The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Zamierzam robić 2x Pragę i Kraków, a bilety mam tylko na pierwszy Kraków. Myślę, że takich osób jest więcej.
Sprzedaż na pewno przyspieszy bliżej wiosny.
-
Deleted User 8107
Ja tylko 2x Krk, na nic jeszcze biletu nie mam
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
Kurde, a jak na ktorys z tych podwojnych gigow nikt nie przyjdzie? Wtedy dopiero musieliby przemyslec swoje zycie.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 11:54 am A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
UP THE IRONS !!!
Policzą kropki i na tej podstawie podejmą decyzję
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Aż tak to nie, niemniej po stadionowej odsłonie 2022 to i tak daje do myślenia. Czy przemyślą swoje życie, raczej nie, mają z czego żyć i są już w słusznym wieku. Co najwyżej zastanowią się nad przyszłością zespołu, choć i tutaj spokojnie mogą cieszyć się udaną karierą i np. na 50 lecie ogłosić zamknięcie działalności i ostatni koncert w Anglii.cloud pisze: ↑pt lut 17, 2023 12:10 pmKurde, a jak na ktorys z tych podwojnych gigow nikt nie przyjdzie? Wtedy dopiero musieliby przemyslec swoje zycie.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 11:54 am A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
sam się ku temu skłaniam, że najlepsze to już zobaczyliśmy. Studyjnie to paliwa im starczyło na 3 płyty po reunion.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 11:54 am A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
Koncertowo - mogliby już zagrac farewell tour i ustąpić.
Wg mnie już żadnego drastycznego zwrotu akcji w historii tego zespołu nie będzie. Jesteśmy na finiszu. I dobrze.
Ale rozkminy 
Niczego ta trasa nie zmieni w podejściu bandu - dopóki będzie zgadzał się hajs, będzie zdrowie i jakieś chęci, bedą to robili
Oczywiście życzę tego, pomimo moich złośliwych wpisów
Niczego ta trasa nie zmieni w podejściu bandu - dopóki będzie zgadzał się hajs, będzie zdrowie i jakieś chęci, bedą to robili
Oczywiście życzę tego, pomimo moich złośliwych wpisów
Przecież oni mają karierę rozpisaną już do emerytury i nie zmieni tego nic poza jakimiś nieprzewidzianymi wypadkami.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

To prawda, emerytura raczej prędzej niż później. Szczerze mówiąc bez oryginalnych członków ten zespół nie ma sensu, równie dobrze Legacy tour mógłby robić za pożegnalną trasę a potem tylko okolicznościowe koncerty na festiwalach.
Zrozum, że oni nie muszą się obawiać o frekwencję.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 12:20 pmAż tak to nie, niemniej po stadionowej odsłonie 2022 to i tak daje do myślenia. Czy przemyślą swoje życie, raczej nie, mają z czego żyć i są już w słusznym wieku. Co najwyżej zastanowią się nad przyszłością zespołu, choć i tutaj spokojnie mogą cieszyć się udaną karierą i np. na 50 lecie ogłosić zamknięcie działalności i ostatni koncert w Anglii.cloud pisze: ↑pt lut 17, 2023 12:10 pmKurde, a jak na ktorys z tych podwojnych gigow nikt nie przyjdzie? Wtedy dopiero musieliby przemyslec swoje zycie.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 11:54 am A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
W tym roku mi wybija 10 lat na forum i co trasę mają lepsze wyniki.
2013 - 2x ładnie zapełnione hale
2014 - 25k
2016 - 38k
2018 - 2x prawie wyprzedane hale w tym samym mieście
2022 - 50k
Mówię tylko o Polsce, ale tak to wygląda wszędzie.
Za 5 miesięcy będziesz pisał o sukcesie Maiden...
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Tym bardziej, że pewnie w publice więcej jest randomów niz ludzi, którzy naprawdę wiedzą, po co tam są...
