w sumie tez mnie obecnosc w ankiecie Nergala i spółki troche dziwi, choc oni po Polsce zadko koncertuja, ale przy takiej trasie jaka odbył Behemoth po całym niemal swiecie i takim krazku jak demigod to napewno spore wydarzenie, nie jako ukoronowanie swietnej płyty trasą w naszym kraju i nagroda dla polskich fanówświnka666 pisze:A ja chciałem się jeszcze zapytać, co, u licha, w tej ankiecie robi Behemoth![]()
Takie wydarzenie muzycnze, to o kant dupy rozbić
Przecież to nasi ziomale, oni zawsze mogą koncertować po Polsce, więc nie iwem dlaczego zostali tam umieszczeni![]()
Wydarzenie muzyczne 2005r.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wydarzenie muzyczne 2005r.
Iron Maiden/Mystic Festival....choć na Judas Priest też mam wielką chęć
.
Kontinuum Nieskonczonosci To Jedynie Pojecie, Ktorego Nikt Nie Rozumie
-
Fearmaiden
JP, z 2 powodów:
1) Rob na wokalu
2) Mistic odbywa się co roku
1) Rob na wokalu
2) Mistic odbywa się co roku
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

U2 wygrywa z Iron Maiden tylko z powodu, ze będą u nas dopiero drugi raz. A potem to już kolejne wizyty polecą... A jelsi chodzi o najwazniejszą impreze muzyki Polskiej, to festiwal w Węgorzewie ma numer jeden (nawet mimo tego, ze potwierdzeni już uczestnicy nie robią wrażenia).
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Oczywiście że Mystic Festival czyli Maiden :solo ale zaraz na drugim miejscu Priest 
Też stawiam na Maiden, będzie to w końcu o wiele większy koncert od Judasów.
Na JP też się wybieram i też się bardzo na ten koncert ciesze, tym bardziej, ze nowa płyta jest świetna
Na JP też się wybieram i też się bardzo na ten koncert ciesze, tym bardziej, ze nowa płyta jest świetna
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Głosuję na Judas Priest (nie - nie zdradziłem Maiden
) - w końcu to pierwszy polski koncert w oryginalnym składzie! Ci, którzy wcześniej nie mieli okazji zobaczyć takiego Priest będą zaskoczeni! :rocx :solo
-
poison-girl
- -#Invader

glosowalam na mystic chociaz powaznie zastanwialam sie nad metalmania i pristami (moze dlatego ze, niestety, tylko na mystic sie wybieram no i na woodstock ale nie ma w ankiecie)
heh...... Mark Knopfler, zapewne ostatnia trasa Mistrza więc grzech nie być na koncercie
Ja niezgrzeszę 
Pink ---> mam prośbę. bo mnie to nburtuje. chciałabym, żebyś raz a dobrze określił/a swoją płeć. bo przykro mi ale zawsze mam z tym problem a nie lubię się mylić w TEJ kwestii 
100% facet

phi jasne ze mystic festiwal
ignoranci
ignoranci
dziękiPink pisze:100% facet![]()
![]()
![]()
EOT
co na tej liscie robi behemoth? 
morbid angel - musze kupic jakies spodnie z wzmocnionym materialem na kolanach....
morbid angel - musze kupic jakies spodnie z wzmocnionym materialem na kolanach....
Koniec świata nadejdzie jutro.
Jak dla mnie Mystic (Judasi miejsce drugie) i nie sadze, zeby cokolwiek w tym roku przebilo te imprezy...wszak to Polska przeciez.... 
Całkowicie się zgadzam!!! Każdy koncert DCD to wielkie wydarzenie!!!świnka666 pisze:Brakuje mi tu jednego, bardzo ważnego koncertu - Dead Can Dance w kongresówce.
I żadne U2, żadne mejdeny, żadni prieści, żadne ac/dc sabbaci, czy stonesi nie są w stanie pobić tego koncertu. Chyba tylko koncert Floydów mógłby być nazwanym większym wydarzeniem muzycznym
Niestety mnie na kocercie DCD nie będzie. Wiesz, Pink, cholernie Tobie zazdroszczę, że masz bilet na ten.. co by tu dużo nie mówić - spektakl. Bo tak wyśmienitej muzyki nie sposób inaczej nazwać.
Dla mnie DCD to bardzo znaczący zespoł, dzięki nim zacząłem interesować się muzyką na dobrą sprawę.
Niestety zabiły mnie ceny biletów, a informacja o tym że wszystkie wysprzedano zaraz jak się pojawiły już wogole
Ich koncerty to przedewszystkim WIDOWISKO, pod tym względem faktycznie trudno przebić Floydów. Ale bliższe mi jest jednak DCD, nawet bez żadnej oprawy - wystarczą sami Lisa i Brandan z zespołem i ich MUZYKA.Pink pisze:Koncert Floydów przebiłby wszystkie koncert razem wziete jakie kiedykolwiek miałbym jeszcze w życiu zobaczyć.
Heh, szkoda że nie będe mogł być na tym koncercie który będzie 30 min od mojego domu
- Bartek777
- -#Prodigal son

po co te pytania? Dla mnie odpowiedź jest tylko jedna: Iron Maiden 
Judas tez fajny, ale szkoda byłoby mi wydac tyle kasy na halforda, co dałem na Maidenów. No, sa tez ludzie co wszystko by dali za koncert rammsteina <lol>
Judas tez fajny, ale szkoda byłoby mi wydac tyle kasy na halforda, co dałem na Maidenów. No, sa tez ludzie co wszystko by dali za koncert rammsteina <lol>
Na razie Mystic, ale jeśli Dream postanowi przyjechać do Polski to zmienię zdanie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
niewątpliwie Mystic Festival