NWOTHM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: NWOTHM
Ten nowy numer jest w starszym stylu - na całe szczęście i faktycznei jest całkiem w porządku. Chwytliwy!
Na kanał wjechało demo portugalskiego zespołu:
https://youtu.be/cy2WoQ2n7aM
Wygląda na to, że chłopaki mocno się inspirują W.A.S.P.-em, czego potwierdzeniem chyba jest końcowy cover I wanna be Somebody. Moim zdaniem całkiem dobrze im to wychodzi, od wczoraj już trzeci raz ta demówka u mnie poleciała
https://youtu.be/cy2WoQ2n7aM
Wygląda na to, że chłopaki mocno się inspirują W.A.S.P.-em, czego potwierdzeniem chyba jest końcowy cover I wanna be Somebody. Moim zdaniem całkiem dobrze im to wychodzi, od wczoraj już trzeci raz ta demówka u mnie poleciała
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nic nowego to, ma się rozumieć, że na NWOTHM Full Albums ogromna i coraz większa ilość dobra, np. od wczoraj bardzo dobra płytka zespołu z Indii:
www.youtube.com/watch?v=XiyUrbfM2JU
www.youtube.com/watch?v=XiyUrbfM2JU
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kolumbijska jadowita pomsta wpada w ucho:
www.youtube.com/watch?v=oS628zY0XuE
Polecam w sumie każdy materiał tego zespołu bo są na podobnym poziomie.Zakkahletz pisze: ↑pt lut 11, 2022 10:57 pm Kolumbijska jadowita pomsta wpada w ucho:
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W zeszłym roku James Durbin popełnił doskonałą płytę "The Beast Awakens", z zaproszonymi gośćmi i pod skrzydłami Frontiers. Mógłbym się o niej nie dowiedzieć, gdyby nie to, że właśnie się pojawiła na dobrze nam znanym kanale NWOTHM Full Albums (100 tys. subów wreszcie zdobyte
). Jest tak dobra, że dzisiaj przesłuchałem ją już dwa razy i mam ochotę na trzeci. 
www.youtube.com/watch?v=8nJoqybC3sI
www.youtube.com/watch?v=8nJoqybC3sI
Ostatnio zmieniony wt mar 15, 2022 1:23 pm przez Zakkahletz, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumiem, że ta płyta to jednak nowy album Niemców z Blackslash? 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No!Zakkahletz pisze: ↑wt mar 15, 2022 1:24 pm Nieee, YT ustawił jako następne w kolejce.Już poprawione.
![]()
Z zaskoczki drugi album zapowiedzieli jedni z moich ulubieńców (przynajmniej swego czasu z NWOTHM) czyli Sumerlands. Jest nawet nowy numer:
https://www.youtube.com/watch?v=ap2YdhQs3Fc
Jestem pod wrażeniem. Wszystko tutaj zacnie gra. Czekam na krążek.
https://www.youtube.com/watch?v=ap2YdhQs3Fc
Jestem pod wrażeniem. Wszystko tutaj zacnie gra. Czekam na krążek.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jestem pewien, że MłotOpad by im chętnie podkradli ten numer.
Nie oczekiwałem odkrywczości tylko heavy metalu który mnie choć trochę poruszy. Ten poruszył bardziej niż trochę. Nic więcej nie chcę 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na NWOTHM Full Albums właśnie wjechał nowy Haunt. Baaardzo dobry!
www.youtube.com/watch?v=QVKwdAAzJkM
Na pewno lepszy niż poprzedni. Dobrze wchodzi.
kolejny zespół z kupowatym wokalem... po kilku utworach da się nawet przyzwyczaić. Natomiast muzycznie jest rzeczywiście baaardzo dobrzeZakkahletz pisze: ↑pn sie 22, 2022 5:59 pm Na NWOTHM Full Albums właśnie wjechał nowy Haunt. Baaardzo dobry!
Oj tak, wokal ciężki.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Puściłem fragment i ten wokalista brzmi jak Ozzy z alternatywnej rzeczywistości
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sanhedrin i Scytyjki w natarciu:
www.youtube.com/watch?v=URbOFNm9Fiw
Koncertowo też najadą Europę (głównie Niemcy, choć podobno ta lista jeszcze może się poszerzyć) w kwietniu/maju:
www.facebook.com/DragonProductionsOffic ... uyaG5BdVzl
www.youtube.com/watch?v=URbOFNm9Fiw
Koncertowo też najadą Europę (głównie Niemcy, choć podobno ta lista jeszcze może się poszerzyć) w kwietniu/maju:
www.facebook.com/DragonProductionsOffic ... uyaG5BdVzl