Samael
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Samael
Jesli Eternal uwazasz za najlepsza...to pewnie jest sens 
Jazz is not dead, it just smells funny.
No dla mnie Eternal jest lepszy od takiego Passage czy RoL. Sprawdzę więc. ;]
tak jestM@ti pisze:najlepsza płyta to Eternal.
i nie słuchaj.M@ti pisze:nie słuchałem jeszcze tych 2 pierwszych,
Reign Of LightChudy pisze:Od jakiej płyty najlepiej zacząć to jeśc?:>
KwaM@ti pisze:ale z tego co mówicie to nie wiem czy jest sens. ;]
Samael nadal trzyma poziom. Solar Soul wkręcił mi się strasznie, słucha mi się jej aktualnie jak RoL za najlepszych czasów- czyli lepiej być nie mogło raczej. Zobaczę czy się nie znudzi z czasem
Uwielbienie samaela osiągnęło apogeum u mnie
Ale mogą mi się spodobać. Black nie jest zły. ;]syzygy pisze:i nie słuchaj.
To wpadaj na Hunterfest.syzygy pisze:Uwielbienie samaela osiągnęło apogeum u mnieKocham ich
taa... pograją tam może z 45 minutM@ti pisze:To wpadaj na Hunterfest.
Ceremony byłoby super, gdyby nie wokal mojego ulubieńca. Słuchać go nie mogę na tych blakowych płytach. Od epki rebellion zmienił styl darcia nie do poznania...M@ti pisze:Black nie jest zły. ;]
właśnie- poznaj koniecznie dwie genialne epki- Rebellion i Exodus
Ty chyba szalony. Toż to będzie gwiazda dnia.syzygy pisze:taa... pograją tam może z 45 minut
Exodus znam.syzygy pisze:właśnie- poznaj koniecznie dwie genialne epki- Rebellion i Exodus
super jest, takie przedłużenie Passage z dodanymi bajerami:PM@ti pisze: Fajna płyta fajna, ale to jeszcze nie to co na LP Eternal albo RoL.
tak mi ktoś powiedział w temacie o Hunterfeście kiedyś dawno temu a ja głupi uwierzyłemM@ti pisze:Ty chyba szalony. Toż to będzie gwiazda dnia.
W sumie to chyba pierwsze elektroniczne oblicze Samaela.syzygy pisze:super jest, takie przedłużenie Passage z dodanymi bajerami:Pbardzo lubię.
No chyba, że to ja się mylę (co zdarza mi się żadkosyzygy pisze:tak mi ktoś powiedział w temacie o Hunterfeście kiedyś dawno temu a ja głupi uwierzyłem
na przykład teraz Ci się zdarzyłoM@ti pisze:co zdarza mi się żadko
No więc mówię, że rzadko.sobota pisze:na przykład teraz Ci się zdarzyło
przynajmniej uczysz się na błędach. nie to co nasz ulubiony kolega z forumM@ti pisze:rzadko.
Wtedy to ja specjalnie napisałem.sobota pisze:przynajmniej uczysz się na błędach.
Fifi?sobota pisze:nie to co nasz ulubiony kolega z forum
nie. pandejo.M@ti pisze:Fifi?
aaaaaa pandejooo
Można gdzieś znaleźć już teksty z Solar Soul? Pośpiewałbym sobie 
Solar Soul dobre jest. Fajnie się przy tym biega.
Zawsze i wszędzie. A co, zdziwiony?
-
Deleted User 1309
Zapuszczam sobie nowa płytkę , która podobno już wyszła jakiś czas temu(te studia moją karierę melomana muzycznego zrujnowały zuepłnie;) ) , a tutaj nuty prawie jak za pięknych czasów genialnego Passage . Samael znowu króluje .
Ha! Jeden co się zna :]