Jeśli mają swojego to moglby opisać jak młody młodego widzi płyty po amolad
Okladki plyt Ironow widziane oczami 10-latka
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okladki plyt Ironow widziane oczami 10-latka
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 5490
Tak sobie przypomniałem jak ja to widziałem oczami 10 latka. W mojej podstawówce facetka od plastyki miała swoją gablotę przy jednym ze szkolnych spacerniaków i wieszała w niej prace, które jej się podobały. Jeden ze starszych uczniów doskonale zrysował okładkę, którą znamy z Killers. Wgapiałem się w tego Edka dość często. Później dowiedziałem się co to za zespół ale pierwszą płytą jaką usłyszałem, była The Number Of The Beast, która właśnie się ukazała. Najpierw usłyszałem ją z przegrywanej kasety magnetofonowej, a okładkę zobaczyłem dużo później.
Fajnie wspomnieć.
Fajnie wspomnieć.
Ja pod koniec lat 80-tych byłem pod mega wrażeniem plakatu z obrazkiem który jest na singlu "Aces High". Kumpel miał taki w rozmiarach szyby, która jest w drzwiach do pokoju
Iron Maiden jeszcze wtedy nie znałem (chwilkę później to się zmieniło), ale plakat zrobił na nnie mega wrażenie 
www.MetalSide.pl
To ja co prawda nie pamiętam swoich pierwszych reakcji na okładki, ale doskonale pamiętam, jak prosiłem tatę, żeby puścił Maiden England z VHS, bo tam na scenie był ten fajny "potwór"
Miałem pewnie jakieś 5 lat.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Też miałem kumpla z takim plakatem.