Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??? Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Bruce na tym filmie z podsumowania trasy po Europie na koniec użył Somewhere on Tour.
https://youtu.be/KqPkCy6EIio
https://youtu.be/KqPkCy6EIio
Ostatnio zmieniony czw sie 11, 2022 5:00 pm przez marekkraw, łącznie zmieniany 1 raz.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Deleted User 5490
Bruce zawsze dużo gada. Czy zawsze prawdę? Czy wszystko co obiecuje spełnia się?
Przecież ten gość jest ostatnią osobą w zespole, która waży słowa zanim je wypowie i plecie różne rzeczy bez uzgodnienia z pozostałymi i z Rodem.
Zdaje się, że jak Harris się dowie o czym mówią fani, to Bruce dostanie dożywotniego bana na słowo "somewhere".
Przecież ten gość jest ostatnią osobą w zespole, która waży słowa zanim je wypowie i plecie różne rzeczy bez uzgodnienia z pozostałymi i z Rodem.
Zdaje się, że jak Harris się dowie o czym mówią fani, to Bruce dostanie dożywotniego bana na słowo "somewhere".
Ostatnio zmieniony czw sie 11, 2022 5:03 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 2 razy.
No tak ale od tego się zaczęła wrzawa odnośnie tematyki trasy 
Ja się tym specjalnie nie sugeruje bo jeszcze nie dawno gadał że będą grali całe Senjutsu.
Ja się tym specjalnie nie sugeruje bo jeszcze nie dawno gadał że będą grali całe Senjutsu.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Jesli droga narracji do SiT jest to, ze Bronek powiedzial: "Somewhere on tour", majac na mysli doslownie - GDZIES w trasie, to naprawde poziom wyobrazni jest wysoki 
Zapraszam na Ziemie, gdzie Bruce ma Nas, fanow, pewnie w wiekszosci w dupie
Zapraszam na Ziemie, gdzie Bruce ma Nas, fanow, pewnie w wiekszosci w dupie
Żeby nie było, to nie moja droga narracji. Ja gdzieś się z tą teorią spotkałem na grupie na FB. Nie wiem czy przypadkiem wicker tego nie sugerował.
Ja tam nadal twardo wierzę w halówki z seppuku
O tym pisałem wcześniej, że nazwa tematu pewno nijak się ma do tego co będzie się działo w przyszlym roku.
Przecież niedawno była podjarka, bo Bruce powiedział, "że będą może rozmawiać o tym, żeby może zagrać całą Senjutsu". A teraz "do zobaczenia gdzieś na trasie" i rozkmina, że 5 kawałków z "SiT" mogą zagrać. No mogą, tak samo mogą zagrać cały debiut, albo tylko pierwsze utwory z kazdej kolejnej płyty.
www.MetalSide.pl
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Wniosek taki, że możemy tylko dywagować. Równie dobrze mogą zrobić kolejną odsłonę Legacy ze zminionym Big Eddiem, dwoma zmienionymi kawałkami z Senjutsu I kosmetycznymi zmianami w reszcie setlisty. Festiwalowa publika łyknie bez popity.gumbyy pisze: ↑czw sie 11, 2022 8:20 pmO tym pisałem wcześniej, że nazwa tematu pewno nijak się ma do tego co będzie się działo w przyszlym roku.
Przecież niedawno była podjarka, bo Bruce powiedział, "że będą może rozmawiać o tym, żeby może zagrać całą Senjutsu". A teraz "do zobaczenia gdzieś na trasie" i rozkmina, że 5 kawałków z "SiT" mogą zagrać. No mogą, tak samo mogą zagrać cały debiut, albo tylko pierwsze utwory z kazdej kolejnej płyty.
A czy bez znaczenia jaka będzie tematyka trasy to sama jej nazwa nie jest poprawna?gumbyy pisze: ↑czw sie 11, 2022 8:20 pmO tym pisałem wcześniej, że nazwa tematu pewno nijak się ma do tego co będzie się działo w przyszlym roku.
To że ktoś robi wycieczki w stronę SiT to już jego sprawa.
Póki co nazwy trasy nie znamy a jej obecna nazwa nic specjalnego nie sugeruje jak dla mnie.
-
Deleted User 5490
Zastanawiam się co będzie, kiedy Dickinson somewhere in sracz powie, że czeka na weekend? Pewnie wszyscy obwieszczą, że Maiden zagrają Weekend Warrior na trasie.
Zaorales temat;) Wątek można zamknąć.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 11, 2022 9:07 pm Zastanawiam się co będzie, kiedy Dickinson somewhere in sracz powie, że czeka na weekend? Pewnie wszyscy obwieszczą, że Maiden zagrają Weekend Warrior na trasie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeśli takie bezbeki na poziomie kabaretów w tv miałyby cokolwiek orać to ja bym w ogóle wyłączył to forum. Cringe jak chuj czyli normalka u pierraBeny82 pisze: ↑czw sie 11, 2022 11:47 pmZaorales temat;) Wątek można zamknąć.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 11, 2022 9:07 pm Zastanawiam się co będzie, kiedy Dickinson somewhere in sracz powie, że czeka na weekend? Pewnie wszyscy obwieszczą, że Maiden zagrają Weekend Warrior na trasie.
-
Deleted User 5490
Tak przebierasz nóżkami, że depczesz sobie po tych swoich przepiórczych jajach. Poznać to po tym, że piskasz coś w ultradźwiękach. Podać ci chusteczkę?
Dobra. Dosyć, bo forumowa primadonna się popłacze. Dostajesz okres chroniony do 15 sierpnia. Tymczasem posłuchaj Weekend Warriora.
Dobra. Dosyć, bo forumowa primadonna się popłacze. Dostajesz okres chroniony do 15 sierpnia. Tymczasem posłuchaj Weekend Warriora.
Ja pierd*le, jaka żenada 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na szczescie nie widzę co tam bredzi i polecam każdemu ten styl życia.
Może pora wrocic do pisania o trasie, a frustratow nienawidzących IM zachecam do stworzenia osobnego tematu :p .
Może pora wrocic do pisania o trasie, a frustratow nienawidzących IM zachecam do stworzenia osobnego tematu :p .
-
Deleted User 5490
Powiem ci, że absolutnie nie działa na mnie to co o mnie piszesz. Jesteś w tym tak pasjonujący jak audycja Polskiego Radia pt. Matysiakowie. Ziew.
Możesz rozwinąć skrzydła nielocie, bo masz fory do końca tygodnia.

