przesyłam całusy i gorące pozdrowienia!
Iron Maiden łączy ludzi i pomaga w akceptowaniu swojej orientacji
Wszystkie najbardziej pojebane osoby w życiu które spotkałem szkalowały Ironów. Szanowanie Iron Maiden to wyznacznik normy.
Więc jak szukać miłości to tylko tutajlochinvar pisze:To forum metalowe czy randkowe?blackmailer pisze: ↑sob lis 02, 2019 2:24 pmA o co on sie nie obraził?Jeśli śledzi to przesyłam całusy i gorące pozdrowienia!
![]()
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ma być to anniversary edition czy nie?
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,3 ... rects=true
W/w kolega mógłby zapytać lidera IM czy jest jakaś szansa?
https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,3 ... rects=true
W/w kolega mógłby zapytać lidera IM czy jest jakaś szansa?