kiedyś były takie plany, ale nikt tego nie robił, jakby ktoś chciał:
www.miki87.friendtest.com
może Wam się spodoba, podobno trudny
jeżeli ktoś będzie rozwiązywał to niech podpisze się nickiem z forum, można by też w temacie wpisywać wyniki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Beznadzieja....test pisze:4. deadly_sin 60

Jak dla kogo?WICKER MAN pisze:Banalny teścik.![]()
![]()
Ale znalazłem błąd w pytaniu #6 (o Adrianie). Otóż grał on także w zespole The Untouchables, z którym śpiewał nawet kilka kawałków Maiden swojego autorstwa!

Bez przesady. Ostatni raz wczoraj oglądałem.deadly_sin pisze:Jak dla kogo?
Ty, WICKER, oglądasz "Early Days" od rana do wieczora, więc nie mów że jest banalny i ne dobijaj tych, którzy mieli mniej punktów od "W(ielkiego)ICKER M(istrza)ANA"

Ja widziałem ale że wszystko było po angielsku nie oglądałem z takim zapałem. Mam już swoje na stałe kiedyś w końcu obejrzę. A tak wogóle to można wwykombinować jakieś polskie napisy strasnzie mi zależy. Angielski mam jak na poziom 1 gim. dobry ale jednak nie kręci mnie ten film aż tak bo jest cały po angielskiemuWICKER MAN pisze:Bez przesady. Ostatni raz wczoraj oglądałem.deadly_sin pisze:Jak dla kogo?
Ty, WICKER, oglądasz "Early Days" od rana do wieczora, więc nie mów że jest banalny i ne dobijaj tych, którzy mieli mniej punktów od "W(ielkiego)ICKER M(istrza)ANA"![]()
![]()
![]()
A na serio - kilka pytań z wczesnego okresu twórczości może sprawić problem tym, którzy nie widzieli np. Early Days lub nie czytali biografii Run To The Hills - albo po prostu zapomnieli.Jednak pytania z późniejszych czasów nie powinny stwarzać problemu.

Jakbyś podał emaila przy logowaniu to wysłaliby Ci chyba poprawne odpowiedzi.Kroczniok pisze:Kurde 90pkt, niewiem na czym sie nacialem
mogę sprawdzić, ale to jutro bo dziś już nie mam czasuKroczniok pisze:Kurde 90pkt, niewiem na czym sie nacialem
PodalemWICKER MAN pisze:Jakbyś podał emaila przy logowaniu to wysłaliby Ci chyba poprawne odpowiedzi.Kroczniok pisze:Kurde 90pkt, niewiem na czym sie nacialem