Najbardziej zmarnowane zespoły

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Najbardziej zmarnowane zespoły

Post autor: nugz »

Pierre Dolinski pisze: czw lip 18, 2024 11:38 pm Można grać i nie zasługiwać. ;) Są tacy, to nie żart.
Akurat byłem kiedyś świadkiem kłótni typów w tym temacie, bo jeden coś złapał, a drugi go cisnął, że nawet nie gra i powinien oddać grzecznie :)
Kiedy ludzie rzucają się jak najgorsze bydło, tratując się w poszukiwaniu kostki, najchętniej wrzuciłbym im tam jakaś śmierdzącą bombę czy coś :roll:
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Walnij talerz grochówki przed show. Skuteczne. Jak będą się schylać po kostkę to ich pociśniesz. Na jednym koncercie nieomal zemdlałem, bo stali przede mną tacy dwaj. Żwirek i Muchomorek ich nazwałem. Srali przez cały koncert a tłok był i nie dało się odejść.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

nugz pisze: pt lip 19, 2024 4:52 pm
Pierre Dolinski pisze: czw lip 18, 2024 11:38 pm Można grać i nie zasługiwać. ;) Są tacy, to nie żart.
Akurat byłem kiedyś świadkiem kłótni typów w tym temacie, bo jeden coś złapał, a drugi go cisnął, że nawet nie gra i powinien oddać grzecznie :)
Kiedy ludzie rzucają się jak najgorsze bydło, tratując się w poszukiwaniu kostki, najchętniej wrzuciłbym im tam jakaś śmierdzącą bombę czy coś :roll:
Zupełny brak zrozumienia. To jak walka o święty gral. :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: pt lip 19, 2024 8:03 pm
nugz pisze: pt lip 19, 2024 4:52 pm
Zupełny brak zrozumienia. To jak walka o święty gral. :)
O to to..

Tutaj chyba sporo postów do przeniesienia do tematu "Dej kartki..."
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