Joanna Kołaczkowska w Iron Maiden.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Joanna Kołaczkowska w Iron Maiden.
Powiem Ci, że Maryla by pozamiatała. Ale mam inny pomysł. Przebierzemy Marylę za Andiego Derisa a Kołaczkowską ogolimy na pałę i będziemy mieli swój polski Pumpkins United. Dodać to tego Lacky Luczyka przebranego za Kaia(on też czasem gra w kapeluchu) i mamy supergrupę.
Kat united we are
-
Deleted User 357
To jest myśl, zastanawia mnie tylko kto mogłby grać role Grosskopfa i Weikatha, zwłaszcza kogoś z takim wyrazem zblazowania jak Weiki ciężko będzie znaleźć
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

SiT to narodziny Synthwave, czekam na trase z Perturbatorem
No i w czym problem? Tobie się podoba, mi nie. Czy ja zakazuję Ci wielbienia SIT?Pierre Dolinski pisze: ↑czw sty 16, 2020 10:51 pmNo ale przecież nie jesteś całym światem, tylko pojedynczą jednostką. Wielu innych toleruje.
-
Deleted User 357
-
Deleted User 5490
A czy ja nakazuję? Stwierdzam tylko, że jesteś wybrany, skoro uważasz FOTD za nowocześniejszą wersję SIT. Twierdzę też, że tego co w 84 roku po pijaku powiedział koleś z Maiden kolesiowi z Turbo nie można traktować jak prawdę objawioną.
Nie no, Joanna jest bardziej heavy metalowa niż Maryla.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam nadzieję, że Raven Age mimo wszystko na supporcie zagra
Nigdy nie lubiłem klawiszy w hard and heavy, poza Hammondami. W/w historyjka nie ma tu żadnego znaczenia. SIT wiele lat próbowałem polubić. Podobnie SSOASS. Bezskutecznie.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sty 16, 2020 11:03 pm A czy ja nakazuję? Stwierdzam tylko, że jesteś wybrany, skoro uważasz FOTD za nowocześniejszą wersję SIT. Twierdzę też, że tego co w 84 roku po pijaku powiedział koleś z Maiden kolesiowi z Turbo nie można traktować jak prawdę objawioną.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie, bo Perturbator ma wysokei standardy i nie wziąłby na swoją trasę takiego chłamu
Ja w ogóle uważam, że do składu powinien dołączyć Gene - z jego aparycją może spokojnie zastąpić Eddiego. Dodatkowo by chłopakom wyjaśnił jak się robi karierę. Wydali kilkanaście albumów, mamy materiał na kilkanaście tras - wszystkie albumy gramy w całości po kolei i doimy frajerów + na każdej na bisy Number i Fear, żeby nie marudzili na setlistę. Do tego Paul na wokal - było by jeszcze gorzej niż z Di'Anno. A że lecieliby z playbacku, to Harris mógłby jeszcze więcej biegać po scenie - może z piłką przy nodze. A na dodatek Maiden zostałoby ulubionym zespołem Vorgela 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale to słaby muzyk, w końcu KISS to zespół, który od samego początku nastawiony był na komercję. Stworzono markę KI$$ i ona zarabia na wielu płaszczyznach. Muzycznie nie mieli nigdy zbyt wiele do powiedzenia, na każdy album z lat 70 przypada po 3 kawałki, które ujdą, reszta to durnowate rock and rolle jakich nie zaryzykowałby nawet Shakin' Stevens. W latach 80 grali to, co grali wtedy wszyscy, ale znacznie słabiej, bez pomysłu, po prostu dziady żyjące wciąż legendą KISS. Dwie ich płyty, których mogę słuchać to te, których ich fani akurat nie lubią, co by się zgadzało.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie pamiętam co tam Vorgel wypisywał, to cytat z niego
-
Deleted User 357
Inna sprawa że u Paula można bez problemu stosować playback, bo on się fizycznie nie zapuścił - w przypadku Dianno nikt nie uwierzy że chłop co się ledwo porusza śpiewa jak w latach 80
Powstaje nam tutaj grupa muzyczna wszech czasów
Wywalmy klawisze, elektronikę zapewni Jean Michel Jarre. No i przy okazji będą ładne światełka, a nie jakieś płachty
Wywalmy klawisze, elektronikę zapewni Jean Michel Jarre. No i przy okazji będą ładne światełka, a nie jakieś płachty
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale kto to k... jest Joanna Kołaczkowska?
taka baba z kabaretów (hrabi) co ma wkurwiający głos. Jest mała i drze ryja.
Mój ojciec ją lubi, a to powód by jej nie lubić. Zaufaj mi
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM