Oficjalne gadżety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Oficjalne gadżety
Właśnie. Jak bedziezorganizowany sklepik przed koncertem?? Czy stoisko będzie na zewnątrz czy między bramkami albo na samej płycie??
Bo trochę głupio sobie coś kupić i wziąśc na płytę a póżniej zniszczyś tam
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Oficjalne gadżety
tego to chyba nawet najstarsi gorale nie wiedzaPiwowarus pisze:Właśnie. Jak bedziezorganizowany sklepik przed koncertem?? Czy stoisko będzie na zewnątrz czy między bramkami albo na samej płycie??
Na metallice był między bramką na której cie przeszukiwali, a tą na której sprawdzali bilety.
na płycie też były
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja mam nastepujace pytanie co mozna kupic w takim sklepiku jakie sa rozstawiane podczas koncertow Iron Maiden ( oprocz koszulek oczywscie ) 
czasami tourbook jest 
- The LasT Child
- -#Charlotte

koszulkiIvona pisze:ja mam nastepujace pytanie co mozna kupic w takim sklepiku jakie sa rozstawiane podczas koncertow Iron Maiden ( oprocz koszulek oczywscie )
former Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 048 
- Metalophil
- -#Moonchild

plakaty, frotki, czasem tourbooki, plyty supportu, komplety bielizny(serio! kto byl na Mysticu ten pamietaIvona pisze:ja mam nastepujace pytanie co mozna kupic w takim sklepiku jakie sa rozstawiane podczas koncertow Iron Maiden ( oprocz koszulek oczywscie )
ja mam nadzieję, że wezmą tę zapalniczkę Zippo, która jest reklamowana w Eddie Megastore, kupiłbym po rozsądnej cenie
Moderatorzy---> może by tak przenieść topic do koncertowego działu i nazwać jakoś adekwatnie
tylko pomysł to jest 
Moderatorzy---> może by tak przenieść topic do koncertowego działu i nazwać jakoś adekwatnie
-
IvonMaiden
- -#Invader

no to chyba od nastepnego miesiaca zaczynam zbierac fundusze na zakupy podczas majowego koncertu

no to ostro zbieraj
ceny są chore
Chore to malo powiedziane
Wiem ze na Mysticu we Wroclawiu koszulka Ironow kosztowala bagatele (niepamietam dokladnie ile to bylo, ale byla to spora sumka). Tak wiec ceny sa powalajace

- The LasT Child
- -#Charlotte

byly froty do kupienia??? po jakiej cenie jesli ktos pamieta?Metalophil pisze:plakaty, frotki, czasem tourbooki, plyty supportu, komplety bielizny(serio! kto byl na Mysticu ten pamietaIvona pisze:ja mam nastepujace pytanie co mozna kupic w takim sklepiku jakie sa rozstawiane podczas koncertow Iron Maiden ( oprocz koszulek oczywscie )), koszulki pilkarskie itd(300zl hehehe) itp.
Frotki były po 25zł.

z napisem iron maiden ?SAPER pisze:Frotki były po 25zł.
-
IvonMaiden
- -#Invader

wlasnie dlatego juz zaczynam zbieracMan_Of_The_Edge pisze:no to ostro zbierajceny są chore
- Metalophil
- -#Moonchild

koszulki byly po 100zl - bo nawet taka nabylem - stwierdzilem ze "raz sie zyje" :rocxClansman_ pisze:Chore to malo powiedzianeWiem ze na Mysticu we Wroclawiu koszulka Ironow kosztowala bagatele (niepamietam dokladnie ile to bylo, ale byla to spora sumka). Tak wiec ceny sa powalajace
![]()
- The LasT Child
- -#Charlotte

WoW taniutko!SAPER pisze:Frotki były po 25zł.
za koszulke na Ozzfescie zaplacilem 100 zeta ;/ ubieram ja tylko na specjalne okazje
ja chyba w Pradze kupię tym razem i potem przeżyję z nią następne gigi, racja - raz się żyjeMetalophil pisze:koszulki byly po 100zl - bo nawet taka nabylem - stwierdzilem ze "raz sie zyje" :rocxClansman_ pisze:Chore to malo powiedzianeWiem ze na Mysticu we Wroclawiu koszulka Ironow kosztowala bagatele (niepamietam dokladnie ile to bylo, ale byla to spora sumka). Tak wiec ceny sa powalajace
![]()
a poza tym to zawsze oficjalna koszulka z trasy :solo
btw. ponawiam prośbę do adminów o przeniesienie topica do działu o koncercie i nazwanie go jakoś OFICJALNY SKLEP KONCERTOWY, czy coś
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zrobione.