.: Płyta Nicko z Pilichowskim??:.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
.: Płyta Nicko z Pilichowskim??:.
No włąśnie. przeczytałem ostatnio na www.pilichowski.pl że wojtas nakręcił jakiś krążek z człowiekiem nazywającym się Nicko McBrian. Zaskoczony spadłem ze stołka, kopara mi opadła, lecz zdziwienie totalne mnie ogarnęło, że nie jestemna 100% pewien czy to TEN Nicko (ale chyba innych nie ma ludzi o takim imienu
). Wie ktoś może coś bliżej na temat tego?? 
Re: .: Płyta Nicko z Pilichowskim??:.
Pewnie jakas bajka 
Ty sam jesteśz bajkiKILLER pisze:Pewnie jakas bajka
Wracając do tematu. Uważam iż są bardzo nikłe szanse iż Nicko (ten z IM) nakręcił płytkę z wymienionym wyżej Plichowskim. Jednak są też takie szanse iż zrobił to ten Nicko. Ja nic o tym nie słyszałem ale jak juz kiedyś mówiłem (i inni zresztą też
-
Deleted User 622
Skoro Pilich grał z DeGrasso to mógł coś skręcić z naszym Nicko... W końcu basista klasy światowej.
Nie wiem czy to twoja pomyłka ale Nicko ten z IM to Nicko McBrain a nie Mcbrian. Natomiast raczej wydaje się mało prawdopodobne, że w takim przedsięwzięciu brał udziałBassmaN pisze:No włąśnie. przeczytałem ostatnio na www.pilichowski.pl że wojtas nakręcił jakiś krążek z człowiekiem nazywającym się Nicko McBrian.
UpTheIrons
Co ty chcesz ?? przeciez napisał McBrain
W koncu to trudne nazwisko i ja tez sie myle
W koncu to trudne nazwisko i ja tez sie myle
No właśnie zrobił literówke i nie wiem czy specjalnie czy nie
. Pewnie nie ale wole sie upewnic 
UpTheIrons
załoze sie ze to mała pomyłka była
Zgadzam sie, Pilichowski jest zankomitym basistą, nie widze powodu, dla ktorego Nicko miałby z nim nie nagrac płyty... chociaż jak sie tak zastanowic, to wydaje mi sie to baaardzo mało prawdopodobne.metal pisze:Skoro Pilich grał z DeGrasso to mógł coś skręcić z naszym Nicko... W końcu basista klasy światowej.
A gdzie to jest konkretnie napisane bo nie moge znalezc?
Dział "szorty", jest tam lista współpracowników, ale tam jest napisane "Nico McBrian (Iron Maiden)," więc być może takl było, a to w nazwisku to tylko literówka.
....where images and words are running deep...
gadałem kiedyś z pilichowskim i opowiadał że grał z nickiem, to było jakiś rok temu, ja po prostu ledwo sie na nogach trzymałem i nie mogłem uwierzyć że gadam z kolesiem który sobie pogrywał z nicko
ale co do ewentualnej płytki to nic mi o tym nie wiadomo...
ale co do ewentualnej płytki to nic mi o tym nie wiadomo...
Wydaje sie, ze to mozliwe. Jakis czas temu Nicko byl w Polsce na swoich "klinikach" perkusyjnych.
Niewykluczone, iz wlasnie podczas takowych gral razem z Pilichem.
Co do plyty Pilich i Nicko to na 100% takowej nie bylo i nie ma
Niewykluczone, iz wlasnie podczas takowych gral razem z Pilichem.
Co do plyty Pilich i Nicko to na 100% takowej nie bylo i nie ma
No to musze przyznać miałeś szczęście jak sobie z Gostkiem pogadałeś. Szkoda ze nie pamietasz czy rzeczywiscie mówiliście o tym samym Nicko, ale z działu szorty wynika ze jedank o tym samym:):) 
UpTheIrons
W jednej z jakichś muzycznych gazetek za friko w sklepie muzycznym bodajze (Riff) byl z nim wywiad i mowil cos o tym ze gral z Nicko