kontakt do IM

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

mamw
-#Charlotte
-#Charlotte

kontakt do IM

Post autor: mamw »

Witajcie,
mam nietypowe pytanko- prośbę. Chodzi o to, że potrzebuję jakiegoś kontaktu do zespołu Iron Maiden. Chodzi o to, żeby wiadomość mogła dotrzeć bezpośrednio do nich. To dla mnie bardzo ważne. Jakaś najszybsza droga kontaktu do zespołu chętnie i mile widziana.
Pozdrawiam,
Malwina
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: kontakt do IM

Post autor: Papa »

Idąc od razu śladami Wickera:

Phantom Music Mangment Ltd
Bridle House
36 Bridle Lane
London
W1F 9BZ

T: 0845 331 3300
F: 0845 331 3500

Na prywatne telefony komórkowe do nich nie masz co liczyć, niestety. :wink: No chyba, że ten ktoś by uznał, że twoja sprawa jest warta wspomnienia.
mamw
-#Charlotte
-#Charlotte

dzięki, dzięki, a jakiś adres mailowy? bardziej by mi się przydał jednak, w ostateczności skorzystam z tego adresu, ale elektronicznie szybciej. Prywatnych telefonów nie potrzebuje, ale jakieś szczegółowe dane dodatkowe mile widziane.
pozdrawiam
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Ja mam zamiar tam napisać w sprawie nie najlepszej jakości dźwięku. Może odczytają?
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Po przeczytaniu pierwszych niepochlebnych słowach dodadzą maila do czarnej listy i wrzucą do spamu ;)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No to tylko ich strata...
mamw
-#Charlotte
-#Charlotte

ponawiam,
pilnie potrzebuję, kto może pomóc jeśli chodzi o adres poczty elektronicznej do zespołu, to dla mnie bardzo ważne, proszę o odpowiedzi,
pozdrawiam i dzięki z góry
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

fanclub@ironmaiden.com - nie licz na więcej, zespół nie ma ''swojej skrzynki pocztowej'', gdzie odczytują listy od fanów. Najlepszym wyjściem dla kogoś bez dojść wydaje się być wysłanie normalnego listu na papierze na wskazany niżej adres (w związku z tym, że sklep jest ponoć również siedzibą ''personelu fanklubowego'') z dopiskiem na kopercie to: LAZ. LAZ to jeden z administratorów forum fanklubu, jeśli twój list będzie przemyślany, miał ręce i nogi, może się zlituje i przekaże go komu trzeba.

PO Box 9285
Sudbury, Suffolk
CO10 7WX, U.K.

Zaś sam adres mailowy to bezpośredni kontakt do LAZ'a. Na pewno przeczyta twoją wiadomość, jednak to nie to samo co list. Wybór należy do Ciebie. Powodzenia.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wysłałem dwa listy - do Lazarusa i do Phantom Music Management. Dzielę się w nich refleksjami fanów odnośnie koncertów IM. Oprócz plejady superlatyw i pochwał, wskazuje na problem z jakością dźwięku, na który wskazują fani nawet na oficjalnym forum. Pytam, czy Pan Martin Walker jest w stanie coś z tym zrobić. Listy zostały napisane nienaganną angielszczyzna przez mojego uczelnianego przyjaciela - lektora językowego. Kadzę im strasznie, jeśli mają choć trochę szacunku do fanów - powinni odpisać - albo może Mr Smallwood weźmie sobie to do serca i pogada z Walkerem, bo ten facio do nagłaśniania koncertów IM się nie nadaje i to absolutnie...
ODPOWIEDZ