Dopóki przynajmniej Nicko nie zagra tego na próbę w swojej knajpie, to nie bralbym tego super na poważnie
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Dobra co to niby jest za nagranie z tej próby, bo już się pogubiłem. Stranger czy Sea of Madness?
W linka nie wchodzę, zresztą gadam z Nomadem teraz
W linka nie wchodzę, zresztą gadam z Nomadem teraz
Zdecydowanie będzie lepiej. Będzie stał na jednym końcu sceny w świecącej kurtce i zaśpiewa pierwszą część, pójdzie odpocznie i wróci na drugą po drugiej stronie scenysajki pisze: ↑ndz maja 21, 2023 7:12 pmSkoro w 86 było tak fatalnie w tym kawałku jeśli chodzi o wokal, to co będzie teraz?Tweener pisze: ↑ndz maja 21, 2023 4:20 pm https://streamable.com/1aqgcj
Panowie jest wyciek z prób, jak wam się podoba?
Te nagrania są z koncertu, kiedy Bruce był chory. Według mnie jeśli trochę pozmienia oryginalne linie wokalne, to powinno być git. Jeśli porwie się z motyką na słońce i będzie starał się śpiewać 1:1 wersje studyjne, to już niekoniecznie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5155
Wtedy (jeśli pójdzie w owo 1:1) pierwsze koncerty będą prima sort a potem ...
Cóż, wyjątkowość koncertów Maiden mierzy się z reguły właśnie forma Bronka 
Mój typ na set
01 Caught Somewhere in Time
02 2 Minutes to Midnight
03 Senjutsu
04 Sea of Madness
05 Stranger in a Strange Land
06 Hell on Earth
07 Bring Your Daughter
08 Heaven Can Wait
09 The Parchment
10 Phantom of the Opera
11 Fear of the Dark
12 Iron Maiden
13 The Number of the Beast
14 Running Free
15 Wasted Years
16 Sanctuary
02 2 Minutes to Midnight
03 Senjutsu
04 Sea of Madness
06 Hell on Earth
07 Bring Your Daughter
08 Heaven Can Wait
09 The Parchment
10 Phantom of the Opera
11 Fear of the Dark
12 Iron Maiden
14 Running Free
15 Wasted Years
16 Sanctuary
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Całkiem zgrabny ten secik.krusejder pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:39 am Mój typ na set
02 2 Minutes to Midnight
03 Senjutsu
04 Sea of Madness
06 Hell on Earth
07 Bring Your Daughter
08 Heaven Can Wait
09 The Parchment
10 Phantom of the Opera
11 Fear of the Dark
12 Iron Maiden
14 Running Free
15 Wasted Years
16 Sanctuary
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Widzę, że raczej nie wierzycie w możliwość pojawienia się Alexa?!
A jakie są przesłanki, że go nagle zagrają? Podstawowym podejściem IM do grania numerów na kolejnej trasie jest przecież fakt, że dany numer był grany podczas trasy promocyjnej danej płyty. Nie zdarzyło się jeszcze tak, żeby wyciągnęli jakiś utwór z "kapelusza".Piotr Lange pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:56 am Widzę, że raczej nie wierzycie w możliwość pojawienia się Alexa?!
www.MetalSide.pl
ale teraz na pewno zagrają!!! Nie wierzysz w Steve Harrisa?gumbyy pisze: ↑pn maja 22, 2023 11:46 amA jakie są przesłanki, że go nagle zagrają? Podstawowym podejściem IM do grania numerów na kolejnej trasie jest przecież fakt, że dany numer był grany podczas trasy promocyjnej danej płyty. Nie zdarzyło się jeszcze tak, żeby wyciągnęli jakiś utwór z "kapelusza".Piotr Lange pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:56 am Widzę, że raczej nie wierzycie w możliwość pojawienia się Alexa?!
Ja się wolę nie nastawiać. Niby mogą zagrać, ale przecież nie jest to pewniak, po co się nakręcać, a potem kląć? Zresztą cholera wie, jak by to dziś brzmiało i możliwe, że wszyscy byśmy się srogo zawiedli. Temperuję oczekiwania po to, żeby nie być zawiedziony.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Steve Harris przecież tu pisał, że nie będzie OlkaGeri666 pisze: ↑pn maja 22, 2023 11:58 amale teraz na pewno zagrają!!! Nie wierzysz w Steve Harrisa?gumbyy pisze: ↑pn maja 22, 2023 11:46 amA jakie są przesłanki, że go nagle zagrają? Podstawowym podejściem IM do grania numerów na kolejnej trasie jest przecież fakt, że dany numer był grany podczas trasy promocyjnej danej płyty. Nie zdarzyło się jeszcze tak, żeby wyciągnęli jakiś utwór z "kapelusza".Piotr Lange pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:56 am Widzę, że raczej nie wierzycie w możliwość pojawienia się Alexa?!
www.MetalSide.pl
ja bym wolał, żeby nie zagrali bo wtedy mam 100 zł od Budziola 
Haha... no tak, a jak zagrają to jesteś -100. Pamiętam, jestem świadkiem 2 zakładów
www.MetalSide.pl
https://www.setlist.fm/setlist/iron-mai ... 9194e.html
Pewnie fejk. Bo łeb rozjebany przy takim zestawieniu
Pewnie fejk. Bo łeb rozjebany przy takim zestawieniu
Nie "pewnie fejk", tylko fejk jak wszystkie inne. Nie wiem jak można się na to łapać. Jakbyście czekali na pierwszą trasę Maiden.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bo to jest pierwszą trasa Maiden... Na której zagadają Alexandra (lub też nie)
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Nikt nie będzie miał całego setu przed koncertem. Ktoś może usłyszeć coś podczas próby, ale jeśli już to pojedyncze numery.
Na trasie maiden england też miał być Wielki powrót Infinite DreamsPiotr Lange pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:56 am Widzę, że raczej nie wierzycie w możliwość pojawienia się Alexa?!