12.09.2021/Kat & RK + goście (zbiórka na leczenie Romka)/Wrocław A2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12.09.2021/Kat & RK + goście (zbiórka na leczenie Romka)/Wrocław A2
A może szukał rozwiązania, które pozwoli się leczyć (lub "leczyć") jednocześnie nie demolując mu codzienności (nagrania, koncerty, prywatne sprawy). Chemia niestety na to rzadko pozwala.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tutaj z bliższej odległości, również z Wrocławia.

Jest bardzo źle. Kupiłem dziś bilet na jeden z koncertów Kata, niestety na ten specjalny nie dam rady wbić, ale czuję, że muszę zrobić jeszcze jeden na tej trasie.

Jest bardzo źle. Kupiłem dziś bilet na jeden z koncertów Kata, niestety na ten specjalny nie dam rady wbić, ale czuję, że muszę zrobić jeszcze jeden na tej trasie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Podobnie jak wyżej
Trzeba łapać każdą możliwość, bo każdy koncert może być ostatnim.
Więc robię Wrocław, Chorzów coś jeszcze była mowa o Jaworznie to też bym się wybrał
Trzeba łapać każdą możliwość, bo każdy koncert może być ostatnim.
Więc robię Wrocław, Chorzów coś jeszcze była mowa o Jaworznie to też bym się wybrał
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
O powodach wspomina w wywiadzie, który wkleiłem wyżej, generalnie dobrze myślisz. Podejrzewam, że chodziło o opcję wycięcia pęcherza moczowego, co oczywiście znacznie utrudnia życie, a wiadomo, jak chemia działa na organizm...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A widzisz, odpaliłem linka w drugiej zakładce "na później". Nie wiem czy do Wrocławia uda mi się wybrać. To niedziela, nie najlepszy termin, ale zobaczymy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Ja do Wrocka nie pojadę ,będę w pracy ale tak jak mówi Michał - idźcie jak możecie ,to może być jedna z ostatnich okazji (tfu tfu)...
Ma ktoś może rozpiskę wszystkich zaplanowanych koncertów R&Kata?
Ma ktoś może rozpiskę wszystkich zaplanowanych koncertów R&Kata?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Widziałem w sobotę na żywo. Jest bardzo chudy. Strasznie to wygląda. Oby się polepszyło
No niestety trudno takową znaleźć, ale wiem o następujących sztukach:
28.08 - Dąbrowa Górnicza (+Closterkeller, Cochise, SIQ, Belzebong...)
12.09 - Wrocław z gośćmi
17.09 - Chorzów
24.09 - Gomunice
Ostatnio zmieniony pn sie 23, 2021 10:53 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.
25.09 Ciechanów - Zgrzyt
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I to jest niezła opcja. Do Ciechanowa rzut beretem od nas.
Dokładnie ,najbliżej nas i sobota.Gdybym był w Wawie wtedy to bym śmignął.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Postaram się zrobić któryś z tych dwu 24 ix / 25 ix ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I dobrze, że go namówili. Był pomysł zbiórki, ale Roman uznał, że nie jest czymś takim zainteresowany. Rozumiem i szanuję taką decyzję. Jeśli ten Wrocław ma być zamiast niej, to jest to uczciwe rozegranie.
Nota bene chyba po raz pierwszy w życiu jestem dumny z tego środowiska. Widzę, że fani zamierzają przyjechać tam nawet z Trójmiasta i innych dalszych okolic. Parę godzin temu zobaczyłem post gościa, który robi wzory na koszulki Kata, organizuje licytację z oryginalnymi grafikami z koszulek. Pieniądze trafią do Romana, a na ten moment obie grafiki stoją po co najmniej tysiąc złotych. Teraz rzeczywiście widać legendę tego człowieka.
