Najlepszy utwór z lp. The Number Of The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. The Number Of The Beast
Oddaje głosika na Hallowed! 
Bring Your Daughter...to The Slaughter...
Hallowed Be Thy Name - Kicks Ass !!!!
Number był chyba pierwszym utworem IM , który usłyszałem więc chociaż Hallowed jest lepszy to do 666 mam sentyment :rocx
Hallowed Be Thy Name- niezly wciągający początek a za nim Run... Children.....
nie pogrzesze orginalnościa- Hallowed Be Thy Name
potem oczywsicie Run To The Hills, z moim ulubionym teledyskiem
potem oczywsicie Run To The Hills, z moim ulubionym teledyskiem
Run To The Hills bo to moj ulubiony kawalek IM
TNOTB ale moze tez byc Hallowed Be Thy Name
Who am I ???
I am KILLER 
Ciężko wybrać - Number, czy Hallowed... Jednak po zastanowieniu lekka przewaga 666, z reguły wolę utwory, które podnoszą mnie na duchu (a do takich sie 666 zalicza), natomiast Hallowed słucham raczej w momentach bardziej melancholijnych, poważniejszych...
zdecydowanie Hallowed. Fantastyczny nastrój
nie będe orginalny - Hallowed By Thy Name,myśle że ten kawałek byłby wśród 3 najelpszych nagranych przez Maiden,gdyby było takie zestawienie 
kruca ale wtopa ,oczywiście Hallowed BE Thy Name 
TNOTB to moj pierwszy oryginalny album IM no a Run to the hills fajny text smieszny teledysk ciekawe solowki.. sprawdza sie swietnie na koncertach !
Pijesz? Nie pisz.
Hmm.. Ciężki wybór (jak zwykle:)) Ale głos pada na "Hellowed Be Thy Name" - genialny utwór, chociaż nie brzmi tak wgniatająco bez obrazu z koncertu...
od 20 minut probuje odpowiadac na te tematy ulubiony utwor z albumu....
no i teraz doszedlem do wniosku ( po odpowiedziach z virtual xi i powerslave ) że nie jestem zdolny wskazywac dalej utworow najlepszych... niewiele utworow ironow mnie nie kreci i dlatego ciezko mi wskazac najlepsze skoro jest ich tak duzo... chyba zanim mialbym odpowiadac na kazdy te,mat musialbym bardzo dokladnie przesluchac kazdy album
i to tez nie wiem czy by pomoglo bo pewnie bym znalazl jeszcze cos co wczesniej bym nie zauwazal w tych utworach... ech ciezka sprawa - daje sobie spokoj 
no i teraz doszedlem do wniosku ( po odpowiedziach z virtual xi i powerslave ) że nie jestem zdolny wskazywac dalej utworow najlepszych... niewiele utworow ironow mnie nie kreci i dlatego ciezko mi wskazac najlepsze skoro jest ich tak duzo... chyba zanim mialbym odpowiadac na kazdy te,mat musialbym bardzo dokladnie przesluchac kazdy album
teb album jest tak równy pod względem kompozycji, że naprawdę trudno coś wybrać...a jednak hallowed
jest w nim praktycznie wszystko co wyobraźnia steve'a i reszty zespołu mogła wykreować ...
a wersje koncertowe wymiatają(zwłaszcza ta z RiR)
a wersje koncertowe wymiatają(zwłaszcza ta z RiR)
Hallowed Be Thy Name... za to co Bruce potrafi robić ze swoim głosem oraz:"Someone calls from a cell "God be with you"
If there's a God then why has he let me die?"
If there's a God then why has he let me die?"
*On his dying words he prays: Tell the world of Mystic Fest.
Hallowed Be Thy Name:
za tekst, za melodię, za wokal Bruce'a, za nastrój, za solówkę... ten kawałek jest genialny
za tekst, za melodię, za wokal Bruce'a, za nastrój, za solówkę... ten kawałek jest genialny
Dobrze gadaAravn pisze:Hallowed Be Thy Name:
666 the number of the ... Satan
Hallowed Be Thy Name ..................... 
UpTheIrons