No i dupa. Set ten sam co poprzednio.Metalophil pisze: ↑śr wrz 08, 2021 9:13 am Dzisiaj zaczynają trasę po Stanach. Okaże się jakie smaczki dorzucą do setu.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Judas Priest
Nie było co liczyć na zmianę po pierwszym koncercie
W sumie nie ten sam, bo Valhalla, Aggressor i Metal Gods wypadło. Dwa pierwsze pewnie pójdą do rotacji (za Hell Patrol?), trzeci może być grany na koncertach z Glennem. Na poważne zmiany trzeba poczekać jeszcze kilka koncertów.
Nie dziwię się, że skrócili, bo 70-letni Halford mógłby po prostu nie wytrzymać tak długich koncertów.
W sumie nie ten sam, bo Valhalla, Aggressor i Metal Gods wypadło. Dwa pierwsze pewnie pójdą do rotacji (za Hell Patrol?), trzeci może być grany na koncertach z Glennem. Na poważne zmiany trzeba poczekać jeszcze kilka koncertów.
Nie dziwię się, że skrócili, bo 70-letni Halford mógłby po prostu nie wytrzymać tak długich koncertów.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Metalophil
- -#Moonchild

Wczoraj wszedł Freewheel Burning 
Richie powiedział, że robiąc pierwszą wersję setlisty, wybierali z około 50 utworów, więc dużo rzeczy może się przez te sety przewinąć. Ale Freewheel Burning się w sumie nie spodziewałem, natomiast wypadnięcie Excitera było do przewidzenia.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Rob Halford's 10 Favorite Songs of All Time
1. Black Sabbath, "Paranoid"
2. Slayer, "Angel of Death"
3. Dio, "Holy Diver"
4. Metallica, "Ride the Lightning"
5. Motorhead, "Ace of Spades"
6. Ozzy Osbourne, "Bark at the Moon"
7. Pantera, "Walk"
8. Scorpions, "Blackout"
9. Rage Against the Machine, "Bulls on Parade"
10. David Bowie, "Space Oddity"
https://loudwire.com/rob-halford-favori ... ZaZ-8uhpt8
1. Black Sabbath, "Paranoid"
2. Slayer, "Angel of Death"
3. Dio, "Holy Diver"
4. Metallica, "Ride the Lightning"
5. Motorhead, "Ace of Spades"
6. Ozzy Osbourne, "Bark at the Moon"
7. Pantera, "Walk"
8. Scorpions, "Blackout"
9. Rage Against the Machine, "Bulls on Parade"
10. David Bowie, "Space Oddity"
https://loudwire.com/rob-halford-favori ... ZaZ-8uhpt8
dość sztampowo
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Książka jest zajebista. Całą łyknąłem bez popity. Halford to naprawdę świetny gość i prawdziwy METAL GOD, że przez tyle lat przetrwał różne sytuacje... Warto poczytać, przeczytać, dowiedzieć się trochę ciekawych spraw, zmienić może spojrzenie na pewne kwestie. Mi ta książka się strasznie podobała i nawet pod koniec się zwyczajnie wzruszyłem hehe:)Pawlo84 pisze: ↑sob sie 28, 2021 12:27 pmBardzo dobrze to opisałeś. Krótko i konkretnie.Schizoid pisze: ↑sob sie 28, 2021 12:12 pm Mnie ta książka bardzo się podobała. Faktycznie sporo tam wątków związanych z orientacją Halforda i niektórych pewnie może to odpychać, ale według mnie jest to do przeżycia. Natomiast uważam, że te osobiste tematy są napisane w dobry sposób i z lektury można wynieść bardzo wiele, mi znacznie ułatwiła zrozumienie niektórych wydarzeń i zachowań Roba z historii Priest. I tytuł jest bardzo trafny, bo to naprawdę jest wyznanie. Bez lukru i białych rękawiczek.
Dokładnie - mega wciąga. Jak wieczorem w łóżku zacząłem czytać to dojechałem do czasów "Painkillera"widman pisze: ↑pt wrz 24, 2021 12:47 pmKsiążka jest zajebista. Całą łyknąłem bez popity. Halford to naprawdę świetny gość i prawdziwy METAL GOD, że przez tyle lat przetrwał różne sytuacje... Warto poczytać, przeczytać, dowiedzieć się trochę ciekawych spraw, zmienić może spojrzenie na pewne kwestie. Mi ta książka się strasznie podobała i nawet pod koniec się zwyczajnie wzruszyłem hehe:)Pawlo84 pisze: ↑sob sie 28, 2021 12:27 pmBardzo dobrze to opisałeś. Krótko i konkretnie.Schizoid pisze: ↑sob sie 28, 2021 12:12 pm Mnie ta książka bardzo się podobała. Faktycznie sporo tam wątków związanych z orientacją Halforda i niektórych pewnie może to odpychać, ale według mnie jest to do przeżycia. Natomiast uważam, że te osobiste tematy są napisane w dobry sposób i z lektury można wynieść bardzo wiele, mi znacznie ułatwiła zrozumienie niektórych wydarzeń i zachowań Roba z historii Priest. I tytuł jest bardzo trafny, bo to naprawdę jest wyznanie. Bez lukru i białych rękawiczek.
www.MetalSide.pl
Richie w szpitalu, trasa po USA odwołana. Podobno coś poważnego z sercem się dzieje, masakra
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Oby szybko wyzdrowiał.
- blackcocker
- -#Moderator

Jak widzę niektóre komentarze na fb to aż mnie wykręca z zażenowania. Żeby was kurwa popierdoliło. Niedługo trzęsienia ziemi to będą winy szczepionek i Gatesa. Jebał was pies
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
O cholera
oby wrócił jak najszybciej do zdrowia, jest absolutnym dzikiem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Metalophil
- -#Moonchild

To co? Powrót KK?
Swoją drogą to pech, że wzięło akurat najmłodszego. Wychodzi na to, że chyba jednak czas już zacząć myśleć o zejściu ze sceny (mam na myśli zespół jako taki).
Tak. Wraca KK i biorą luczyfera na drugą gitarę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no rozważanie powrotu KK nawet w żartach jest dla mnie niesmaczne. Jedyne do czego gość się nadaje to granie u boku KAŁboja i tyle. On jest za maleńki, żeby Rychowi lache wyczyścić, a co dopiero grać zamiast niego w zespole 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Metalophil
- -#Moonchild

Richie jest już po operacji, odpoczywa i jest w stanie stabilnym. Wychodzi na to, że już podczas koncertu nie wszystko było w pełni dobrze.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- Metalophil
- -#Moonchild

W sieci jest już cały album KKP. Właśnie odsłuchuję "Return of the Sentinel"