Żona Nicko oskarżona o próbę dźgnięcia męża!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Żona Nicko oskarżona o próbę dźgnięcia męża!
z deathmagnetic.pl:
50-letnia Rebecca McBrain, żona perkusisty Iron Maiden, 24 lutego aresztowana została za naruszenie nietykalności osobistej (aka pobicie) po tym, jak rzekomo próbowała dźgnąć swojego dźgnąć męża ozdobną lancą / kopią / piką. Choć nie udało jej się to, podobno dała radę uderzyć Nicko drewnem opałowym ze skałdu za domem, powodując lekkie obrażenia. Z aresztu wyszła wtedy za poręczeniem.
Teraz media donoszą, iż 3 maja ma stawić się w sądzie, by odpowiadać za formane już zarzuty (zgodne z powyższymi doniesieniami). Na ten moment twierdzi, że jest niewinna.
50-letnia Rebecca McBrain, żona perkusisty Iron Maiden, 24 lutego aresztowana została za naruszenie nietykalności osobistej (aka pobicie) po tym, jak rzekomo próbowała dźgnąć swojego dźgnąć męża ozdobną lancą / kopią / piką. Choć nie udało jej się to, podobno dała radę uderzyć Nicko drewnem opałowym ze skałdu za domem, powodując lekkie obrażenia. Z aresztu wyszła wtedy za poręczeniem.
Teraz media donoszą, iż 3 maja ma stawić się w sądzie, by odpowiadać za formane już zarzuty (zgodne z powyższymi doniesieniami). Na ten moment twierdzi, że jest niewinna.
Re: Żona Nicko oskarżona o próbę dźgnięcia męża!
no bez jaj, przemoc w rodzinie McBrain?
I Nicko sie tak daje?
I Nicko sie tak daje?
Ralf dawał link do jakiejś zagranicznej informacji on tym. Jest tam mowa o próbie dźgnięcia 2 osób i nie ma słowa, że jedną z nich miałby być Nicko.
Inne serwisy mówią, że początkowo była mowa, że to Nicko, ale potem się z tego wycofano, choć niektórzy to powielają.
Inne serwisy mówią, że początkowo była mowa, że to Nicko, ale potem się z tego wycofano, choć niektórzy to powielają.
A może Nicko nawojował i żonka "ubodła"...
tak czy siak, krewką żonę ma 
http://bocanewsnow.com/2013/03/10/west- ... -arrested/Budziol pisze:tak czy siak, krewką żonę ma
Tak czy siak żonę ma brzydką. I naćpaną. Nicko przy niej sam jest atrakcyjną kobietą...
M.
Może Nicko znęcał się nad nią swoją pałeczką? Mam nawet jedną sztukę z Gwardii, dość mocno pocharatana. Myślicie, że powinienem ją oddać na policję?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
El Dorado
śmiesznie by było jak by go zabiła 
Najpierw Clive, później Steve, teraz Nicko uniknął śmierci. Prawie jak "Oszukać przeznaczenie"!
Może jakiś klecha rzucił klątwę na Ironów?
Może jakiś klecha rzucił klątwę na Ironów?
-
Deleted User 2259
Coś więcej na ten temat?Truskawa pisze:później Steve
Błysnąłeś jak zawsze !!!El Dorado pisze:śmiesznie by było jak by go zabiła
Clive? Chodzi o jakieś problemy alkoholowe po TNOTB? Coś mi świta ale biografię czytałem lata temu...
O nie jagby zabiła Nicko to była żałoba na sanktuarium i maidenowo-narodowa żałoba
I by powstało 5 tematów na temat jego śmierci a tóżto offtop
I by powstało 5 tematów na temat jego śmierci a tóżto offtop
Vyrus - To Ty nie wiesz, że Clive nie żyje?
A pisząc Steve miałem na myśli Steve'a Gadda, nie Harrisa.
Twój post na pierwszy rzut oka sugeruje, że każdy z nich uniknął śmierci, więc nie ma się co dziwić pytaniom.Truskawa pisze:Vyrus - To Ty nie wiesz, że Clive nie żyje?![]()
Dokładnie, Truskawa sklecił zdanie z którego wynika coś innego niż chciał nam przekazać. Wiem, że Clive nie żyje 
Jednym słowem gimbus, czyli zamierzony efekt reformy edukacji !!!vyrus pisze:Truskawa sklecił zdanie z którego wynika coś innego niż chciał nam przekazać
To ja już wolę być gimbusem, przynajmniej znam podstawy kultury osobistej i znać będę w wieku 37 lat.
Racja, wyszło mi dwuznaczne zdanie.
Racja, wyszło mi dwuznaczne zdanie.
Może w wieku lat 37 już je poznasz, teraz Ci do nich daleko:Truskawa pisze:przynajmniej znam podstawy kultury osobistej i znać będę w wieku 37 lat.
Truskawa pisze: Może jakiś klecha rzucił klątwę na Ironów?