PAŁKA NICKO - SPRZEDAM!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
PAŁKA NICKO - SPRZEDAM!
TAK JAK W TYTULE, SPRZEDAM ORYGINALNĄ PAŁKĘ NICKO VIC FIRTH.
ODSYŁAM DO MOJEJ AUKCJI NA ALLEGRO, CHĘTNYCH Z OFERTAMI ZAPRASZAM NA PRIV!
http://allegro.pl/iron-maiden-palka-nic ... 41932.html
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: PAŁKA NICKO - SPRZEDAM!
Kurde, jeden gość wyrwał mi pałkę w ostatniej chwili, juz mialem ja w reku, tyle ze jako 13-latek nie mialem szans jej utrzymac. To byles Ty?The_Alchemist pisze:TAK JAK W TYTULE, SPRZEDAM ORYGINALNĄ PAŁKĘ NICKO VIC FIRTH.
- wojakwojak
- -#Ancient mariner

Ja mam takie:
jedna McBraina, złapana na Torwarze na trasie BNW
druga Iana Mosleya z Marillion, złapana w Stodole na trasie Somewhere Else
-
Deleted User 4783
Dzozef - to na bank nie ja
chcesz to zapraszam do licytacji!
Zazdraszamwojakwojak pisze:Ja mam takie:
moja największa zdobycz to pałka Daraya
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
A ja mam tylko Portnoya z różnych tras DT, Flying Colors, Transatlantic, dostałem albo złapałem no i Manginiego to samo
, nie sprzedaję 
Kumpel też złapał pałkę na tym koncercie, trochę nas rozniosło po całej płycie, dostał w czoło tą pałką od Nicko, potem wracaliśmy pociągiem i jeden typ go chciał skroić z tej pałki
Kumpel też złapał pałkę na tym koncercie, trochę nas rozniosło po całej płycie, dostał w czoło tą pałką od Nicko, potem wracaliśmy pociągiem i jeden typ go chciał skroić z tej pałki
- wojakwojak
- -#Ancient mariner

Ja swoich też nie sprzedaję...zwłaszcza, że są prawdziwe, grane i rzucone. A takie nowe, nieśmigane, "sygnowane" można kupić w większości sklepów muzycznych...za ok. 40PLN para. Zresztą "sygnatur" artystów jest do wyboru, do koloru. To samo z werblami, gitarami i innymi gadżetami. Jak się złapie taką pałkę, jest oczywiście frajda i pamiątka...ale zawsze trochę dziwili mnie ludzie, którzy przy użyciu czegoś takiego grają....jak to wygląda... wychodzi taki Jan Kowalski z zespołem Koval Johhnyy na scenę i gra na gitarze, która ma napis Joe Satriani? Ja na jego miejscu wolałbym mieć napis Jan Kowalski
.
Tak w sumie to trochę Alchemistowi zaśmiecamy wątek. Może by stworzyć nowy wątek o pamiątkach muzycznych typu pałki, autografy, zdjęcia itp.
Tak w sumie to trochę Alchemistowi zaśmiecamy wątek. Może by stworzyć nowy wątek o pamiątkach muzycznych typu pałki, autografy, zdjęcia itp.
-
Deleted User 4783
wojakwojak, nie ma sprawy, nie zaśmiecasz
sprzedaję, bo chcę jechać na maiden za granicę
kto chce - niech licytuje. Ja wolę zobaczyć Ironów na żywo niż mieć pałkę
pozdrawiam!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Niby zdrowe podejście. Jak bym miał jakieś duble to bym rozważał sprzedaż, choć chętniej wymianę na brakujące fanty z różnych tras. Najgorsze jest to, że taka pałka raczej nie przekroczy 100zł a później można sobie pluć w brodę, że się pozbyło rzeczy bardzo sentymentalnej. Zdobyłbym tą brakującą kwotę w inny sposób. Proszę nie odbieraj tego negatywnie. Po prostu gdybym złapał frotkę, kostkę czy pałkę to powiesiłbym ją w szklanej gablocie razem z biletem na jakieś ważnej ścianie.
Pozdrawiam i życzę udanego gigu.
Pozdrawiam i życzę udanego gigu.