Nota bene chyba po raz pierwszy w życiu jestem dumny z tego środowiska. Widzę, że fani zamierzają przyjechać tam nawet z Trójmiasta i innych dalszych okolic. Parę godzin temu zobaczyłem post gościa, który robi wzory na koszulki Kata, organizuje licytację z oryginalnymi grafikami z koszulek. Pieniądze trafią do Romana, a na ten moment obie grafiki stoją po co najmniej tysiąc złotych. Teraz rzeczywiście widać legendę tego człowieka.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To może i ja się przejade...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lepiej jest się przemęczyć te kilka miesięcy i kupic sobie kolejne naście lub dziesiąt i naprawde wiem co mówię...
Nie chcę się za bardzo wypowiadać o tym niekonwencjonalnych metodach, tym bardziej nie znając szczegółów (jak bardzo niekonwencjonalne są itd.) - to jest jego decyzja ale... jeśli to faktycznie są jacyś bioenergoterapeuci czy coś w tym stylu, to nie jest to w ogóle leczenie. W najlepszym razie to może pomóc choremu w poczuciu, że robi jeszcze więcej, żeby z choroby wyjść. Nie jako podstawowe leczenie.
Natomiast biorąc pod uwagę okoliczności i cel, przejadę się do tego Wrocka. Nie byłem na koncercie Romana już pewnie z dziesięć lat, ostatni raz (jeśli mnie pamięć nie myli) był podczas promowania płyty Biało-Czarna. Fajnie będzie zobaczyć znowu.
Natomiast biorąc pod uwagę okoliczności i cel, przejadę się do tego Wrocka. Nie byłem na koncercie Romana już pewnie z dziesięć lat, ostatni raz (jeśli mnie pamięć nie myli) był podczas promowania płyty Biało-Czarna. Fajnie będzie zobaczyć znowu.
Dokładnie tak.Bon Dzosef pisze: ↑śr sie 25, 2021 12:09 amLepiej jest się przemęczyć te kilka miesięcy i kupic sobie kolejne naście lub dziesiąt i naprawde wiem co mówię...
Oświadczenie odnośnie zbiórki pieniędzy dla Kostrzewskiego.
Z przykrością informujemy o manipulacji Antyradia która dotyczy zbiórki pieniędzy dla byłego wokalisty KATa Romana Kostrzewskiego.
Zespół KAT nie zbiera pieniędzy dla Kostrzewskiego i nie zagra specjalnego koncertu !
Jak wiadomo tego typu zbiórki to pretekst do darmowej reklamy, która przynosi wymierne zyski finansowe. Wśród zbieraczy są byli członkowie grupy KAT, co nie zmienia faktu że nie mają oni od lat nic wspólnego z zespołem KAT.
Roman Kostrzewski w 2004 roku został usunięty z zespołu KAT a jego miejsce zajął Henry Beck z którym KAT nagrał album „Mind Cannibals”. Obecnie jak wszystkim wiadomo (oprócz Antyradia i Kamila Kacperskiego ) wokalistą zespołu KAT jest Qbek Weigel z którym nagraliśmy albumy „Without Looking Back” i „Last Convoy”. Albumy są wydane przez niemiecką wytwórnię PURE STEEL RECORDS.
Dla uświadomienia rozgłośni Antyradio i osobiście niejakiego Kamila Kacperskiego:
KAT z Kostrzewskim ostatnią autorską płytę nagrał w 1997 roku.
Kostrzewski ostatni raz wystąpił z zespołem KAT w 2003 roku. Czyli 24 lata temu od płyty Szydercze.... .
Od 2004 roku Kostrzewski występuje w coverowym zespole o nazwie Kat & Roman Kostrzewski prezentując stare kompozycje KATa.
Pisząc prostymi zdaniami w języku polskim - Kostrzewski od 2003 roku nie jest członkiem zespołu KAT i tego nie da się zmienić żadnymi manipulacjami.
Wszystkim uczestnikom koncertu życzymy skomponowania kilku utworów dla Romana Kostrzewskiego i przekazania mu zysków, tantiem i własnych honorariów z ich sprzedaży. Posługiwanie się starymi utworami innych autorów dla wzbudzenia współczucia fanów to takie pójście po najmniejszej lini oporu. To również potwierdzenie że Kostrzewski bez starych utworów KATa nic nie znaczy.
Polecam zrobić wieczorek z tekstami Kostrzewskiego. Można się ładnie ubrać i deklamować znane cytaty. Będzie uczciwie i oryginalnie.
Tylko do czego będą fani skakać ?
Z poważaniem Piotr Luczyk - KAT
To już jest ten poziom odklejenia, że sam prawie dostałem raka po przeczytaniu tego.
Już od dwóch godzin toczy się dyskusja na ten temat w temacie TSA ,TURBO czy KAT
- blackcocker
- -#Moderator

Zapraszamy panie Dejavu na oplucie skurwysyna 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***