Bierzemy flagi i bannery od kolegów z Lecha Poznań i jedziemy
09/11/2013 - Scorpions - Wilno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
09/11/2013 - Scorpions - Wilno
Kolejna część pożegnalnej trasy Scorpionsów. Jeszcze nie ma informacji o biletach i ich cenach, jak się pojawi - to wkleję
Ostatnio zmieniony wt wrz 17, 2013 12:31 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Re: 09/11/2013 Scorpions - Wilno
Już nie pożegnalnej, bo żegnanie im się odwidziałokrusejder pisze:Kolejna część pożegnalnej trasy Scorpionsów.
-
Deleted User 2259
Re: 09/11/2013 - Scorpions - Wilno
Czyli będą dalej grać?Kuba pisze:bo żegnanie im się odwidziało
- przednie ;DBierzemy flagi i bannery od kolegów z Lecha Poznań i jedziemy
Wilno, Wilno... a nie Wino?
u nas we Wielkiem Xięstwie to się raczej spożywa miody i wódzię, nie wina 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pojechałbym (ale bez transparentu - i bez niego Polak może tam w trąbę zarobić). 
Tak, już nawet tego w wywiadach nie ukrywają - w przyszłym roku będzie nowy album akustyczny oraz nowy studyjny.Invader pisze:Czyli będą dalej grać?Kuba pisze:bo żegnanie im się odwidziało
Ten ich koniec kariery się już ciągnie jak "Moda na sukces"... kasę od fanów powyciągali, ale jadą dalej. Że też im się kobiety do tych utworów nie skończą...
A ja tam się cieszę. Tarnów odpadał u mnie ze względu na datę, a do Wrocławia miałem już nawet wejściówkę, ale w ostatniej chwili wypadła mi pewna sprawa,która uniemożliwiła wyjazd, więc do trzech razy sztuka. Mam nadzieję, że przyjadą na koncert w Torwarze, ewentualnie Hali Koło w przyszłym roku.
Ja pamiętam jak byłem na Scorpions w 2009 roku w Stoczni Gdańskiej i był to koncert z ich pożegnalnej trasy... już wtedy myślalem, że to jedna z ostatnich szans, żeby ich na żywo zobaczyć.Brooce pisze:Ten ich koniec kariery się już ciągnie jak "Moda na sukces"... kasę od fanów powyciągali, ale jadą dalej. Że też im się kobiety do tych utworów nie skończą...
Nie rozumiem po co tak ogłaszają co jakiś czas, że kończą, a i tak grają kolejne lata dalej. To chyba tylko chwyt marketingowy, żeby kasę nabić.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Bredzisz :-)kam pisze:Ja pamiętam jak byłem na Scorpions w 2009 roku w Stoczni Gdańskiej i był to koncert z ich pożegnalnej trasy... już wtedy myślalem, że to jedna z ostatnich szans, żeby ich na żywo zobaczyć.Brooce pisze:Ten ich koniec kariery się już ciągnie jak "Moda na sukces"... kasę od fanów powyciągali, ale jadą dalej. Że też im się kobiety do tych utworów nie skończą...
Nie rozumiem po co tak ogłaszają co jakiś czas, że kończą, a i tak grają kolejne lata dalej. To chyba tylko chwyt marketingowy, żeby kasę nabić.
W żadnym wypadku w 2009 roku nie było pożegnalnej trasy, tylko Humanity World Tour - czyli promująca płytę Humanity. http://en.wikipedia.org/wiki/Humanity_World_Tour
Zagrali wtedy 4 koncerty w Polsce i żaden nie był reklamowany jako ostatni / pożegnalny
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley