24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
Byle bilet byl na plyte 
-
ChildOfTheDamned
- -#Charlotte

Wiecie, jakie będą ograniczenia wiekowe i czy wpuszczą 17-latka bez opiekuna?
- blackcocker
- -#Moderator

Mnie wpuszczali, raczej nie widzę przeciwwskazań 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 4876
Nieletni tylko z pisemną zgodą Rodzica i Proboszcza.
O ile zgody pierwszego ochrona jakoś strasznie nie wymaga to w przypadku braku tej drugiej na bank Cie nie wpuści 
Zwłaszcza biorąc pod uwagę kto będzie na supporcie.thorgal_30 pisze: ↑czw lis 14, 2019 11:22 am Nieletni tylko z pisemną zgodą Rodzica i Proboszcza.O ile zgody pierwszego ochrona jakoś strasznie nie wymaga to w przypadku braku tej drugiej na bank Cie nie wpuści
![]()
Stop deprawacji nieletnich!
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Xardas2309
- -#Invader

To w empiku tym razem dostanę bilet???
W media Markt nigdy nie kupowałem to nie wiem. Ale na kraków ostatnio chciałem w empiku to mi powiedzieli ze nie sprzedają na ten koncert.
W media Markt nigdy nie kupowałem to nie wiem. Ale na kraków ostatnio chciałem w empiku to mi powiedzieli ze nie sprzedają na ten koncert.
Nie dostaniesz. Ticketmaster nie współpracuje z empikiem. W Mm dostaniesz.Xardas2309 pisze: ↑czw lis 14, 2019 1:08 pm To w empiku tym razem dostanę bilet???
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Empik dostał wypowiedzenie umowy w lipcu na bilety z LiveNajszon i juz nimi nie handluje... z tego co do mnie dotarło...
- Saimon1995
- -#Moderator

Zgadza się. Teraz sprzedają wyłącznie bilety ze swojego serwisu - empikbilety. Innych stron nie obsługują.thorgal_30 pisze: ↑czw lis 14, 2019 1:24 pm Empik dostał wypowiedzenie umowy w lipcu na bilety z LiveNajszon i juz nimi nie handluje... z tego co do mnie dotarło...
A wracając do tematu, bilet na płytę na Narodowy kupiony. Myślałem, że opłata serwisowa będzie o wiele droższa.
I cyk, bileciki na sektor V02 dla mnie i kumpli kupione
Ku mojemu zdziwieniu, była opcja biletu kolekcjonerskiego 
i myk, kupiona trybunka 
Trybuny C01 x3 meldują się 
trybuny V1
a właściwie V01
W Krakowie ktoś sobie w ogródku postawił

Aha czyli sprzedają pierwszy poziom trybun, dopełniają płytę. Pewnie po świętach włączą górne sektory. Dobry zabieg. Lepszy niż „rozproszenie” w krzesełkach.
-
Xardas2309
- -#Invader

Patrzę się. Wydzielona strefa Early Entrace.
C, y ktoś wie jak duża jest ta strefa? No i czy to nie jsa czasem jakieś żarty bo w Krakowie też była ta strefa a nie było barierek
C, y ktoś wie jak duża jest ta strefa? No i czy to nie jsa czasem jakieś żarty bo w Krakowie też była ta strefa a nie było barierek
Tutaj też raczej nie będzie barierek.Xardas2309 pisze: ↑pt lis 15, 2019 1:46 pm Patrzę się. Wydzielona strefa Early Entrace.
Z ciekawości sprawdzałam bilety, wchodząc z różnych stron na podgląd stadionu. Za każdym razem były zaznaczone inne sektory na dolnych trybunach do wyboru, w jednym przypadku narożne się pokrywały. Tylko po przekierowaniu że strony LN na podglądzie płyty był wydzielony sektor GA EE.
Z resztą na temat GA EE by LN jest post na FB Sanktuarium.