Możesz rozwinąć skrzydła nielocie, bo masz fory do końca tygodnia.

Frustraci, bo maja troche bardziej przyziemne podejscie od odklejonych psycho-fanow?
Kto tutaj mowi o jakims hejcie??
A jak nazwiesz siebie - srajacego na Metallike przy kazdej nadarzajacej sie okazji, od lat???
Mimo ze band ciebie nie interesuje, i jak podkreslales, prawie nie znasz tworczosci, bo Pan z twojego avatara nie pozwolil tobie sie zbytnio zaznajomic, wiec defekujesz - dla zasady.
Nadal chcesz pisac o byciu toksycznym?
Kto tutaj mowi o jakims hejcie??
A jak nazwiesz siebie - srajacego na Metallike przy kazdej nadarzajacej sie okazji, od lat???
Mimo ze band ciebie nie interesuje, i jak podkreslales, prawie nie znasz tworczosci, bo Pan z twojego avatara nie pozwolil tobie sie zbytnio zaznajomic, wiec defekujesz - dla zasady.
Nadal chcesz pisac o byciu toksycznym?
Ostatnio zmieniony pt sie 12, 2022 10:36 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 8107
Ja mam tylko nadzieję, że jak faktycznie coś odkurzą z SiT (co dawno nie grali) to Janick nie zabierze solówek Adrianowi.
Ja tu czegoś nie rozumiem. Jak napisałem że setlista powinna być gruntownie przebudowana i za przykład wziąłem utwory typu Infinite Dreams, Stranger czy Killers to zostałem wyśmiany że żyje w fantazji.
Pierre wymienił Stranger i To tame a land i co już nie żyje w fantazji?
Co to ku*wa jest, kółko wzajemnej adoracji?
-
Deleted User 5490
-
Deleted User 5490
Ja sam siebie wyśmiałem. I tu jest różnica.marekkraw pisze: ↑pt sie 12, 2022 10:50 am Ja tu czegoś nie rozumiem. Jak napisałem że setlista powinna być gruntownie przebudowana i za przykład wziąłem utwory typu Infinite Dreams, Stranger czy Killers to zostałem wyśmiany że żyje w fantazji.
Ale zawsze możesz zarzucić świeżą ku*wą.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 11, 2022 4:51 pm A teraz na temat. Mam swoje prywatne życzenia, marzenia i inne urojenia na temat setlisty.....

Zdecyduj się, czy traktujesz to forum poważnie, czy niepoważnie. Czy przychodzisz tu dla towarzystwa i rozrywki, czy jest to dla Ciebie coś w rodzaju oazy młodzieżowej dla maidenowych kotalików.
Ostatnio zmieniony pt sie 12, 2022 11:04 am przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 7 razy.