10/12/2015 - Judas Priest - Gdańsk/Sopot, Ergo Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Re: 10/12/2015 - Judas Priest - Gdańsk/Sopot, Ergo Arena
Dzięki za info drogi kolego - przydało się 
cieszę się 
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2015 10:24 pm przez prowler7, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, przydała się promocja. Cieszę się, że wyczekałem do niej.
Chyba coś kiepsko idą bilety, przy okazji poprzedniego koncertu też była taka promocja. Szkoda, że na Maiden takich okazji nie ma 
Bédá, za kilka miesiecy.
Ostatnio był "iron Ticket" za całkiem fajną cenę. To było jakoś dwa tygodnie przed koncertem chyba.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam do sprzedania bilet na płytę (za 125 zł) - jak ktoś zainteresowany to pisać na priv.
www.MetalSide.pl
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Bilety na Judas Priest - ZA DARMO !

Widać ,że dwa koncerty Judasów w jednym roku to za dużo,to samo jeden koncert Slipknot w bądź co bądź dużej hali to też za dużo..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
Ktoś wie na jakie miejsca te wejściówki? Czy to tak, że jak kupie bilet na trybunę, to analogicznie dostane gratis wejściówkę na trybunę na JP?
-
frostbitten
- -#Charlotte

Czy ktoś będzie jechał, bądź chciałby się zabrać samochodem z Poznania? Szkoda tak jechać samemu.
Mam do sprzedania 2 bilety na trybuny dolne w cenie 120zl za sztukę. Cena do negocjacji. Szczegóły na priv.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Scream Maker – zagra przed UFO
i Judas Priest 10 grudnia w ERGO ARENIE!
Scream Maker to warszawska formacja grająca klasyczny heavy metal. Zespół ma na swoim koncie dwa entuzjastycznie przyjęte wydawnictwa płytowe, z których ostatnie - "Livin' in the Past" zostało wydane na całym świecie w amerykańskiej wytwórni Perris Records, a jego okładkę zaprojektował prof. Rosław Szaybo, światowej sławy projektant odpowiedzialny m. in. za okładkę "British Steel" Judas Priest!
W ciągu zaledwie czterech lat zespół zagrał 200 koncertów, w tym dwie długie trasy w Chinach, gdzie zresztą jako pierwszy polski artysta w historii oficjalnie wydał album - "We Are Not The Same". Nowy album - "Back Against the World" ukaże się na początku przyszłego roku.
Już 10 grudnia będziecie mogli usłyszeć zespół na żywo!
Judas Priest, UFO, Scream Maker
10.12.2015 ERGO ARENA Gdańsk/Sopot
W końcu dziś zakupiłem bilet
) Kto się z forum wybiera?
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Bardzo złe info :/ biorę poduszkę i zatyczki do uszu, spróbuję się przespać bo słuchać nie mam zamiaru, jeszcze mnie mdli po ich popisach przed Motorhead.Scream Maker – zagra przed UFO
i Judas Priest 10 grudnia w ERGO ARENIE!
Fajnie, że polskie kapele się wbijają przed te legendarne; jest kilka które mogłyby jeszcze się pokazać w takim towarzystwie - chociażby Titanium. A na Motorhead byłem i wcale nie było tak źle z tym saportem.
BTW jestem tu nowy!