Trooper-klasyk czy przeciętniak
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trooper-klasyk czy przeciętniak
dla mnie klasyk!! tym riffem maiden wymiata. chyba jeden z moich ulubionych kawałków. co tu dużo gadać, hicioc i bardzo mi się podoba
na pewno jest najlepszy na "piece of mind"
bedziemy zakladac temat o kazdym kawalku? w nadmiarze wolnego czasu polecam skladanie wierzy spadochronowej z zapalek lub autek z Burago
Powiem tak : Klasyk, ale mnie sie już przejadł na koncertach i wogóle 
The Trooper to jedyna piosenka Ironów, którą jeszcze czasem włączę. I tak bardzo bardzo rzadko.
ja nawet tego nie załącze...ostatnio w ogóle mejdenow nie slucham....juz sporo...przejedli mi sie po dwoch tegorocznych gigach....potem wyszlo dotr i jakos tylko tego sluchalem....ale to bylo juz 2 miechy temu 
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

Trooper to dla mnie jednen z kawalkow Ironow ktory chyba nigdy mi sie nie znudzi, mam do niege sentyment i tyle 
swego czasu tez przez pewien czas nie sluchalem Ironow bo mi sie znudzili... ale to chyba normalne (przeciez ilez mozna)
swego czasu tez przez pewien czas nie sluchalem Ironow bo mi sie znudzili... ale to chyba normalne (przeciez ilez mozna)
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Mi tam sie nie nudzą Ironi, 130 piosenek, więc jest z czego wybierać, jak nie Powerslave to Virtual XI, jak nie Virtual XI to Somewhere in Time, jak nie Somewhere to Number of the Beast i tak dalej, i tak dalej.
A niektóre utwory jak Infinite Dreams, Powerslave czy Flight of Icarus to już wogóle nigdy mi sie nie nudzą, choć przyznam ,że są i takie ,które nudzą sie dość szybko.
A niektóre utwory jak Infinite Dreams, Powerslave czy Flight of Icarus to już wogóle nigdy mi sie nie nudzą, choć przyznam ,że są i takie ,które nudzą sie dość szybko.
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2005 12:12 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

hmm chyba chciales napisac:
" mi tam sie nie nudza Ironi"
" mi tam sie nie nudza Ironi"
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Klasyk klasykiem, ale riff nieśmiertelny
Wszyscy go grają
http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=2IZJ ... 9XN2X44COY
http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=2IZJ ... 9XN2X44COY
mój zespół może nawet wykona ten utwór na niedalekim koncercie
jako tribute 
Dla mnie The Trooper to klasyk, jest w ścisłej czołówce najlepszych utworów jakie moim zdaniem nagrali. A do tego wykonania koncertowe porywają. Bardzo podoba mi sie sposób zagrania solówki, grają w 2 niby tak samo, ale z małym przesunięciem czasowym. Słuchając utworu można naprawdę poczuć szarżę na pozycje wroga.
Co do możliwości wyrzucenia go z setu, to moim zdaniem koncert bez The Trooper to niepełny koncert. RTTH może wylecieć, Trooper musi zostać
Co do możliwości wyrzucenia go z setu, to moim zdaniem koncert bez The Trooper to niepełny koncert. RTTH może wylecieć, Trooper musi zostać
A mi sie ten kawałek nigdy za bardzo nie podobał. Był moment kiedy czasem sobie go nawet posłuchałem nie krzywiąc ryja, ale dziś by to nie przeszło. Za 'wesoły' klimacik, trąci mi tu tandetą... na siłe posłucham ale jednak Trooper był zawsze dla mnie kawałkiem, który pozostaje w tle pośród innych dokonań Maiden.
KMFDM
heheh .. a co jak nagranie jest o szatanie i ma mroczny klimat to nie jest tandetne
? hhehe moze należysz do armi blackmetali
?
ja bym tam troopera z setu nie wywalal i nie dlatego ze go ciagle grają czy cos, ale dlatego ze jakby nie bylo jest swietny
ciary przechodza po plecach jak steve, jan, dave i adrian ustawiaja sie razem na srodku i sceny i jazda :rocx
No jasne, że nie jest! Nie bluźnij nawet! Tylko prawdziwie mrrroczna muzyka nie jest tandetna! Hail Satan!Scorpien pisze:heheh .. a co jak nagranie jest o szatanie i ma mroczny klimat to nie jest tandetne?
KMFDM
Klasyk! Szczególnie na koncertach!
Pewnie, że klasyk. Niepowtarzalny klimat "szarży" 
Klasyk nie Klasyk ale przedewszystkim tempo ... No i ta solówka choćby z RIR na dwie gitarki ..Coś pięknego ...
Nie może tylko napewno go zagramy!! :solo :rocxScorpien pisze:mój zespół może nawet wykona ten utwór na niedalekim koncerciejako tribute