Maiden w wersji umca-umca-dup-dup-dup
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Re: Maiden w wersji umca-umca-dup-dup-dup
nic tylko zakupić jeszcze dres, dobry sprzęt grający do naszego poloneza i na dicho jechać wyrywać laski! umc - umc 
a raczej starą Bejce z naklejką "stajnia BMW" i "Pioneer" na tylnej szybieAncient Mariner pisze:nic tylko zakupić jeszcze dres, dobry sprzęt grający do naszego poloneza i na dicho jechać wyrywać laski! umc - umc
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Teraz czekamy na "wielkie" przeboje w rodzaju numa-numa-je w wersji heavy-metal.
no tak i jeszcze ,,czarne oczy" heheeJMM pisze:Teraz czekamy na "wielkie" przeboje w rodzaju numa-numa-je w wersji heavy-metal.
swoja droga ciekawe jak by to brzmialo np. spiewane growlem
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Już się nie moge doczekać. To by była conajmniej płyta roku.
- Harley Rider
- -#Prodigal son

Fajne te kawałki (zwłaszcza The Trooper), ale tylko jeśli traktować je jako żart. Bo gdyby nagrać to na poważnie...Boże widzisz i nie grzmisz
Musze skombinować całą płytkę.
A co do Numa-numa-iei i Czarne Oczy w wersji metalowej to byłbym ciekawy jak te kawałki wypadłyby w wersjach:
death-metal na growlingu
aranżacja a'la Children Of Bodom z wokalem jak Alexi
ekstremalny black (jak Mayhem) z charczącym wokalem
thrash w stylu Kreator
heavy-metalowa wersja jak Iron Maiden, Judas Priest czy Saxon
A co do Numa-numa-iei i Czarne Oczy w wersji metalowej to byłbym ciekawy jak te kawałki wypadłyby w wersjach:
okropne !
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
wyszedl by mega Rotf&LolHarley Rider pisze:Fajne te kawałki (zwłaszcza The Trooper), ale tylko jeśli traktować je jako żart. Bo gdyby nagrać to na poważnie...Boże widzisz i nie grzmiszMusze skombinować całą płytkę.
death-metal na growlingu
aranżacja a'la Children Of Bodom z wokalem jak Alexi
ekstremalny black (jak Mayhem) z charczącym wokalem
thrash w stylu Kreator
heavy-metalowa wersja jak Iron Maiden, Judas Priest czy Saxon
co to sie nie dzieje 
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Jak bym poszedł do dyskoteki i usłyszałbym Trooperka w wersji dance to by było ciekawie
ale na codzień nie mogłbym tego słuchać...beee
czemu nie ?
bardzo ciekawy projekt, zwłaszcza wokal bardzo dobry
tylko, że fakt - aranżacja moze troszke do p*py, ale zawsze to coś nowego 
objaśnienie
*=u
objaśnienie
*=u
Ostatnio zmieniony pn sie 15, 2005 4:26 pm przez hellrider, łącznie zmieniany 1 raz.
- Johny Walker
- -#Charlotte

ja wam powiem ze u mnie w szkole na dyskach nikomu nie chcialo sie do tego tanczyć a Trooperka załączyłem sam bo jestem wodzirejem dyskotekowym w szkole. U mnie panuje moda na techno a'la Manieczki czyli cos co wogóle techno nie przypomina 
\m/
ej nie znaja sie na muzyce 
- Johny Walker
- -#Charlotte

normalna piosenka+bity... nie postarali się... ciekawe czy od czasu, gdy powstał ten temat wyszła jakaś druga część czy coś ;p
ZauważyłamFutrzak pisze:Bon Jovi, Van Halen i Europe to akurat niewiele się rożnią od oryginałów
A słyszałam też "Final Countdown" w aranżacji a la Children of Bodom - miazga
A wy zamiast gdybać, to łapcie za gitary, basiki, mokrofony, syntezatory i programy do obróbki dźwięku
P.S. po odpowiedniej ilości browarków i muzyki disco & rock, oryginał "Fear of the Dark" wypada nawet dyskotekowo
moze uda mi sie załatwić całą płytke
to by był czad...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dziwne, dla koneserów. Ciekawe, kiedy szalona żaba zacznie Ironów śpiewać 
Ja jestem w trakcie załatwiania
tej płyty. Narazie mam 3 kawałki w tym trooper'a - brud, smród i kapcie. Jump wypadł trochę lepiej. Boże ten bas zagłusza całą muzykę a wokalisći także porażka, wogóle kto wpadł na pomysł tego projektu. Jak ktoś wcześniej napisał tylko czekać na trooper'a w wykonaniu żaby 
... mi natomiast ,,The Trooper" przypadł do gustu jednak w takim wykonaniu ten kawałek sprawdza się np: podczas jazdy samochodem czy gdzies na jakiejś imprezie lub dyskotece ... w rzeczywistości codziennie raczej bym takich klimatów na dłuższą metę nie strawił ... strasznie to nużące ... co do samego wykonania nie jest wcale tak źle ...the_trooper pisze:Ja jestem w trakcie załatwianiatej płyty. Narazie mam 3 kawałki w tym trooper'a - brud, smród i kapcie. Jak ktoś wcześniej napisał tylko czekać na trooper'a w wykonaniu żaby
... poszukiwałem tego wydawnictwa w naszych sklepach internetowych ale nie mogłem nigdzie znaleźć.