GRUZJA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: GRUZJA
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Szkoda, że nie poszedłeś jak grali w Wwa przedwczoraj
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Jakiś DJ gra
Powiem krótko. Sam kał, wymioty i pot. O to właśnie chodzi w muzyce radykalnej. Dziękuję za piękny wieczór schizoidowi, Sardiemiu, blackcockerowi, maiden_fanowi i Michałowi.
- blackcocker
- -#Moderator

Gówno
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam prosze o kontakt szukamy supporta na trasę Somewhere in time
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Jeden gościu ze sceny mnie opluł drugi oblał piwem nie mogę się doczekać powtórki
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Steve, nie pierdol tylko popraw tekst w podpisie! Nie znasz własnych liryksów że kopiujesz i wklejasz z tekstowa?
Pierdolone gówno, ja chcę jeszcze
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Gruzja w Krakowie to było to okropne przeżycie, nie życzę tego najgorszemu wrogowi.
zaraz jadę na powtórkę do Sosnowca
zaraz jadę na powtórkę do Sosnowca
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja już na miejscu, Stawrogin również się pokazał
Wczoraj pierwszy raz byłem na gruzji na prawie trzeźwo i bez towarzystwa forumowych żubrów to mogę sklecić kilka zdań.
Larmo - zaczęło się ciekawie, intrem było czytane zeznanie w sprawie Katowickiego seryjnego mordercy Bogdana Arnolda, pierwsze dźwięki też git, ale po pięciu minutach tych samych dźwięków wyszedłem, bo mega męczyło, a gówniane trzęsienie ziemi miało dopiero nadejść.
Jad - coś fantastycznego. Lubię ich albumowe dokonania, ale na koncercie mnie rozjebali. Żałuję, że kilka miesięcy temu nie udało mi się wybrać na koncert gdzie to oni było headami, ale w przyszłym roku na bank się wybiorę.
Gruzja - no co tu dużo mówić. Gówno, ale bardzo smaczne. Zdecydowanie lepszy koncert niż sobotni Krakowski. Kwestia klubu, obecności Stawrogina (na całej trasie go nie było).
Szkoda, że nie dostosowali setu pod jego obecność, bo jakby dołożyli "coś więcej" lub "jnmnwp III" to byłoby zajebiscie, a tak było po prostu dobrze.
"Geograf" wg. mnie w ogóle nie pasuje na koncert.
Koncert zakończony na scenie, gdyż nie było ochrony i wiedziałem, że nie będzie bisów (również na minus trasy), więc mogłem się przygotować xD
Dominik aka Rasputin to zdecydowanie MVP obu tych koncertów. Kontakt z publicznością itd. Top
Z informacji nt. Gruzińskiej przyszłości to mają już sporo nowego materiału, na późną wiosnę chcą już wydać, a na jesień trasa.
Jest podobno lepszy niż vulgator który zresztą im samym się nie podoba.
Dzięki żuberkom i żubrówkom za sobotni koncert
Larmo - zaczęło się ciekawie, intrem było czytane zeznanie w sprawie Katowickiego seryjnego mordercy Bogdana Arnolda, pierwsze dźwięki też git, ale po pięciu minutach tych samych dźwięków wyszedłem, bo mega męczyło, a gówniane trzęsienie ziemi miało dopiero nadejść.
Jad - coś fantastycznego. Lubię ich albumowe dokonania, ale na koncercie mnie rozjebali. Żałuję, że kilka miesięcy temu nie udało mi się wybrać na koncert gdzie to oni było headami, ale w przyszłym roku na bank się wybiorę.
Gruzja - no co tu dużo mówić. Gówno, ale bardzo smaczne. Zdecydowanie lepszy koncert niż sobotni Krakowski. Kwestia klubu, obecności Stawrogina (na całej trasie go nie było).
Szkoda, że nie dostosowali setu pod jego obecność, bo jakby dołożyli "coś więcej" lub "jnmnwp III" to byłoby zajebiscie, a tak było po prostu dobrze.
"Geograf" wg. mnie w ogóle nie pasuje na koncert.
Koncert zakończony na scenie, gdyż nie było ochrony i wiedziałem, że nie będzie bisów (również na minus trasy), więc mogłem się przygotować xD
Dominik aka Rasputin to zdecydowanie MVP obu tych koncertów. Kontakt z publicznością itd. Top
Z informacji nt. Gruzińskiej przyszłości to mają już sporo nowego materiału, na późną wiosnę chcą już wydać, a na jesień trasa.
Jest podobno lepszy niż vulgator który zresztą im samym się nie podoba.
Dzięki żuberkom i żubrówkom za sobotni koncert
- blackcocker
- -#Moderator

Można zamawiać gówniany preorder nowej gównianej płyty
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Nowa płyta z czasem robi się coraz gorsza
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller