A niemiecki kebabik i zakup chemii na handel?thorgal_30 pisze: ↑czw lip 28, 2022 7:48 pmMi koło 15 Flix przyjeżdza, dipy pewnie o 17 wydawać będą...a szwendać się i tak zbytnio nie ma tam gdzie...
The Rolling Stones
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Rolling Stones
Cukier panie, kupuj cukier. Ponoć 2-krotna przebitka u nas jest.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Jak jest z Dipami na tej trasie? Wszędzie jak na poprzednich trasach przed koncertem są wydawane? Pytam bo ja dostałem maila ze Szweckiego Ticketmasteru z gotowymi już elektronicznymi biletami kilka dni temu
-
Deleted User 4876
Tak-dostałem już dwa gotowe bilety
-
Deleted User 4876
O lol. Jak PIT to tylko się cieszyć. Ale na bank to jakiś błąd... nie widziałem nic podobnego na iorr wczoraj. Zawsze odbiór jest w box office
https://www.hackneydiamonds.com/ -> Nowa płyta nadchodzi 
-
Deleted User 4876
Nowy wałek od Stonesów tylko potwierdza tezę,że są to Bogowie i powinniśmy wszyscy okazywać wdzięczność, że dane jest nam żyć w czasach, kiedy Bogowie również przebywają na Ziemi. Żaden ludzki zespół muzyczny nawet nie jest w stanie zbliżyć się do tego poziomu....ale niech próbują.
To ja może ukrócę to lukrowanie, bo numer jest maksymalnie przeciętny i bardziej pasowałby na piosenkę do jakiegoś filmu, niż na singiel promujący pierwszy od dawna (i pewnie ostatni) album studyjny.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Przesłuchałem 2 minuty temu i już niewiele pamiętam.
Teledysk ma fajny motyw z podróżą autem i billboardami, bo ta bimbo blondie boobies cringowa.
Teledysk ma fajny motyw z podróżą autem i billboardami, bo ta bimbo blondie boobies cringowa.
- Saimon1995
- -#Moderator

Kapitalny powrót Stonesów. Moim zdaniem - to ich najlepszy album od 1981 roku.
-
Deleted User 4876
Dokładnie - wszelkie dywagacje na temat album roku w dowolnej kategorii uważam za bezzasadne, gdyż Kamyki są poza wszelką konkurencją.
słucham, muzycznie jest całkiem spoko, ale kurwa...produkcyjnie ta płyta jest straszliwie plastikowa, Jagger podkręcony autotunem, przecież to by było dużo lepsze i bardziej pasujące do Stonesów jakby brzmiał brudniej i bez dopieszczenia
edit. no tak, produkcja Andrew Watt
edit. no tak, produkcja Andrew Watt
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Przesłuchałem póki co tylko raz. Pierwsza część płyty wydała mi się lepsza niż druga, więc może po paru przesłuchaniach będzie odwrotnie
Ale fan ze mnie żaden. Najbardziej lubię chyba "Bridges to Babylon", poza tym pojedyncze piosenki.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Hackney Diamonds - klasyczny przykład wypustu starego zespołu który z jakiegoś powodu czuje że wciąż musi wydawać płyty, mimo że od dawna nie ma nic do powiedzenia. Nie jest to dobre, nie jest to złe, ot, pełna nijakość. Przesłuchałem i już zapominam.
-
Deleted User 4876
blużnisz!Shedao Shai pisze: ↑śr gru 27, 2023 7:20 pm Hackney Diamonds - klasyczny przykład wypustu starego zespołu który z jakiegoś powodu czuje że wciąż musi wydawać płyty, mimo że od dawna nie ma nic do powiedzenia. Nie jest to dobre, nie jest to złe, ot, pełna nijakość. Przesłuchałem i już zapominam.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A to dopiero początek moich zaletthorgal_30 pisze: ↑czw gru 28, 2023 1:58 amblużnisz!Shedao Shai pisze: ↑śr gru 27, 2023 7:20 pm Hackney Diamonds - klasyczny przykład wypustu starego zespołu który z jakiegoś powodu czuje że wciąż musi wydawać płyty, mimo że od dawna nie ma nic do powiedzenia. Nie jest to dobre, nie jest to złe, ot, pełna nijakość. Przesłuchałem i już zapominam.