Bruce Springsteen - Europa 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Springsteen - Europa 2024
Było przez chwile Stani A, teraz znowu brak
:/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tak. To jest to zwrotu jak nie możesz pojechać
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Ceny na Sztokholm porównywalne z Pragą... 50 pln więcej. Najlepsza Belgia 208 ojro lol...drożej niż na Wembley.
Kupiłem dwa bilety do Pragi.
Może ją robi Evil Nation PL?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
1060 w przeliczeniu na PLN za 2 stadni A.
Podobno też będę w Pradze na stani a
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 4876
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Myślicie, że to event z gatunku "zaro sie wyprzeda", czy można trochę poczekać?
-
Deleted User 4876
chyba nie było koncertu na Letnanach aby się stani B wyprzedało -- a jeżdżę tam już chyba z dekadę. Także czil... co innego A... pewnie aż do ostatniego tygodnia przed gigiem wyłączą, a potem magicznie rzucą pulęShedao Shai pisze: ↑pt lis 03, 2023 12:56 pm Myślicie, że to event z gatunku "zaro sie wyprzeda", czy można trochę poczekać?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Miło mi to słyszeć, bo zamierzam kupić za tydzień. Stani B oczywiście, cebula jestem. To się nie spinam. Dzięki 
- blackcocker
- -#Moderator

Korzystałeś z jakiegoś automatycznego przeliczenia bankowego na rachunku w PLN? Mi wyszło niecałe 990 za dwa
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 4876
Jaki bank? Bo mnie tez dopadła ta wyższa kwota w mbanku - kumpel 3 dychy taniej na wlotce..w sumie drobiazg, ale irytujący.
- blackcocker
- -#Moderator

Ja korzystam zawsze z revoluta. Przewalutowuję tam i wtedy pobiera mi kasę bezpośrednio z salda w walucie w której płacę. Korzystam od lat za granicą i przy zakupach w obcych walutach, chwalę sobie, mają bardzo dobre kursy na wiele walut
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Niesamowite to, że pomimo kolejnych europejskich tras nie chcą z jakiegoś powodu ściągnąć tego Springsteena do Polski. Jeśli dobrze kojarzę to grał u nas tylko raz i to w 1997 roku.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 4876
Gdzieś mi mignęło, że u bossa stawka 2,8 M USD za gig ( ale to może być nieaktualna dana) - także Polski LN nie chce wyłożyć takiego hajsu, mimo że gig by się dobrze sprzedał, to zysk per uczestnik pewnie by się nie zgadzał. Wciąż w PL pokutuje aby zarobić ( zwlaszcza dobrze), ale się nie narobić. Zupełne przeciwieństwo tego co w Czechach...od lat powtarzam aby wypowiedzieć im wojnę a potem ogłosić kapitulację. Oni zyskują dostęp do morza, my do większej ilości, tańszych, lepiej zorganizowanych gigów - win win
A masz konto walutowe w mBank? Bo w ramach swojego rachunku możesz otworzyć konta walutowe do 10 innych walut, ja mam w EUR i CZK. Przy płaceniu kartą na terminalu działa(tzn kupujesz w wirtualnym kantorze korony i płacisz nimi bez przeliczeń) i właśnie kminie jakby to zadziałało przy zakupach online.thorgal_30 pisze: ↑pt lis 03, 2023 1:33 pm Jaki bank? Bo mnie tez dopadła ta wyższa kwota w mbanku - kumpel 3 dychy taniej na wlotce..w sumie drobiazg, ale irytujący.
-
Deleted User 4876
no mam rachunki walutowe w GBP i EUR, ale o CZK czy SEK nie pomyślałem heh. Ja to jeszcze z czasów, kiedy nie było kart wielowalutowych i do każdego rachunku plastik lol. Kolega wcześniej pisał o Revoulcie - fakt wszyscy to sobie chwalą, zastanawiam się gdzie jest haczyk.Kuki91 pisze: ↑pt lis 03, 2023 2:45 pmA masz konto walutowe w mBank? Bo w ramach swojego rachunku możesz otworzyć konta walutowe do 10 innych walut, ja mam w EUR i CZK. Przy płaceniu kartą na terminalu działa(tzn kupujesz w wirtualnym kantorze korony i płacisz nimi bez przeliczeń) i właśnie kminie jakby to zadziałało przy zakupach online.thorgal_30 pisze: ↑pt lis 03, 2023 1:33 pm Jaki bank? Bo mnie tez dopadła ta wyższa kwota w mbanku - kumpel 3 dychy taniej na wlotce..w sumie drobiazg, ale irytujący.
Ja musiałem płacić kredytówka więc oni jeszcze dodatkowo po jakimś bzdetnym kursie przeliczaja.
-
Deleted User 4876
Ja dzisiaj za jeden płaciłem Visą, a za drugi Mastercard i choć kwota ta sama w walucie to też w PLNach różnica. Niech się nażrą...akurat każdy hajs wydany na gig Bossa to rozsądnie zainwestowany piniondz.