A tak - koszulka IM kupiona dzień przed koncertem, telefon, foty, insta, lansik na niezrozumiały hałas
A tak - koszulka IM kupiona dzień przed koncertem, telefon, foty, insta, lansik na niezrozumiały hałas
Bo żeby ktoś pomyślał, że to przez pazerność parchów z Live Nation, to niePiotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 11:54 am A jak nawet w wielu miejscach zagrają dla połowy pojemności, to będzie dla nich znak aby coś zmienić i zdecydować co dalej z zespołem, czy warto to dalej ciągnąć. Być może po rozbuchanej Legacy of the Beast Tour wielu widzów uznało, iż Iron Maiden co miało najlepszego to pokazało. Może Dickinson powinien zająć się w końcu biznesem i sprawami prywatnymi?!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Prawda, że jeszcze 2 miesiące przed koncertem w Warszawie nic nie wskazywało na te 50k, najwyżej na 35. Nic złego nie mówię. Przecież wiedzą co robią a na osiągi Metalliki nie mają szans, z resztą żaden inny zespół stricte metalowy nie ma (dla mnie R+ to nie do końca jednak metal, tym bardziej w klasycznym rozumieniu) .Michał pisze: ↑pt lut 17, 2023 1:42 pmZrozum, że oni nie muszą się obawiać o frekwencję.Piotr Lange pisze: ↑pt lut 17, 2023 12:20 pmAż tak to nie, niemniej po stadionowej odsłonie 2022 to i tak daje do myślenia. Czy przemyślą swoje życie, raczej nie, mają z czego żyć i są już w słusznym wieku. Co najwyżej zastanowią się nad przyszłością zespołu, choć i tutaj spokojnie mogą cieszyć się udaną karierą i np. na 50 lecie ogłosić zamknięcie działalności i ostatni koncert w Anglii.
W tym roku mi wybija 10 lat na forum i co trasę mają lepsze wyniki.
2013 - 2x ładnie zapełnione hale
2014 - 25k
2016 - 38k
2018 - 2x prawie wyprzedane hale w tym samym mieście
2022 - 50k
Mówię tylko o Polsce, ale tak to wygląda wszędzie.
Za 5 miesięcy będziesz pisał o sukcesie Maiden...
-
Deleted User 5490
Maiden przestanie koncertować w dniu w którym na scenie Eddiego zastąpi nowa dziewczyna Bruce'a, czyli już niedługo. To kwestia dekady. 
-
Deleted User 626
Dekady to nie ma szans. Prędzej Bruce odejdzie. Od niej albo ona zejdzie bo za młoda.Pierre Dolinski pisze: ↑pt lut 17, 2023 2:35 pm Maiden przestanie koncertować w dniu w którym na scenie Eddiego zastąpi nowa dziewczyna Bruce'a, czyli już niedługo. To kwestia dekady.![]()
A odnośnie malkontentów to trasa się na pewno uda bo niejeden ze starszych fanów kupi bilety na kilka koncertów bo większość fanów ajron mejden to giermańce i brytole a oni oczywiście mają ojro albo funty i czują nosem, że to może ostania szansa...
Ci młodzi poczekają na hype, Tik Tok itd. I koncerty będą wyprzedane prawie w całości. No chyba, że Putin pierdolnie bombą atomową.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przedwczoraj Rod Smallwood skończył 73 lata...
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

100% racji, wiesz - nawet nie żartuj z ta bombą!!!Clanowy pisze: ↑ndz lut 19, 2023 2:25 amDekady to nie ma szans. Prędzej Bruce odejdzie. Od niej albo ona zejdzie bo za młoda.Pierre Dolinski pisze: ↑pt lut 17, 2023 2:35 pm Maiden przestanie koncertować w dniu w którym na scenie Eddiego zastąpi nowa dziewczyna Bruce'a, czyli już niedługo. To kwestia dekady.![]()
A odnośnie malkontentów to trasa się na pewno uda bo niejeden ze starszych fanów kupi bilety na kilka koncertów bo większość fanów ajron mejden to giermańce i brytole a oni oczywiście mają ojro albo funty i czują nosem, że to może ostania szansa...
Ci młodzi poczekają na hype, Tik Tok itd. I koncerty będą wyprzedane prawie w całości. No chyba, że Putin pierdolnie bombą atomową.
-
Deleted User 5490
Putin możliwe, że już dawno nie żyje. Tam pewnie rządzi ktoś inny. Pytanie - kto?
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Putin, nie Putin - zawsze jakiś ruski tyran.Pierre Dolinski pisze: ↑ndz lut 19, 2023 10:53 am Putin możliwe, że już dawno nie żyje. Tam pewnie rządzi ktoś inny. Pytanie - kto?