Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Jednym słowen nic niewiadomo
Opaski dla fan klubu??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No dokładnie. Nie można za wiele oczekiwać skoro koncert jest dopiero za 4.5 miesiąca.Pink pisze:Jednym słowen nic niewiadomoOpaski dla fan klubu??
Opaski postaramy się załatwić, ale konkretne szczegóły mielibyśmy bliżej koncertu. Na razie wszystko zależy od managementu Maiden - jeszcze nie wiadomo kto będzie przygotowywał opaski (Maideni czy Mystic
nie ten temat 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: plakaty
Z tego co wiem czynność ta nie jest niebezpieczna dla 13-latków.Fender stratocaster pisze:Cześć. Chodzi mi o rozwieszanie plakatów koncertowych w miastach. Czy trzynastolatki też mogą rozwieszać plakaty?
Ale tak jak pisał MOTE - nie ten temat...
Tak sie zastanawiam...może zamist załatwiać specjalnie opaski Dla Fan Klubu, to można by załatwić z Mystic że na sektor pod sceną będą wpuszczane osoby z legitymacją FC (Oczywiście oprócz osób które załapały sie na opaskę). Mystic musaiłby tylko uprzedzić o tym ochroniarzy. Wicker co ty na to??WICKER MAN pisze: Opaski postaramy się załatwić, ale konkretne szczegóły mielibyśmy bliżej koncertu. Na razie wszystko zależy od managementu Maiden - jeszcze nie wiadomo kto będzie przygotowywał opaski (Maideni czy Mystic) oraz jak by to dokładnie wyglądało. Wszyscy czekają na ruch IM.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wątpię. To management Maiden będzie raczej decydował o warunkach wpuszczania do tego sektora... Ewentualnie mogę o tym wspomnieć rozmawiając z Mystic'iem, ale chyba łatwiej byłoby zorganizować po prostu pulę opasek dla Klubowiczów...Pink pisze:Tak sie zastanawiam...może zamist załatwiać specjalnie opaski Dla Fan Klubu, to można by załatwić z Mystic że na sektor pod sceną będą wpuszczane osoby z legitymacją FC (Oczywiście oprócz osób które załapały sie na opaskę). Mystic musaiłby tylko uprzedzić o tym ochroniarzy. Wicker co ty na to??
Oki to była tylko propozycja
Mnie interesuje tylko to, by sie na te opaski załapać 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Dostałem nowe info od Mystic'a:
1) Da się raczej załatwić opaski do sektora pod sceną dla Fan Klubu. Dokładną ich liczbę i warunki odbioru jeszcze ustalimy. Jednak mimo wszystko będziecie musieli zjawić się przed Stadionem Śląskim wcześniej. Nie liczcie, że przyjdziecie na ostatnią chwilę i się załapiecie na opaskę.
2) Co do niepełnosprawnych to będzie podest z tyłu płyty - dokładnie tak jak na Metallice.
3) Zdobędziemy też raczej specjalne plakaty do rozlosowania wśród Klubowiczów/wolontariuszy. Szczegóły do ustalenia.
1) Da się raczej załatwić opaski do sektora pod sceną dla Fan Klubu. Dokładną ich liczbę i warunki odbioru jeszcze ustalimy. Jednak mimo wszystko będziecie musieli zjawić się przed Stadionem Śląskim wcześniej. Nie liczcie, że przyjdziecie na ostatnią chwilę i się załapiecie na opaskę.
2) Co do niepełnosprawnych to będzie podest z tyłu płyty - dokładnie tak jak na Metallice.
3) Zdobędziemy też raczej specjalne plakaty do rozlosowania wśród Klubowiczów/wolontariuszy. Szczegóły do ustalenia.
Jak wcześnie?? ja będę około godziny 12 mam nadzieje że wystarczy??WICKER MAN pisze: Jednak mimo wszystko będziecie musieli zjawić się przed Stadionem Śląskim wcześniej.
na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygracWICKER MAN pisze:Ok. Dostałem nowe info od Mystic'a:
1) Da się raczej załatwić opaski do sektora pod sceną dla Fan Klubu. Dokładną ich liczbę i warunki odbioru jeszcze ustalimy. Jednak mimo wszystko będziecie musieli zjawić się przed Stadionem Śląskim wcześniej. Nie liczcie, że przyjdziecie na ostatnią chwilę i się załapiecie na opaskę.![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej tak.Pink pisze:Jak wcześnie?? ja będę około godziny 12 mam nadzieje że wystarczy??
Zobaczycie.S1MON pisze:na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygrac
A na serio - będą chyba obecne plakaty + te przyszłe (inny wzór)...
Nie ustaliliśmy jeszcze zasad. Na wszystko przyjdzie pora.
-
El Dorado
jakto inny wzor?! przeciez tamten jest idealny piekny i cudownyWICKER MAN pisze:Raczej tak.Pink pisze:Jak wcześnie?? ja będę około godziny 12 mam nadzieje że wystarczy??Jeszcze damy znać jak będziemy wiedzieć coś więcej.
Zobaczycie.S1MON pisze:na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygrac![]()
![]()
A na serio - będą chyba obecne plakaty + te przyszłe (inny wzór)...
Nie ustaliliśmy jeszcze zasad. Na wszystko przyjdzie pora.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem. Na pewno dojdą jeszcze inne zespoły itp, a całość będzie reklamowana jako festiwal, a nie tylko koncert Iron Maiden.tobink pisze:jakto inny wzor?! przeciez tamten jest idealny piekny i cudowny
-
janiedembica
- -#Prisoner

ciekawe czy beda cos dopisywali do biletow wydanych w kolejnych seriach
bez sensu by było gdyby były inne bilety
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Ech, ktoś po nich po prostu markerem popaprze i beda zeszpecone inaczejS1MON pisze:na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygracWICKER MAN pisze:Ok. Dostałem nowe info od Mystic'a:
taaaaa....np. Adrian, Dave, Nicko...kto by chciał taki pobazgrany plakat... sorki za offa kończe....ToMek CauseWere Metallica pisze:Ech, ktoś po nich po prostu markerem popaprze i beda zeszpecone inaczejS1MON pisze:na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygracWICKER MAN pisze:Ok. Dostałem nowe info od Mystic'a:
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat postery nie będą przez nikogo podpisane... No chyba, że np. ja i Mayer skrobniemy tam coś z dedykacją.ToMek CauseWere Metallica pisze:Ech, ktoś po nich po prostu markerem popaprze i beda zeszpecone inaczejS1MON pisze:na czym moze polegac specjalnosc tych plakatow... rozumiem, ze nawet leniwi klubowicze moga wygrac
A czy mam szanse(jeśli tak to jak duże) otrzymać od was tę upragniną opaskę jeżeli będę wolontariuszem rozklejającym plakaty, a do daty koncertu nie zdaze sie zapisać (włacic kasy) fun klubu..??

UpTheIrons