Pop
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Re: Pop
A ten ich 16 minutowy kawałek to progresywne granie czy tylko przeciąganie do 16tu minut to ich pitolenie w stylu Bullet for My Valentine i Trivium ?
-
Deleted User 2259
Posłuchaj, trochę przeciągane imo, ale mają krótsze utwory na tym albumie, albo na City of Evil <imo ich najlepszy album> które są progresywne. Platyn mają kilka, chciałem dodać tylko.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt maja 11, 2021 11:54 pmA ten ich 16 minutowy kawałek to progresywne granie czy tylko przeciąganie do 16tu minut to ich pitolenie w stylu Bullet for My Valentine i Trivium ?
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ja jestem ciekaw ale to pytanie chyba przerosło Invaderaoctavarium pisze: ↑wt maja 11, 2021 10:10 pmNo własnie. Też tego nie rozumiemAdrian S.O.S. pisze: ↑wt maja 11, 2021 9:40 pmJak mogą być zajebisci skoro są jednym z milionów zespołów na świecie bez platyn ?
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Czyli Dream Theater to przy Avenged straszne gówno bez ambicji skoro oni mają platyny a Dreamek okrągłe zero grając dwa razy dłużej od tamtych gogusi:DInvader pisze: ↑wt maja 11, 2021 11:55 pmPosłuchaj, trochę przeciągane imo, ale mają krótsze utwory na tym albumie, albo na City of Evil <imo ich najlepszy album> które są progresywne. Platyn mają kilka, chciałem dodać tylko.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt maja 11, 2021 11:54 pmA ten ich 16 minutowy kawałek to progresywne granie czy tylko przeciąganie do 16tu minut to ich pitolenie w stylu Bullet for My Valentine i Trivium ?
-
Deleted User 2259
Dopiero teraz zobaczyłem ten wpis, musiałeś chyba edytować posta. Z Vorgelem łączy mnie to, że lubimy profesjonalne zespoły, nie musimy słuchać tego samego. Nikt mi nie powie, że Justin Bieber nie jest profesjonalistą.octavarium pisze: ↑wt maja 11, 2021 10:36 pm Skoro Vorgel jest Twoim guru to dlaczego sięgasz po muzyke którą on tak mocno mieszał z błotem ? Strasznie traci to paradoksem
-
Deleted User 7919
Witam wszystkich użytkowników forum.
Przesłuchałem tego całego Biebera, bo syn mnie poprosił (dawno się tak nie uśmiałem) Tego się nie da słuchać, ten cały ''Yummy'' to jakaś katastrofa. Chwilę później puścił mi Behemoth (jeszcze gorsze) tak więc 1:0 dla tego faceta w różowych włosach, bo przynajmniej śmieszny jest.
Pozdrawiam wszystkich fanów Progresu.
Przesłuchałem tego całego Biebera, bo syn mnie poprosił (dawno się tak nie uśmiałem) Tego się nie da słuchać, ten cały ''Yummy'' to jakaś katastrofa. Chwilę później puścił mi Behemoth (jeszcze gorsze) tak więc 1:0 dla tego faceta w różowych włosach, bo przynajmniej śmieszny jest.
Pozdrawiam wszystkich fanów Progresu.
Czyli tak jak napisał Adrian - Dream Theater przy Avenged straszne gówno bez ambicji skoro nie mają ani jednej platyny a i ci i ci grają taką samą muzykę jak sam twierdzisz - prog metal
A tak w ogóle od tych dwóch bliźniaczych zespołów Avenged i Dream sto razy lepszy jest Trivium. Bogowie proga!
Nawet na Wikipedii jest podpisane że to progresywny metal wiec to nie przelewki!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Trivium_( ... _muzyczny)
Polecam! Najlepszy prog wszechczasów. Olej tych starych i skostniałych dziadów pokroju Genesis, Yes, Pink Floyd i Mahavishnu Orchestra bo oni się już od dawien dawna do niczego nie nadają. Tym bardziej olej Dream Theater którzy od lat stoją ze swoim pitoleniem w miejscu. Trzeba dać szanse młodym i uzdolnionym
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Przerosło, bo Invaderowi coś się ostatnio rzuciło na głowę i nie odróżnia już nawet Dream Theater od Avenged Sevenfold.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt maja 11, 2021 11:56 pmJa jestem ciekaw ale to pytanie chyba przerosło Invaderaoctavarium pisze: ↑wt maja 11, 2021 10:10 pmNo własnie. Też tego nie rozumiemAdrian S.O.S. pisze: ↑wt maja 11, 2021 9:40 pm Jak mogą być zajebisci skoro są jednym z milionów zespołów na świecie bez platyn ?
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Dla mnie tak czy siak to dziwne, żeby z gościa który bądź co bądź znał się na muzyce, zrobił się ktoś kto nie umie odróżnić Dream Theater od Avenged Sevenfold. W związku z tym widać gołym okiem, że coś jest nie tak.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
To jest normalna sprawa że jak np w takim Heathen czy Gorguts, Death albo Suffocation zdarzają się elementy albo utwory progresywne to te zespoły nie są ani thrash metalowe ani death metalowe tylko są progresywne
Ja to myślę, że Invader specjalnie z kolegą piszesz te posty. Bo nie wiem jak można się tak zeszmacic. Z ciekawości posłuchałem kawałek tego Yummy Bimbra... Przecież to jest takie gówno że szkoda gadać. Muzyka jak ktoś pisał dobra dla 12 letnich dziewczynek.
Ja rozumiem że można słuchać popu. No ale pop to powiedzmy Dżordż Majkel czy Dżakson Majkel A nie takie dyrdymały.
Może nie powinienem tak pisać ale są różne sytuacje i może faktycznie metal komuś nie służy i musi zacząć słuchać weselszych klimatów ale jest tylu wykonawców... Roda Stewarda albo Seala sobie włączyć nie można?
Ja rozumiem że można słuchać popu. No ale pop to powiedzmy Dżordż Majkel czy Dżakson Majkel A nie takie dyrdymały.
Może nie powinienem tak pisać ale są różne sytuacje i może faktycznie metal komuś nie służy i musi zacząć słuchać weselszych klimatów ale jest tylu wykonawców... Roda Stewarda albo Seala sobie włączyć nie można?