Jedyne słuszne podejście
Koncerty w Polsce na których byliśmy/nie byliśmy (odkąd słucha się IM)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncerty w Polsce na których byliśmy/nie byliśmy (odkąd słucha się IM)
Jedyne słuszne podejście
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
W 2008 roku ustawiałem termin ślubu pod datę koncertu Maiden. Koncert był 7 VIII, więc wolałem ślub 2 niż 9. I dzięki temu obie imprezy poszły na spokojnie
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
ÓsmyUtwórNaBNW
- -#Invader

W 2013 też chciałem robić Łódź i Gdańsk, ale cholerka kasy troszkę brakło, dla mnie to w sumie fajniejsza opcja niż 2 koncerty dzień po dniu w jednym mieście bo jednak odwiedzamy dwa różne miasta. Ciekawe czy jeszcze kiedyś Ironi zrobią coś takiego jak w 2013 roku?
Ja tam wolę 2 koncerty w jednym mieście. Zwykle są dzień po dniu, a przy przejeździe choćby z Łodzi do Gdańska traciłbyś 4-5 godzin. Wczesne wstanie, kilkadziesiąt złotych do tego. A korzyści? Co byś więcej zwiedził w tym drugim mieście?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
ÓsmyUtwórNaBNW
- -#Invader

No wiesz, sam pobyt byłby dla mnie miły biorąc pod uwagę, że ostatni raz byłem tam w 1998 roku. Coś tam by się zobaczyło.