I na pierwszy rzut taka impreza w warszawskim Potoku 14.01.2023 z udziałem chwalonych tu ostatnio Armagh i Gallower:
https://www.facebook.com/events/6447962 ... f=newsfeed
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Masz Chylińską u siebie jakoś w marcu chyba, albo ciut później. I chyba Ira też ma być, ale to nie jestem pewny na 100 procent.,Pierre Dolinski pisze: ↑śr sty 04, 2023 9:23 pm W moim mieście takie zawodowe zespoły grają w norach zwanych klubami muzycznymi tylko dlatego, że nie ma w Częstochowie takiego z prawdziwego zdarzenia, że byście się zdziwili.
Bywałem kilka lat temu od czasu do czasu w takiej "norze", co się zwała dość ambitnie Galeria Teatr from Poland. Ale z tego, co mi wiadomo, dziś ów przybytek chyba już nieczynny.Pierre Dolinski pisze: ↑śr sty 04, 2023 9:23 pm W moim mieście takie zawodowe zespoły grają w norach zwanych klubami muzycznymi tylko dlatego, że nie ma w Częstochowie takiego z prawdziwego zdarzenia, że byście się zdziwili.
#byloScarred pisze: ↑pt sty 06, 2023 2:58 pm Na pamiątkę pierwszej rocznicy śmierci Romana Kostrzewskiego odbędzie się 11 lutego 2023 roku koncert, pod szyldem "Okręt płynie dalej - Port Bytom". Wydarzenie dojdzie do skutku w sali sportowej naprzeciw ul. Kasztanowej 1 w Miechowicach, dzielnicy Bytomia. Na scenie zaprezentują się Besatt Horde, Destroyers, Offence, PROSECUTOR, Det Gamle i Dimidium Mei. Tego samego dnia o godzinie 14:00 nastąpi uroczyste odsłonięcie tablicy informacyjnej na skwerze im. Romana Kostrzewskiego.
Grają tylko zespoły z Bytomia, Dragon jest z KatoSchizoid pisze:Trochę z dupy ten skład. Dragon by się przydał.