Ostatnio słucham albumy...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ostatnio słucham albumy...
Polecam. U mnie do AMOLAD wszystko szło gładko i wchodziło jak w masło. Od AMOLAD jakby grał inny zespół.
- Saimon1995
- -#Moderator

Czyli zabawę trzeba rozpocząć, jak na szybko policzyłem, 18 sierpnia 
U mnie jednen dzień odpada bo Killersów po dzień dzisiejszy strawić nie mogę 
Ehh no i zacząłem od No Prayer.
Wnioski takie jak zawsze - płyta się robi asłuchalna od połowy, po Fates Warning. Mother russia fajny kawałek na koniec. Dopiero dzisiaj dostrzegłem, że intro Harrisa na basie jest na prawym kanale.
Wnioski takie jak zawsze - płyta się robi asłuchalna od połowy, po Fates Warning. Mother russia fajny kawałek na koniec. Dopiero dzisiaj dostrzegłem, że intro Harrisa na basie jest na prawym kanale.
O też wezmę udział w tej zabawie. A Killers jest zajebiaszczy i nie ma słabego momentu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Też chyba odpalę. Najgorzej będzie z No Prayer-Fear-Factor.
a ja z okazji wydania na spoti "Beast over Hammersmith" katuje nieprzerwanie tenże album
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Ja zaczynam od dzisiaj całą dyskografię studyjną żeby zdążyć do premiery nowej. Wiem, że od 18 by wychodziło, ale jakieś dni mogą odpaść to wolę mieć zapas. Przy okazji może zrobię sobie topkę utworów i albumów
-
Deleted User 2259
Są tutaj odpowiednie tematy na top utworów IM oraz ranking płyt, chętnie przejrzę.
Ostatnio wlaciał AMOLAD i po raz kolejny pokłony dla tego miksu. Co się dzieje np w The Legacy, albo The Longest day to poezja. Jest mocarnie, słychać 3 gitary i bass Harrisa.
Nie wiem jak Shirley mógł skopać brzmienie następnej The Final Frontier...
Nie wiem jak Shirley mógł skopać brzmienie następnej The Final Frontier...
Ja ostatnio słuchałem właśnie 3 ostatnich albumów studyjnych wydanych do tej pory przez zespół oczywiście losowo 
przestańcie używać tych emotek xd
To chyba emotki z telefonu a nie forumowe
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Przed wydaniem Senjutsu słucham głównie 3 ostatnich płyt.
ps @Deleted User 804, da się zrobić skrypt, który będzie zamieniać najpopularniejsze emotki z telefonu na te sanktuaryjne? Ewentualnie może je zablokować jakoś?
ps @Deleted User 804, da się zrobić skrypt, który będzie zamieniać najpopularniejsze emotki z telefonu na te sanktuaryjne? Ewentualnie może je zablokować jakoś?
Piece of Mind
Brave New World
Dance of Death
Brave New World
Dance of Death
Fear zawsze u nie wchodzi jak w masło.
Ostatnio oprócz Feara to B-Sides, BNW i DOD
Ostatnio oprócz Feara to B-Sides, BNW i DOD
BNW, B-sides i NOTB