Pop

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Pop

Post autor: Deleted User 2259 »

Adrian S.O.S. pisze: wt maja 11, 2021 9:40 pm
Invader pisze: wt maja 11, 2021 9:35 pm
Djuk_416 pisze: wt maja 11, 2021 9:19 pm W skrócie Dream Theater to po prostu obciach bez platyn na koncie
Oni nie muszą mieć platyn na koncie by być zajebistym zespołem. :B
Jak mogą być zajebisci skoro są jednym z milionów zespołów na świecie bez platyn ?
Wszystko przed nimi, może faktycznie zaproszą Justina Biebera i nagrają jakiś progressive pop rnb, ja bym osobiście chciał :)
Deleted User 7916

Post autor: Deleted User 7916 »

Czekamy na wspolna plyte i trase :D
Deleted User 2259

Sininenpoika pisze: wt maja 11, 2021 9:47 pm Czekamy na wspolna plyte i trase :D
Bedą grać 4 godzinne sety, poczatek seta:

1. Metropolis
2. Peaches <w/ extended shred solo>
3. Baby
4. Hell's Kitchen <Justin na 2 gitce>
5. Surrender to Reason <premiera>
6. Yummy
Deleted User 7916

Invader pisze: wt maja 11, 2021 9:51 pm
Sininenpoika pisze: wt maja 11, 2021 9:47 pm Czekamy na wspolna plyte i trase :D
Bedą grać 4 godzinne sety, poczatek seta:

1. Metropolis
2. Peaches <w/ extended shred solo>
3. Baby
4. Hell's Kitchen <Justin na 2 gitce>
5. Surrender to Reason <premiera>
6. Yummy
Jeszcze ponoc kawalki RUSH maja grac
Deleted User 2259

Grali sporo wałków Rush, tylko pytanie, czy Justin technicznie da radę to pocisnąć? na wokalu spokojnie, nie wiem jak jego umiejętności na gitarce i perce.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Sininenpoika pisze: wt maja 11, 2021 9:56 pm Jeszcze ponoc kawalki RUSH maja grac
Pomyliło Ci się bo mają grać jedynie covery Big Time Rush i na bisy kawałek Sławomira - Miłość w Zakopanem
Deleted User 2259

octavarium pisze: wt maja 11, 2021 9:59 pm
Sininenpoika pisze: wt maja 11, 2021 9:56 pm Jeszcze ponoc kawalki RUSH maja grac
Pomyliło Ci się bo mają grać jedynie covery Big Time Rush i na bisy kawałek Sławomira - Miłość w Zakopanem
I DT i JB nie gadaja po naszemu, wiec tylko instrumental im zostaje, bez problemu pocisną, co to dla takich instrumentalistów :)
Deleted User 7916

Invader pisze: wt maja 11, 2021 10:01 pm
octavarium pisze: wt maja 11, 2021 9:59 pm
I DT i JB nie gadaja po naszemu, wiec tylko instrumental im zostaje, bez problemu pocisną, co to dla takich instrumentalistów :)
Dokładnie. Wymiatacze..
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Petrucci by się za głowę złapał gdyby poczytał co piszą i czego oczekują od jego zespołu ich fani
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Adrian S.O.S. pisze: wt maja 11, 2021 9:40 pm
Invader pisze: wt maja 11, 2021 9:35 pm
Djuk_416 pisze: wt maja 11, 2021 9:19 pm W skrócie Dream Theater to po prostu obciach bez platyn na koncie
Oni nie muszą mieć platyn na koncie by być zajebistym zespołem. :B
Jak mogą być zajebisci skoro są jednym z milionów zespołów na świecie bez platyn ?
No własnie. Też tego nie rozumiem
Deleted User 2259

