Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Dokładnie, myslę, ze zdolny i cudowny Pan Wicker Man lub Król Mayer mogliby poprosić panów z Mystica o opaseczki upoważniajace do wejścia na ten sektoreczek dla Fan Clubowiczów
A czy ktoś w ogóle potwierdził, że takowy sektor będzie? a po za tym, spokojnie, zostalo nam jeszcze.... 3840 h 08 m 35 s 
Rusek pisze:A czy ktoś w ogóle potwierdził, że takowy sektor będzie? a po za tym, spokojnie, zostalo nam jeszcze.... 3840 h 08 m 35 s
Podstawowa kwestia, opaski dostawali (na Metallice) osoby którym udalo się najszybciej wejść czy te którę kupiły najwcześniej bilety. I jakby to miało wyglądać na Iron Maiden?
Mam zamiar iść na sektor, ale gdyby była mozliwość to wole zapłacić więcej za miejsce z przodu
Mam zamiar iść na sektor, ale gdyby była mozliwość to wole zapłacić więcej za miejsce z przodu
Was unsterblich im Gesang soll leben,
Muss im Leben untergehen.
proszę czytaj to co jest na forum ----> wszystko będzie jasne
Jesli tylko cos sie da zalatwic to kazdy fan-klubowicz moze liczyc jeszcze na wiele niespodzianekironpacy pisze: skoro fanklub nawiązał współpracę z organizatorem to chyba można od Mystica wycyganić 200 -300 "pasków " uprawniających do wejścia na ten sektor pod sceną?? I Sanktuarianie nie musieliby się " zabijać o jak najlepszą pozycję pod sceną??
czy to jest jakaś sugestia?
mnie się od razu uśmiech na twarzy pojawił jak przeczytałem tego posta
Utwierdzenie mnie w przekonaniu że muszę wstąpić fanklubu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie. Mamy nadzieję, że uda się coś załatwić z opaskami... 
Nie zdradzaj tajemnic, każdy lubi mieć niespodziankę w Newsletterze
poza tym niech ci, którym się nie chce być w fan klubie niech nie wiedzą
żart oczywiście
poza tym niech ci, którym się nie chce być w fan klubie niech nie wiedzą
Man_Of_The_Edge pisze:Nie zdradzaj tajemnic, każdy lubi mieć niespodziankę w Newsletterze![]()
poza tym niech ci, którym się nie chce być w fan klubie niech nie wiedzążart oczywiście
Dobrze mówisz!!!
Ostatnio zmieniony pn gru 20, 2004 8:49 pm przez SAPER, łącznie zmieniany 1 raz.
w obecności osoby, której wypowiedź się komentuje mógłbyś mówić w 2 osobie
będzie milsza atmosfera
jaki text mi wyszedł
jaki text mi wyszedł
Wiele niespodzianek oj bedzie chyba git 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba jest troszkę za wcześnie na takie info...Satanel pisze:Jak sie bedzie miala sprawa z piwem? Czy bedzie dostepne i w jakich cenach???
Rozmawiałem z osobą wyżej postawioną w Mystic'u i taki sektor pod sceną ma być. Dokładnie tak jak na Metallice.Majek pisze:Przed chwilą dzwoniłem do Mystica, żeby zamówić bilety. Pytałem się o ten sektor, a ziomek mi powiedział, że on nic nie wie o czymś takimAle możliwe, że jeszcze się nie dowiedział...
Nie można załatwić. To nie zależy tylko od nich.janiedembica pisze:taki sektor jest konieczny :>?? moze by zalatwic z mystickiem zeby go nie bylo :>?? wedlug mnie wszystko to by lepiej wyszlo ( wszyscy wiemy jak bylo z wejsciem do hali w listopadzie) to wyobrazam sobie jak to bedzie z tymi opaskami
Co do opasek to wstrzymajcie się... Pracujemy nad tym.
Wątpię... Oficjalne pozwolenie na robienie zdjęć mają tylko zawodowi fotograficy...Michcio pisze:Czy istnieje mozliwosc zgloszenia mysticowi i poproszenie o przepustke o wniesienie kamery,aparatu??
Oj z checia bym wziął aparat cyfrowy no i dyktafonik jak to poprzednio robilem fakt baterie nieraz zabierali ale kolesie wniesli druga porcje baterii i mozna bylo nagrywac i pstrykac-ale wtedy jeszcze na zwyklym aparacie.Jesli chodzi o opaski dla Sanktuarian to mowie TAAAAAAAAAk :beer byc ale bylem kiedys na stronce pl gdzie sie tez nazywaja nieofic.fan clubem IM- Blood B..Mysle ze to Sank. ma pierwszenstwo miec ten sektor. czekam na newsletter no i troche pomyslunku mystica dala Sank. :solo
- likipiki
- -#Lord of the flies

ale o jakiś tam BB nie wspominali na Interii

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Mi też, oj mi też...Man_Of_The_Edge pisze:czy to jest jakaś sugestia?![]()
Trzymamy kciuki!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

FC BB to cyrk, a nie fan club.Premus pisze:Oj z checia bym wziął aparat cyfrowy no i dyktafonik jak to poprzednio robilem fakt baterie nieraz zabierali ale kolesie wniesli druga porcje baterii i mozna bylo nagrywac i pstrykac-ale wtedy jeszcze na zwyklym aparacie.Jesli chodzi o opaski dla Sanktuarian to mowie TAAAAAAAAAk :beer byc ale bylem kiedys na stronce pl gdzie sie tez nazywaja nieofic.fan clubem IM- Blood B..Mysle ze to Sank. ma pierwszenstwo miec ten sektor. czekam na newsletter no i troche pomyslunku mystica dala Sank. :solo
Tylko SanktuariuM działa w pełni profesjonalnie, a członkowie mają dostęp do wielu atrakcji itp. Ale koniec off-topa.
Czy moglby ktos wytlumaczyc gdzie dokladnie znajduje sie ten sektor? ile tam ludu wlazi? i czy jest tam taki sam tlok jak na zwyklej plycie? bo ja nie mam zielonego pojecia o takowym sektorze
dobrze by bylo jakby ktos opisal to na podstawie jakiegos jpega
pozdrawiam
pozdrawiam
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Saymon - przerobisz swoją mapkę?Ironkos pisze:Czy moglby ktos wytlumaczyc gdzie dokladnie znajduje sie ten sektor? ile tam ludu wlazi? i czy jest tam taki sam tlok jak na zwyklej plycie? bo ja nie mam zielonego pojecia o takowym sektorze
pozdrawiam

Nie wiem dokładnie ile... W Paryżu bodajże ok. 3.000. Obiekty są w miarę zbliżone jeśli chodzi o rozmiar (Śląski jest trochę większy) więc myślę, że ok. 3-4.000.
A znajduje się pod sceną... Po prostu oddzielona część płyty.