Japońskie kapele :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Japońskie kapele :)
A to szanuję, że obadałeś oba materiały!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No ba, jak wszystko to wszystko, włącznie z linkami audio-video
Przyjemne, nie powiem... I fascynujące jak cholera, mimo że za Azjatkami nie przepadam.
to ja sie wypowiem, 1 kawałek taki sobie, azjatki mi sie srednio podobaja, wiec imo nic specjalnego
teraz drugi:
no ten kawałek mi sie podoba, i wiecej ich jest, ciekawsze
tak z 6/10 bym dał, fajnie fajnie
teraz drugi:
no ten kawałek mi sie podoba, i wiecej ich jest, ciekawsze
Zajzajer on the Road 2026:
- Caracalized
- -#Moonchild

Akurat IMO potrafią być mega ładne, ale to bardzo zależy od kraju, a czasami nawet regionu. Takie Chiny są bardzo rozległe, więc to zależy od miejsca, tam masz serio ogromne wahania. No ale Japonki i Koreanki ogólnie top, nie jestem fanem tych śniadych i brązowawych, czyli Tajlandia, Filipiny i te sprawy.
No i też właśnie uroda to element przemysłu muzycznego w Korei i Japonii, bo te laseczki w kwestii zabiegów medycyny estetycznej idą po całości. Te wszystkie osoby z plakatów to są jednostki po wielu, naprawdę wielu "upgrade'ach" w przedmiocie wyglądu. Jakby... No serio, tutaj jest zupełnie inna skala. Ostatnio widziałem jakiś filmik, gdzie bodajże koreańska idolka udawała, że je jakiegoś fast fooda, którego reklamowała, bo nie chciała zjeść tej kanapki naprawdę. Dlaczego? Bo to by naruszyło jej dietę.
No i też właśnie uroda to element przemysłu muzycznego w Korei i Japonii, bo te laseczki w kwestii zabiegów medycyny estetycznej idą po całości. Te wszystkie osoby z plakatów to są jednostki po wielu, naprawdę wielu "upgrade'ach" w przedmiocie wyglądu. Jakby... No serio, tutaj jest zupełnie inna skala. Ostatnio widziałem jakiś filmik, gdzie bodajże koreańska idolka udawała, że je jakiegoś fast fooda, którego reklamowała, bo nie chciała zjeść tej kanapki naprawdę. Dlaczego? Bo to by naruszyło jej dietę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kolejna zajebista rzecz z Japonii - Outrage. Mam słabość do Naokiego Hashimoto za barwę głosu i uroczo koślawe akcentowanie angielskich słów. "Raging Out" to mocarny album, polecam.