Pod barierkami gdzie stałem było super :solo :solo :rocx :rocxMiras pisze:Małe pytanko do tych co byli na Metallice. Jakie było nagłośnienie???
Płyta czy miejsca siedzące ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
_Sand_man_
- -#Invader

Re: Płyta czy miejsca siedzące ???
jak na koncert w polsce veeery good
mieli swoj sprzet wiec nie moglo byc źle :beer
Jak dla mnie było świetne.
Na sektorze gdzie bylem tez bylo super slychac. Tylko z vaderem byly problemy.
podobno vader nie wykorzystał nawet 3/4 mocy naglosnienia itp. eotdurszlak pisze:Na sektorze gdzie bylem tez bylo super slychac. Tylko z vaderem byly problemy.
Mam 176 cm wzrostu i szykuję się na płytę. :solo
Jak tak czytam teraz niektore posty to zaczynam sie obawiac o swoje zdrowie
(ide na plyte). Nigdy nie bylem na zadnym koncercie metalowym i mam mnostwo obaw z tym zwiazanych. Cala nadzieja w tym sektorze pod scena (przyjade bardzo wczesnie do Chorzowa i sie moze zalapie poza tym licze na opaski dla FC
). Licze ze tam nie bedzie az takiego scisku i jakos te pare zespolow przetrwam z boku sektora a jak poleci Doctor Doctor to zaczne batalie
a jak wpadna Ironi to sily przyjda pewnie same
. Tak czy siak mam sporo obaw zwiazanych z plyta, w koncu mam 14 latek, 174 cm wrostu (choc ostatnio zaczelo mi sporo przybywac
) a kondycja taka sobie. Ostatnio poczynilem przygotowania kondycyjne (np. pakuje sie do najbardziej zatloczonego autobusu
). Poza tym na koncercie bede z moim starszym bratem wiec jakby sie cos dzialo to "na barana" i jest gicik
. Wzialem ze soba paru kumpli w tym takze mojego kuzynka co ma 12 latek i jest dosc niski tak wiec mam troche obaw z nim ale moze jakos sie wszystko ulozy

12 latek ma ten twój kuzyn i idzie na koncert na płytę?? Nieźle, a rodzice nic się o niego nie boją?? Ciekawe ile lat będzie miał najmłodszy uczestnik tego koncertu.
Znajomy mamy z pracy zabiera na koncert 8-latka, ale na trybuny. Wogóle ciaga go na wszystkie koncert na jakie tylko chodzi.
Ja przed chwila se gadalem z kuzynkiem i mowilem mu ze jeszcze sa bilety na sektory a on na to ze nie, koniecznie plyta, najwyzej rozgnieciony zostanie ale chce poczuc ta atmosferke z plyty
Respect dla tego typa :rocx Zabic sie da zeby byc jak najblizej Dziewicy :rocx
ja mam 168 cm wzrostu
i za chiny ludowe bym nie poszedł na trybuny (dlatego mam bilecik na płyte
)
-
maciora666
- -#Charlotte

bueueuee
Płyta, Płyta, Płyta !!!!!!!!!!!! tam tylko idzie poczuć te ciarki na plecach
:P:P
Milan Rulez !!!!!!
-
maciora666
- -#Charlotte

doctor doctor !!!!
Doctor Doctor !!!! niesamowity moment, wtedy się zaczyna szkoła przetrwania
Milan Rulez !!!!!!
ooo tak juz sobie to wyobrazam
Leca z glosnikow pierwsze dzwieki Doctor Doctor i zaczyna sie szturm pod barierki 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: doctor doctor !!!!
eeeeeee......maciora666 pisze:Doctor Doctor !!!! niesamowity moment, wtedy się zaczyna szkoła przetrwania
to będzie festiwal, więc szkołą przetrwania zacznie się w momencie wyjścia pierwszego zespołu
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
maciora666
- -#Charlotte

:P:P
oby tylko pogoda dopisała ...a potem to nieważne czy Płyta czy może siedzonka
:P P.S. to będzie Maiden!!! oni są w stanie roznieść ten Chorzowski Kocioł !!!!
Milan Rulez !!!!!!
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
no jak sie mozna martwic wzrostem 174...
mniejsze osoby sobie swietnie na plycie radza...
a pogoda rzeczywiscie przydala sie ladna, byle nie za cieplo... bo zaczniemy sie topic no i w ogole.. walory zapachowe beda watpliwe..
a pogoda rzeczywiscie przydala sie ladna, byle nie za cieplo... bo zaczniemy sie topic no i w ogole.. walory zapachowe beda watpliwe..
- likipiki
- -#Lord of the flies

Jak będzie za ciepło to faceci zaczną ściągać koszulki. A pomyśl tylko Laura że otrzesz się o tors jakiegoś dredziarzaLaurana Kanan pisze:no jak sie mozna martwic wzrostem 174...mniejsze osoby sobie swietnie na plycie radza...
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
o spoconego?? oj swinek swinek... przeciez to fujskie...świnka666 pisze:Jak będzie za ciepło to faceci zaczną ściągać koszulki. A pomyśl tylko Laura że otrzesz się o tors jakiegoś dredziarzaLaurana Kanan pisze:no jak sie mozna martwic wzrostem 174...mniejsze osoby sobie swietnie na plycie radza...
a pogoda rzeczywiscie przydala sie ladna, byle nie za cieplo... bo zaczniemy sie topic no i w ogole.. walory zapachowe beda watpliwe..![]()
![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

zawsze możesz go poprosić żeby się wytarłLaurana Kanan pisze:o spoconego?? oj swinek swinek... przeciez to fujskie...świnka666 pisze:Jak będzie za ciepło to faceci zaczną ściągać koszulki. A pomyśl tylko Laura że otrzesz się o tors jakiegoś dredziarzaLaurana Kanan pisze:no jak sie mozna martwic wzrostem 174...mniejsze osoby sobie swietnie na plycie radza...
a pogoda rzeczywiscie przydala sie ladna, byle nie za cieplo... bo zaczniemy sie topic no i w ogole.. walory zapachowe beda watpliwe..![]()
![]()
![]()
![]()