Bohemian Rhapsody -Queen
To chyba tak naprawdę pierwszy teledysk z prawdziwego zdarzenia.
Pozamiatane
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no i wszystkie takie same jak i muzyka toolkirk_pazdzioch pisze:No i Schism, Parabola... Majstersztyki...maciekmetal pisze:Tool - Stinkfist (po prostu majstersztyk)![]()
czyżby to miał być zarzutKea pisze:no i wszystkie takie same jak i muzyka toolkirk_pazdzioch pisze:No i Schism, Parabola... Majstersztyki...maciekmetal pisze:Tool - Stinkfist (po prostu majstersztyk)![]()

Kea uważa, że wszystkie kawałki na "Lateralus" sa niemal identyczne, a teledyski TOOL uważa za nudne jak flaki z olejem...maciekmetal pisze:czyżby to miał być zarzutKea pisze:no i wszystkie takie same jak i muzyka toolkirk_pazdzioch pisze: No i Schism, Parabola... Majstersztyki...![]()
![]()
. jakby to złośliwe było to bym nie dawałaq "
[co nie zmienia fucktu, że nadal tak uważam ten pierwszy emot jest cudownyKea pisze:pazdzioch ---> ja tu stare czasy przywołuję a Ty w ogóle nie łapiesz. jakby to złośliwe było to bym nie dawałaq "
" na końcu
[co nie zmienia fucktu, że nadal tak uważam
]
a czy widzialam - pewnie widziałam. ale czy napewno to nie pamiętam

Ależ załapałem od razu... Z mojej strony tez to nie było złośliwe... Hehe...Kea pisze:pazdzioch ---> ja tu stare czasy przywołuję a Ty w ogóle nie łapiesz. jakby to złośliwe było to bym nie dawałaq "
" na końcu
i EOT. 

Kea pisze:sam się nie znasz![]()

maciekmetal pisze:
no wielka szkoda że nie widziałem floydowego High Hopes ale niedługo to nadrobię
Kibic_GKS-u pisze: Eric Prydz - Call on me

:rocx klip wszechczasówMan_Of_The_Edge pisze:Kibic_GKS-u pisze: Eric Prydz - Call on me![]()
![]()
![]()
to jest porządny klip
ale mam wrażenie, że tylko dla męskiej części publicznościświnka666 pisze::rocx klip wszechczasówMan_Of_The_Edge pisze:Kibic_GKS-u pisze: Eric Prydz - Call on me![]()
![]()
![]()
to jest porządny klip![]()

jak to.. przecież jest tam jeden, niezgorszy facecikFutrzak pisze:ale mam wrażenie, że tylko dla męskiej części publicznościświnka666 pisze::rocx klip wszechczasówMan_Of_The_Edge pisze:![]()
![]()
![]()
to jest porządny klip![]()