??? Senyózaf on Tour 2023-26 - jaka setlista?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: ??? Senyózaf on Tour 2023-26 - jaka setlista?
Każdy pisze za siebie i ze swojej perspektywy, więc tak to jest
według mnie powinien jechać z nimi krótko
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie do końca było tak. Mówił, że wszyscy powinni być razem, także Rosjanie i Ukraińcy. Moim zdaniem ma to wymiar antywojenny, ale oczywiście jak ktoś nie pisze co drugie zdanie putin chuj to wspiera Rosję.blackcocker pisze: ↑pn sie 15, 2022 9:36 amNa Graspopie w tym roku przed Blood Brothers wymienił kilka nacji, które są na festiwalu, w tym Rosję i Ukrainę, potem coś mówił o braterstwie. No dla mnie to zwyczajnie obleśne. To, w połączeniu z oświadczeniem o odwołaniu koncertów w Moskwie i Kijowie bez jawnego potępienia rusków, po prostu mnie dość mocno striggerowało, a ta "druga ojczyzna" to raczej pstryczek w nos Dickinsona, którym się oczywiście nie przejmie, ale ja czuję się lepiejpinio pisze: ↑ndz sie 14, 2022 11:58 amRozwiń plisss ten passus "drugiej ojczyzny" Dickinsona, chętnie się dokształcę.blackcocker pisze: ↑ndz sie 14, 2022 11:30 am No myślę, że Dickinson z uwielbieniem śpiewałby o swojej drugiej ojczyźnie![]()
-
Deleted User 5155
Zwierzył Ci się?Pierre Dolinski pisze: ↑pn sie 15, 2022 2:48 pm (...) Dickinson za bardzo liczy się z ruskim rynkiem, żeby jechać po kacapach za tą wojnę.
-
Deleted User 5490
Nie zwierzył mi się, bo nie popijamy razem, ale to mój domysł. Zazwyczaj artyści kiedy chcą być wylewni, to przychodzi im to nad wyraz łatwo. Zwłaszcza tym z Polski. Natomiast, kiedy w oczywistych sprawach wybierają milczenie, to raczej kryje się za tym wyraźny powód.
-
Deleted User 5155
Czyli spekulujesz. Dopuszczalne, choć trochę takie mało fajne, że większość Twoich spekulacji zakłada jakąś (czyjąś) złą wolę, feler lub podstęp. Trochę wiary w ludzi. I świadomości złożoności sytuacji.Pierre Dolinski pisze: Nie zwierzył mi się, bo nie popijamy razem, ale to mój domysł. Zazwyczaj artyści kiedy chcą być wylewni, to przychodzi im to nad wyraz łatwo. Zwłaszcza tym z Polski. Natomiast, kiedy w oczywistych sprawach wybierają milczenie, to raczej kryje się za tym wyraźny powód.
ps. Dickinson - mnie osobiście - bardziej zniesmaczył wspieraniem brexitu. Post factum jakoś się tym nie chwalił (a przynajmniej ja się z tym nie spotkałem).
Co do ad remu - Senjutsu na żywo od nr 1 do nr 10 plisssss!!!
-
Deleted User 5490
Putin chuj a Dickinson wozi gnójblackcocker pisze: ↑pn sie 15, 2022 2:49 pm Każdy pisze za siebie i ze swojej perspektywy, więc tak to jestwedług mnie powinien jechać z nimi krótko
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Xardas2309
- -#Invader

A mi się tej nocy śnił senjutsu world Tour. Tak wiem może to i śmieszne
5-7 kawałków senjutsu. Kilka dawno nie granych i standardy. 2 minutes będzie na 100%
5-7 kawałków senjutsu. Kilka dawno nie granych i standardy. 2 minutes będzie na 100%
-
Xardas2309
- -#Invader

Tak naprawdę wszystko zobaczymy za 2 miesiące jak skończą trasę