Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
Mieszane uczucia... 15zl to niewiele i pewnie jednak go kupie, co nie zmienia faktu ze wedlug mnie tego singla mogloby nie byc. Tymbardziej ze material na nim nie jest czyms specjalnym. Number of the beast w Brixton wypadl tak samo jak na kazdym innym koncercie. Studyjna wersje w ogole pomine. Wideo z Brixton mozna zobaczyc, ale tez to w koncu nie jest nic specjalnego.
Po prostu uwazam ze zamiast wciskac nam rzeczy ktore sie kupi, przeslucha i odlozy mogliby dac jakis ciekawszy i unikalny material ktorego na pewno maja cala mase (vide Pass the jam :rocx )
Po prostu uwazam ze zamiast wciskac nam rzeczy ktore sie kupi, przeslucha i odlozy mogliby dac jakis ciekawszy i unikalny material ktorego na pewno maja cala mase (vide Pass the jam :rocx )
Ja mówie o mediach samych w sobie. Powiedz mi kiedy ostatnio słyszałeś coś w TV, albo radiu na temat Dziewicy?? Bo ja dawno. Wiadomo, że są cały czas na szczycie dla fanów, oraz ludzi, którzy znają się na Heavy Metalu.KILLER pisze:A czy oni kiedy kolwiek spadli w rankingu HEAVY METALu ??Nic dodać, nic ująć. Maideni znowu wzbiją się na szczyt, tylko że ze starym kawałkiem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Masz rację. Akurat dla mnie ze względów sentymentalnych i osobistych fragmenty koncertów z Brixton stanowią wspaniały rarytas, ale rozumiem, że dla wielu z Was to tylko niezbyt ciekawy b-side.Stranger pisze:Mieszane uczucia... 15zl to niewiele i pewnie jednak go kupie, co nie zmienia faktu ze wedlug mnie tego singla mogloby nie byc. Tymbardziej ze material na nim nie jest czyms specjalnym. Number of the beast w Brixton wypadl tak samo jak na kazdym innym koncercie. Studyjna wersje w ogole pomine. Wideo z Brixton mozna zobaczyc, ale tez to w koncu nie jest nic specjalnego.
IMO dochód z tego singla powinien zostać przeznaczony na fundację MS Clive'a Burr'a - z pewnością zachęciłoby to wielu sceptyków do zakupu tego singla (tak jak to było w przypadku RTTH w 2002) i Maideni mieliby ładny debiut na szczycie list przebojów o co właśnie im chodzi.
-
Megamiszcz
- -#Prowler

przekonaliscie mnie zeby kupic ten singiel, kupie go zeby wspierac maidenow
zreszta i tak zawsze podziwialem kawalek TNOTB
Ile właściwie ma być egzemplarzy tego singla? ... by nie było tak jak z NML :]
Poza tym - w środku ma być booklet czy zwyczajna kartka (jak to w singlach)?
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej kartka.Greddo pisze:Ile właściwie ma być egzemplarzy tego singla? ... by nie było tak jak z NML :]
Niestety nie dowiem się raczej teraz w EMI, bo mają przerwę świąteczną.
Ale spokojnie - to nie limitowany box tylko zwykły singiel, a tych w Polsce zawsze było sporo.
-
El Dorado
u nas w Polsce to TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI rynek singlowy jest ze mała bania :/WICKER MAN pisze:Raczej kartka.Greddo pisze:Ile właściwie ma być egzemplarzy tego singla? ... by nie było tak jak z NML :]
Niestety nie dowiem się raczej teraz w EMI, bo mają przerwę świąteczną.![]()
Ale spokojnie - to nie limitowany box tylko zwykły singiel, a tych w Polsce zawsze było sporo.
Ja zamowilem tego singla okolo tydzien temu na fan.pl, jestem ciekawy co to bedzie, tez skusilem ze wzgledu na Brixton, chociaz tam nie bylem 
Po premierze nabędę ten singielek. Mogliby wydać jeszcze The Troopera to bym był w raju.
Wicker----------> nie wiesz kiedy bedzie premiera w USA?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W ogóle nie będzie.IronFan pisze:Wicker----------> nie wiesz kiedy bedzie premiera w USA?
Maideni nie wydają singli w USA od wieków.
Ale zawsze można zamówić np. na WhatRecords.co.uk lub natknąć się w sklepach typu Tower Records w dziale płyt importowanych.
O kurde, ostatnio jak zamawialem Wildest Dreams z tower records to do mnie pisali mejle co tydzien ze jesze im na magazyn nie przyszlo i sie singla nigdy nie doczekalem, przynajmniej kase oddali.WICKER MAN pisze:W ogóle nie będzie.IronFan pisze:Wicker----------> nie wiesz kiedy bedzie premiera w USA?
Maideni nie wydają singli w USA od wieków.
Ale zawsze można zamówić np. na WhatRecords.co.uk lub natknąć się w sklepach typu Tower Records w dziale płyt importowanych.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wygląda na to, że premiera singla może się opóźnić... Niektóre źródła (w tym także Fan.pl) podają datę 10 stycznia...
Zobaczymy jak to będzie.
Number Of The Beast Single to be Pushed Back ?
Zobaczymy jak to będzie.
Number Of The Beast Single to be Pushed Back ?
Premierę Early Days przesuneli tydzień do tyłu to jak teraz przesune do przodu to wyjdzie na zero
Ale swoją drogą to nie wiadomo nic o kolejnych takich starych-nowych singlach?? Bo Numer bestii to niekoniecznie ale jak będzie coś ciekawego to może nawet się skuszę i kupię.
Ale swoją drogą to nie wiadomo nic o kolejnych takich starych-nowych singlach?? Bo Numer bestii to niekoniecznie ale jak będzie coś ciekawego to może nawet się skuszę i kupię.
-
Deleted User 804
singiel pojawi sie dopiero 10. Byłem dzisiaj w MM i facet sprawdzał. Szkoda że tyle drogi pojechałem na marne
A na oficjalnej jest dalej data 3.01.05 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W niektórych krajach poślizg będzie jeszcze większy niż u nas...S1MON pisze:A na oficjalnej jest dalej data 3.01.05
The Number of the Beast Single Released
oo to zaskakujace mozesz powiedziec w jakich ?? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Link powyżej. ^LoRdI pisze:oo to zaskakujace mozesz powiedziec w jakich ??
W stereo.pl są 2 wersje tego singla na cd. Dość dziwne to jest, jedna normalna, jak opisano na oficjalnej, i druga "3 tracks", której cena się codziennie zmienia, od 0 do kilkunastu PLN... Wydaje mi się, że to jakiś błąd z ich strony, ale może się mylę?
Wie ktoś, gdzie w Polsce można zakupić winyl z plakatem? Na fan.pl chyba jest tylko picture disc...
Wie ktoś, gdzie w Polsce można zakupić winyl z plakatem? Na fan.pl chyba jest tylko picture disc...