Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
no to rewelacja i niech eddie bedzie z wami a propo ulotek i plakatow to roznosilem jakies 3 lata temu cos takiego z reklama szkoly dla doroslych wiec jakby co to doswiadczenie mam :beer
Ja moge pomóc rozwieszac plakaty ludziom z Krakowa (tam studiuje) a także w Warszawie bo przez nia jade do domu i zawsze tam siedze dzien czy dwa a takze kilka bym rozwiesił w moim rodzinnym miescie w Łomży(woj.Podlaskie)
Jaky co to dajcie znac
gg:4295931
chetnie sie przylacze do akcji - Wałbrzych - dolnoslaskie - tam gdzie mieszkam, rowniez Wroclaw - dolnoslaskie - tam gdzie studiuje 
up the iron's
chcialem dodac ze oprocz rawicza moge obsluzyc jeszcze kilka miejscowosci
To moze ja eddie i ty ( Tobink ) sie zgadamy i bedziemy razem plakaty roznoscictobink pisze:Łódź juz obstawiona przeze mnieeddie jestem pisze:Łódź
ja chce wyłączność na Łódź!!
Eddie jak jedziesz to mozesz sie zabrac ze mna.. organizuje autokar do chorzowa i spowrotem.. na razie wyszło mi 22 złote od osoby ale bede musiał jeszcze zadzwonic
podajcie swoje adresy to sie zgadamy !!!!
Who am I ???
I am KILLER 
-
El Dorado
ja twoje gg mam jak cos i Eddie tez mamKILLER pisze:To moze ja eddie i ty ( Tobink ) sie zgadamy i bedziemy razem plakaty roznoscictobink pisze:Łódź juz obstawiona przeze mnieeddie jestem pisze:Łódź
ja chce wyłączność na Łódź!!
Eddie jak jedziesz to mozesz sie zabrac ze mna.. organizuje autokar do chorzowa i spowrotem.. na razie wyszło mi 22 złote od osoby ale bede musiał jeszcze zadzwonic
podajcie swoje adresy to sie zgadamy !!!!
Wicker: To jak będziecie już mieli jakies plany co do wspólnego wypadu w Wawie to daj znać. Chętnie bym coś pomogła tylko w grupie. A jak bym sie z Tobą spotkała to od razu (w końcu) wpłaciła bym kaskę na fanklub!
...bo jakos nie moge się na pocztę wybrać...
pozdr.
pozdr.
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Wszystko ustalimy i damy Wam znać w odpowiednim czasie.karolcia pisze:Wicker: To jak będziecie już mieli jakies plany co do wspólnego wypadu w Wawie to daj znać. Chętnie bym coś pomogła tylko w grupie. A jak bym sie z Tobą spotkała to od razu (w końcu) wpłaciła bym kaskę na fanklub!...bo jakos nie moge się na pocztę wybrać...
![]()
pozdr.
Co do kasy za FC to z tym raczej należy zgłaszać się do Mayer'a no, ale może zrobimy wyjątek.
Lublin//woj.lubelskie
Heavy Metal Is The Law...
kiedy bedzie cokolwiek wiadomo bo juz sie niezle na to napalilem i nie moge wytrzymac
- aniloratka
- -#Charlotte

hej! czy tylko ja sie zglosilam z poznania? 
:guns
chcialam dopowiedziec jeszcze, ze moglabym rozwiesic w okolicach poznania (krzyz) tam tez sie znajdzie spora grupka fanow
:rocx
:guns
chcialam dopowiedziec jeszcze, ze moglabym rozwiesic w okolicach poznania (krzyz) tam tez sie znajdzie spora grupka fanow
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
No tak...sorryWICKER MAN pisze: Co do kasy za FC to z tym raczej należy zgłaszać się do Mayer'a no, ale może zrobimy wyjątek.
Masz doła???????:( Włącz Dziewicę!!!:)
Myślę,że Mystic z Maiden w roli głównej nie wymaga promocji. :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spox.karolcia pisze:No tak...sorrymistake
Najlepiej będzie jak podeślesz kasę Mayer'owi, ale skoro nie masz czasu to może coś się wykombinuje.
To źle myślisz.mystic666 pisze:Myślę,że Mystic z Maiden w roli głównej nie wymaga promocji. :rocx
większa promocja = więcej ludzi = lepsza atmosfera koncertu. Proste chyba. Reklam nigdy zawiele
-
_Sand_man_
- -#Invader

Zwłaszcze że Metallica była reklamowana jak mało który koncert a stadion nie został zapełniony i tak.Pink pisze:większa promocja = więcej ludzi = lepsza atmosfera koncertu. Proste chyba. Reklam nigdy zawiele
Mam nadzieję ze teraz zostanie chociaż powtórzony wynik frekwencyjny z tamtego koncertu.
Czy ja wiem czy metallica była tak reklamowana? Raz w tv mówili czy coś i koniec w sumie 
-
janiedembica
- -#Prisoner

i nie bylo kompletu!