Ten Aleksander pojawi się na 40%.ThePaCZino pisze: ↑pt paź 07, 2022 11:38 am https://www.youtube.com/watch?v=Htnkfyn74aQ Alexander oficjalnie potwierdzony !!!!
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Frank Drebin
- -#Clansman

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wlochy już na lotb były bardzo drogie. Tu jeszcze dochodzi Golden. Grubo.
Oby uk była max 80gbp
Oby uk była max 80gbp
Ten Mediolan to znowu (po Bolonii w tym roku) jakiś otwarty obiekt we Włoszech
Ktoś tu nie uczy się na błędach lub liczy, że piorun nie uderza dwa razy w to samo miejsce
Za Mediolan podziękuję więc
jeszcze muszą ogłosić Francję, Niemcy, Czechy, Hiszpanię, Skandynawię

Ktoś tu nie uczy się na błędach lub liczy, że piorun nie uderza dwa razy w to samo miejsce
Za Mediolan podziękuję więc
jeszcze muszą ogłosić Francję, Niemcy, Czechy, Hiszpanię, Skandynawię
- blackcocker
- -#Moderator

Wydaje mi się, że w tej arenie co był przeciek, chyba w Irlandii była cena 85gbpBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:17 pm Wlochy już na lotb były bardzo drogie. Tu jeszcze dochodzi Golden. Grubo.
Oby uk była max 80gbp
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 357
Te Włochy to będzie festiwal, stąd ceny
- blackcocker
- -#Moderator

Sory, zajebałem się w akcji. Źle spojrzałem na screenablackcocker pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:26 pmWydaje mi się, że w tej arenie co był przeciek, chyba w Irlandii była cena 85gbpBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:17 pm Wlochy już na lotb były bardzo drogie. Tu jeszcze dochodzi Golden. Grubo.
Oby uk była max 80gbp
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To nie będzie festiwal moim zdaniem, najwyżej coś w stylu Belfastu w tym roku. Nazwali to festiwalem, ale było fttb, a poza Maiden graly ich supporty i jakieś pierdoly.
Jest na ogłoszeniu Iron Maiden + many moreBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:55 pmTo nie będzie festiwal moim zdaniem, najwyżej coś w stylu Belfastu w tym roku. Nazwali to festiwalem, ale było fttb, a poza Maiden graly ich supporty i jakieś pierdoly.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Typuję, że to nie będzie nic specjalnego. Ale no kto wie, we Włoszech lubią takie dziwne eventy.MaidenFan pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:03 pmJest na ogłoszeniu Iron Maiden + many moreBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:55 pmTo nie będzie festiwal moim zdaniem, najwyżej coś w stylu Belfastu w tym roku. Nazwali to festiwalem, ale było fttb, a poza Maiden graly ich supporty i jakieś pierdoly.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

To niby ma być taki powrót do Gods of Metal Festival, zobaczymy co wykombinują. Jestem ciekaw, jakie będą ceny na Kraków? Obstawiam 200 - 560 PLN.Bon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:14 pmTypuję, że to nie będzie nic specjalnego. Ale no kto wie, we Włoszech lubią takie dziwne eventy.MaidenFan pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:03 pmJest na ogłoszeniu Iron Maiden + many moreBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:55 pm
To nie będzie festiwal moim zdaniem, najwyżej coś w stylu Belfastu w tym roku. Nazwali to festiwalem, ale było fttb, a poza Maiden graly ich supporty i jakieś pierdoly.
Podobno to jest reaktywacja jakiegoś festiwalu.Bon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:14 pmTypuję, że to nie będzie nic specjalnego. Ale no kto wie, we Włoszech lubią takie dziwne eventy.MaidenFan pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:03 pmJest na ogłoszeniu Iron Maiden + many moreBon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 12:55 pm
Z racji makabrycznych cen energii,watpliwa sprawa zeby ceby zaczynaly sie od 200 pln-ow.Mysle ze jak bedzie od 300 w gore to bedzie dobrzeLonerunner pisze: ↑pt paź 07, 2022 9:45 pmTo niby ma być taki powrót do Gods of Metal Festival, zobaczymy co wykombinują. Jestem ciekaw, jakie będą ceny na Kraków? Obstawiam 200 - 560 PLN.Bon Dzosef pisze: ↑pt paź 07, 2022 1:14 pmTypuję, że to nie będzie nic specjalnego. Ale no kto wie, we Włoszech lubią takie dziwne eventy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Za 200 może być pare krzeselek na górze.
Jak myślicie, do kiedy będzie ogłoszona reszta trasy europejskiej? Myślę, że do końca XI powinni się uwinąć co do państw, a potem mogą dorzucać np. 2gi koncert w Krakowie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Japonia zniosła ban na wjazd turystów.
Australia też wygląda na to, że nie stosuje żadnych restrykcji.
Ciekawe czy 2023 tour nie zacznie się mimo wszystko z dala od Europy, wzorem planu na 2020 zahaczając o antypody i Japonię - ok. 10 koncertów.
M.
Australia też wygląda na to, że nie stosuje żadnych restrykcji.
Ciekawe czy 2023 tour nie zacznie się mimo wszystko z dala od Europy, wzorem planu na 2020 zahaczając o antypody i Japonię - ok. 10 koncertów.
M.
Wtedy setliste poznamy wcześniej 
Tez myślałem czy Azja / Australia nie będzie przed Europą
Tez myślałem czy Azja / Australia nie będzie przed Europą
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pytałem, póki co brak planów/info.
Ceny energii i paliw poważnie wpłynęly na plany, bo miała być japonia
Ceny energii i paliw poważnie wpłynęly na plany, bo miała być japonia
A kogo pytałeś?
Z drugiej strony przed majem będą odpoczywać po aktualnej trasie/ćwiczyć nowa, a jeszcze Bruce ma pogadanki i trase z DP.
Ciekawe w takim razie kiedy nowe daty w Europie oglosza?
Z drugiej strony przed majem będą odpoczywać po aktualnej trasie/ćwiczyć nowa, a jeszcze Bruce ma pogadanki i trase z DP.
Ciekawe w takim razie kiedy nowe daty w Europie oglosza?
Ja myśle, że w ciągu 2 tygodni powinna być cała rozpiska.