Twoja ulubiona płyta Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Twoja ulubiona płyta Helloween
Którą płytę Helloween uważacie za najlepszą, najbardziej się wam podoba???
Moim faworytem jest Walls Of Jericho.
Moim faworytem jest Walls Of Jericho.
- Harley Rider
- -#Prodigal son

Re: Twoja ulubiona płyta Helloween
Fanem Helloween nie jestem, uważam, że ich muzyka jest trochę przesłodzona, ale szacunek należy się im za płytę "Keeper Of The Seven Keys Part I". Druga część też bardzo fajna - i to są właśnie moje ulubione płyty tej kapeli.
-
Deleted User 622
The Dark Ride - świetna produkcja, genialne numery, mniej lukru niż zwykle, i porządne pier... uderzenie :solo
- Metalophil
- -#Moonchild

Uwazam iz zespol ten nagral 2 wybitne albumy, czyli oba Keepery - reszta nie trzyma juz tego poziomu...i pomyslec ze te dwie plyty mialy pierwotnie byc wydane razem...
Wszystkie płyty są zajebiste i nie będę wybierał najlepszej, tak samo, jak nie będę wybierał najlepszej maiden(idealny przykłąd). Dwa zespoły, gdzie wszystkie płyty są zajebiste 
A gdzie EPka?
Nie mam pojęcia, wszystkie lubię bardzo...Jedne mniej bardzo, drugie więcej bardzo.......Keeper 2
Nie mam pojęcia, wszystkie lubię bardzo...Jedne mniej bardzo, drugie więcej bardzo.......Keeper 2
....where images and words are running deep...
-
Deleted User 357
....
Ostatnio zmieniony wt gru 09, 2008 12:34 am przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
moja Walls Of Jericho :solo
Oba keeper'y, ale bardziej pierwsza część.
:). Pozdarwiam :beer
UpTheIrons
Walls Of Jericho bo vocal to K Hansen :solo
Keepery powinny byc razem w koncu to całosc
głosuje na 1
Swoja droga podobno powstaje obecnie part 3
głosuje na 1
Swoja droga podobno powstaje obecnie part 3
The Dark Ride. Bo nie ma tam piosenki slabej (przynajmniej mnie sie wszystkie podobaja), fajne gitasry, spoko teksty, no i przede wszystkim piosenka tytuowa..... :rocx :solo
Jedynka Keeperow...pierwsza plytka, ktora slyszalem i do dzis uwazam za wybitna, reszta tez jest okej, ale z pewnymi wyjatkami
BTW Najgorsza Chameleon <--- syffff, trzymac sie z dala
BTW Najgorsza Chameleon <--- syffff, trzymac sie z dala
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Nie mam osobiście swojej ulubionej płytki tego zespołu bo podobają mi się pojedyncze utwory ale bardzo lubie ten zespół bo czasem trzeba posłuchac czegoś lżejszego niż death albo black metal
Ostatnio bardzo do gustu przypadł mi utwór "Heaven can wait"
Ostatnio bardzo do gustu przypadł mi utwór "Heaven can wait"
keeper jedynka :solo
Też tak myślę, poza "The Dark Ride" bardzo lubię też EPkę "Helloween" i "Walls Of Jericho(teraz obydwa albumy są wydawane na jednej płycie), które również nie zawierają takiej warstwy lukru jak inne dokonania tej legendarnej formacji. Do "Keeper'ów" próbowałem się przekonać jednak w końcu doszedłem do wniosku że to jednak nie muzyka dla mnie. Co nie zmienia faktu, że na ich koncert chętnie bym się wybrał.metal pisze:The Dark Ride - świetna produkcja, genialne numery, mniej lukru niż zwykle, i porządne pier... uderzenie
Keeper...2, zaraz za nim (naprawdę niewiele, oba albumy u mnie po 10/10) Keeper 1. A za nimi Chameleon...(także 10/10
).