Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto ma już bilet?
LB to by chyba oszaleli ze szczęścia gdyby mogli zagrać na tak wielkim obiekcie razem z legendą, ale o czym tu wogóle jest gadka?

-
janiedembica
- -#Prisoner

nie chce LB bo jeszcze znowu bedzie telefon o bombie od jakiegos typa ktory widac nie lubie tej kapeli 
Yeeessssss po bardzo dlugich oczekiwaniach wreszczie dotarly (ten na Behemotha tez)...w srodku byl podobno jakis syf, reklama mystic arta czy cos w tym stylu (nie wiem dokladnie bo siedze w akademiku i zobacze te cudenka dopiero w piatek popoludniu)
BILET na IM
Ja już bilecik w 29 sektorze
, ale mnie zmartwiła wiadomość że nie będzie Megadeth, Mystic powiedział że będzie jakaś lepsza kapela (ale jest pytanie lepsza dla nich czy dla NAS)
. Zwlekaja bardzo z ogłoszeniem pozostałych kapel, mogli by pojedyńczo wyłaniać kapelki 
- likipiki
- -#Lord of the flies

lepsza czyli jak mniemam równa się bardziej popularna.. czyli może jednak ten Slayer...
NIE! to by było zbyt piękne by prawdziwie... za pewne lepsza to dla niech Within Temptation
NIE! to by było zbyt piękne by prawdziwie... za pewne lepsza to dla niech Within Temptation
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
jutro sobie kupie bilet u nas w Tarnowie bardzo duza ilosc biletów jest
jak grał będzie slayer to lecę po bilet na skrzydełkach. a jak nie to poczekam gdzieś do lutego.
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Czyli chyba ja mam najniższy numer...
208 kto da mniej?? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Całkiem możliwe... Ale nie ma co się zbytnio podniecać i nastawiać do czasu ogłoszenia oficjalnego info.świnka666 pisze:lepsza czyli jak mniemam równa się bardziej popularna.. czyli może jednak ten Slayer...
Ewentualnie możliwe są też np. Motorhead czy Dio...
Kurna nie denerujcie mnie!! JAk nie bedzie Megadeth a będzie Within kupejszyn to sie pochlastam
- likipiki
- -#Lord of the flies

to się chlastajkinder pisze:Kurna nie denerujcie mnie!! JAk nie bedzie Megadeth a będzie Within kupejszyn to sie pochlastam
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
To ja zaczynam od lewej reki...
Sorry za offa
Bilety to ja mam nawet 6 , trzy na sektro 28 rzad 11 miejsca od 11 do 13 , a trzy mam na plyte, te pierwsze nabylem bo pani niemiala jeszcze planu stadionu :/ a te trzy na plyte kupilem bo ze znajmomymi wywnioskowalem ze na poskakanie pod scena sil nam starczyc powinno
))))) a wlasnie chce ktos te trzy bilety na sektor?? jak ktos wezmie wszystkie to moge pomyslec nad znizka ??
oh my god...
nie qmam tego posta
nie qmam tego posta
kupilem dzis bilecik w Tarnowie u nas w sklepie numer to 1100 bez zer na poczatku
- real_alien
- -#Long distance runner

Jak na razie to chyba ja mam najniższy... 191 
-
janiedembica
- -#Prisoner

nie przejmuj sie jest 190 osob przed tobą !