AncientMariner pisze: wt maja 11, 2021 10:09 pm Petrucci by się za głowę złapał gdyby poczytał co piszą i czego oczekują od jego zespołu ich fani
Płacę to wymagam :) nie powinni już grać w takim stylu jak ostatnio, bo lekko się zaczynają powtarzać, zobacz co Genesis zrobilo w latach 80, przybylo im tylko nowych fanów, to była jedyna droga, oczywiscie mogli dalej nagrywać prog, ale imo to byłoby nie ok :)
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Invader pisze: wt maja 11, 2021 10:11 pm
AncientMariner pisze: wt maja 11, 2021 10:09 pm Petrucci by się za głowę złapał gdyby poczytał co piszą i czego oczekują od jego zespołu ich fani
Płacę to wymagam :) nie powinni już grać w takim stylu jak ostatnio, bo lekko się zaczynają powtarzać, zobacz co Genesis zrobilo w latach 80, przybylo im tylko nowych fanów, to była jedyna droga, oczywiscie mogli dalej nagrywać prog, ale imo to byłoby nie ok :)
No własnie bycie szczerym wobec siebie to jest strasznie nie w porządku. Trzeba zmieniać sie, dostosowywać i robić wszystko żeby zarobić jak najwięcej pieniędzy
Deleted User 2259

Sukces sam nie przyjdzie, trza mu trochę dopomóc, a jak można zmienić styl <zawsze podziwiałem Metallikę, że tak zrobiła> i zarobić trochę siana, to czemu nie. Ja bym chciał tak, żeby Justin teraz wydał 2 płyty metalowe, potem 2 progresywne, potem 2 hip hopowe, jeszcze większego respa bym do niego nabrał ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Invader, dieta oparta na wódzie i chipsach zryła Ci beret. :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 2259

Nie piję wódki, ja tylko piwko jak coś. Chipsy 2-3 razy w tygodniu. Narkotyków nie biorę od 8 lat, zawsze miałem ciągatki do popu, my z Killersem słuchamy tego i tego, a zaczynamy nawet eksperymentować z hip-hopem. :)
Deleted User 7916

trzeba poszerzac muzyczne horyzonty :D
Deleted User 2259

No jakbym miał słuchać tylko tego całego metalu, to chyba bym skisnął, na szczęście zawsze bardziej wolałem rock od metalu, w metalu nic się właściwie nie dzieje, a Vorgel uważa, ze od 20 lat gatunek jest martwy, słucham się najlepszych.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Invader pisze: wt maja 11, 2021 10:15 pm Sukces sam nie przyjdzie, trza mu trochę dopomóc, a jak można zmienić styl <zawsze podziwiałem Metallikę, że tak zrobiła> i zarobić trochę siana, to czemu nie.
Trochę siana? Oni sporo zarabiali juz do wydanie ...And Justice For All
Invader pisze: wt maja 11, 2021 10:24 pm No jakbym miał słuchać tylko tego całego metalu, to chyba bym skisnął, na szczęście zawsze bardziej wolałem rock od metalu, w metalu nic się właściwie nie dzieje, a Vorgel uważa, ze od 20 lat gatunek jest martwy, słucham się najlepszych.
Skoro Vorgel jest Twoim guru to dlaczego sięgasz po muzyke którą on tak mocno mieszał z błotem ? Strasznie traci to paradoksem
Deleted User 2259

Ale Black Album to był prawdziwy boom, tyle milionów sprzedanych egzemplarzy, wielka trasa, kasa się należy :) martwi mnie tylko ,że wrocili do grania tego całego metalu, bo na St. Anger dobrze im szło, to było coś nowego, powinni jakiś prog zrobić jak Avenged Sevenfold, dlatego wyżej stawiam A7X niż Metallikę, ale tylko o jedno oczko ;)
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Invader pisze: wt maja 11, 2021 10:39 pm martwi mnie tylko ,że wrocili do grania tego całego metalu, bo na St. Anger dobrze im szło, to było coś nowego, powinni jakiś prog zrobić jak Avenged Sevenfold
z Avenged Sevenfold taki prog jak z Fates Warning albo z Conception doom metal :)
ODPOWIEDZ