jazda na koncert!... i co dalej
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
poison-girl
- -#Invader

jazda na koncert!... i co dalej
Cjodzi mi o sprawy organizacyjne
Typu ceny biletów?
W jakim tępie je trzeba wykupic zeby sie załapać (ta skandynawia mnie przeraziła mam średni refleks i chyba palnęłabym sobie w łep gdybym nie zdąrzyła)?
I co z ich odbiorem jak np mieszkam na drugim koncu polski?
Moze zadaje oczywiast pytania, ale to bedzie chyba pierwszy big koncercik na który pojadę i co tu kryc nie znam się
Typu ceny biletów?
W jakim tępie je trzeba wykupic zeby sie załapać (ta skandynawia mnie przeraziła mam średni refleks i chyba palnęłabym sobie w łep gdybym nie zdąrzyła)?
I co z ich odbiorem jak np mieszkam na drugim koncu polski?
Moze zadaje oczywiast pytania, ale to bedzie chyba pierwszy big koncercik na który pojadę i co tu kryc nie znam się
Re: jazda na koncert!... i co dalej
Jak będzie na stówe wiadomo że będzie koncert, wejdziesz na strone organizatora i zamówisz bilety pocztą z dostawą do domu. Nie obawiaj się, u nas bilety nie rozejdą się tak szybko jak w Szwecji. A cena?, zapewne standardowo, okolice 100PLN i wzwyż.
No jazda bedzie harcorowa :rocx A bileciki rzeczywiscie gdzies w graniach 100 PLN:)
I am the man who walks alone....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli rzeczywiście potwierdzony zostanie koncert Maiden w Polsce to prawdopodobnie powstanie specjalne forum, na którym znajdziecie odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania odnośnie dojazdu, zakwaterowania, wyżywienia, pogody, wielkości sceny, ilości miejsc w obiekcie, setlisty, spodni Bruce'a oraz wszelkich innych rzeczy związanych z tym wydarzeniem. 
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Takie forum zdało już jeden egzamin i było dosc pomocne jesli chodzi o koncert Metalliki. aczkolwiek odnosnie spodni Bruca juz teraz mozeby sie tak wypowiadac ?WICKER MAN pisze:Jeśli rzeczywiście potwierdzony zostanie koncert Maiden w Polsce to prawdopodobnie powstanie specjalne forum, na którym znajdziecie odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania odnośnie dojazdu, zakwaterowania, wyżywienia, pogody, wielkości sceny, ilości miejsc w obiekcie, setlisty, spodni Bruce'a oraz wszelkich innych rzeczy związanych z tym wydarzeniem.
spodnie
no tak spodnie krojone na miare przez hindusa o imieniu Hadzi o 16:23 1999 roku w grudniu materiał to skóra i kawałki innego materiału jedyna taka wersja w chwili obecnej kożysta z nich Bruce Dickinson itd 
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
-
poison-girl
- -#Invader

Re: spodnie
potocznie zwane jajogniotami...tanhi pisze:no tak spodnie krojone na miare przez hindusa o imieniu Hadzi o 16:23 1999 roku w grudniu materiał to skóra i kawałki innego materiału jedyna taka wersja w chwili obecnej kożysta z nich Bruce Dickinson itd
jaka przyjemna nazwa jajognioty:D:D:D:D
I am the man who walks alone....
Ale będzie dopiero jazda !! :rocx ... jak koncertu nie będzie.
Obym się mylił.
KMFDM
Człowieku wypluj to słowo !! A tak na serio przyjadą raczej. W końcu obiecali...
Taa oni dużo obiecują
. Nie wiem zobaczymy. Zostało nam tylko czekanie 
... no tak, faktycznie.Piwowarus pisze:Człowieku wypluj to słowo !! A tak na serio przyjadą raczej. W końcu obiecali...
KMFDM
no ale ostatnio Bruce na DoD tour mial upgrade'dowa wersje jajogniotow ciekawe jaka tez bedzie mial :rocx :solo :guns :beer
UpTheIrons
Jak na mój gust, Brucie powinien sięgnąć do szafy po stre stroje ze starych tras. To by było bombowe 
Blood Brother pisze:Jak na mój gust, Brucie powinien sięgnąć do szafy po stre stroje ze starych tras. To by było bombowe
Jeszcze lepszy był by Dave ze swoim niebieko-czarnym kostiumem z LaD. Nie wiem skąd go wziął ale pamiętam go cały czas
Może pojawią się nawet gadżety jakieś stare np ta wielkia pieszczocha na przedranie Bruce'a z Run To The Hills
UpTheIrons