jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jak często słuchasz IM???
Codziennie ! Uwielbiam to ! to jest jak nałóg !!!!
Mimo że tyyyle jest dobrego na świecie do słuchania, to zaznaczyłem odpowiedź pierwszą, bo jednak Ironów słucham bardzo często, choć to też zależy oczywiście od dnia. Czasem jak jest do przesłuchania nowy materiał albo coś zakręci w głowie nieziemsko (Hekatomba!!!)
to trza odłożyć Maiden na chwilę na półkę.. Ale muzyki słucham non stop jak tylko mam czas, więc przeważnie Bruce i ekipa doprowadza moich współdomowników do szału :solo :rocx
codziennie ok. godzinki tego będzie
dodajmy to że jeszcze dodatkowo przez resztę dnia nucę sobie ich numery albo wyję jak jestem sam :rocx 
Moze nie zawsze ale czasem tak jest ze caly dzien leci jedna plyta
a czasem robie przeerwe na ine kapele 
Somewhere in Wrocław
Co za dużo to niezdrowo,, wiec jakieś 5 godzinek na dobe...
666 the number of the ... Satan
moje motto to : Dzień bez Iron'ów to stracony dzień ! 
Heavy Metal Is The Law...
Miałem do niedawna taki okres, że słuchałem Ironów ile się da, inne zespoły właściwie dla mnie nie istniały. Ostatnio już przystopowałem (słucham Maidenów jakieś 1,5 godziny dziennie) co nie znaczy że moje uwielbienie dla Dziewicy zmalało. Co to to nie 
Zdecydowanie słucham Maidenów ponad godzinę dziennie. Najwięcej w samochodzie, gdzie spędzam sporo czasu. 90% tego, co w moim odtwarzaczu samochodowym się znajduje, to nagrania Ironów. Ale słucham też w pracy (mam taką możliwość), no i oczywiście w domu. Do poduchy - obowiązkowo. A co do osób, które piszą, że nie mają dla nich czasu, bo przecież tyle jest też innej fajnej muzy... Owszem, zgadza się, też mam full przeróżnych płyt. I wyobraźcie sobie, że na ich słuchanie też mam czas.
Ja zapuszczam przewaznie kilka utworow czasami jak cos czytam czy cos robie przy kompie to potrafie z 5 plytek przesluchac
Czasami tez wlanczam sobie jakis koncercik
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

tylko kilku utworów dziennie......no bo muszę mieć jeszcze chwilkę na Slayera , Behemotha , Deicide czy Annihilatorka 
codziennie i to dość dużo
właściwie średnio co drugi kawałek jaki leci
to IM
właściwie średnio co drugi kawałek jaki leci
to IM
UP THE IRONS!!
:solo
kilka godzink dziennie :rocx
*On his dying words he prays: Tell the world of Mystic Fest.
kilka godzin dziennie... jakze by moglo byc inaczej? 
ja bym zawariował gdybym kilka razy dziennie ich słuchał
wolę posłuchac rzadziej, ale za to uważnie i słuchać całego albumu
wolę posłuchac rzadziej, ale za to uważnie i słuchać całego albumu
Codziennie, choć ok. godzinki, tak jedna płytka w sam raz, by obłędu ironowego nie dostać
.
Codziennie po parę godzin. Zawsze się znajdzie czas. Ja nie mogę wytrzymać jednego dnia bez cudownego głosu Bruca
, bez dźwięku perkusji Nica
i bez brzmienia gitar Steva
, Janicka
, Davida
, Adriana
Bo w końu dzień bez słuchania Ironów to dzień stracony! :rocx
- lonely soldier
- -#Charlotte

ostatnio to prawie w ogóle ich nie słucham... Od czsau do czasu puszcze sobie SSOASS albo BNW albo TNOTB albo SIT, pozostale albumy to już sam nie wiem kiedy ostatnio u mnie leciały 
codziennie ale tak koło godzinki. jeden album zazwyczaj. Poza tym ironoof znam już dość dobrze i teraz poświęcam czas na inne zespoły (ostatnio Primal Fear).