22/06/2019 - Muse - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 7586

22/06/2019 - Muse - Kraków

Post autor: Deleted User 7586 »

TRASA BĘDZIE PROMOWAĆ NOWY ALBUM SIMULATION THEORY, KTÓRY ZOSTANIE WYDANY 9 LISTOPADA PRZEZ WARNER BROS. RECORDS

22 CZERWCA 2019, TAURON Arena Kraków

5 listopada 2018 (Los Angeles, California) – MUSE ogłaszają Simulation Theory World Tour. Trasa tego multiplatynowego, rockowego zespołu, który ma na swoim koncie Grammy Awards, będzie miała miejsce na obiektach koncertowych w USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii i Europie (kolejne daty poznamy wkrótce).

Muse znani są na całym świecie z zapierających dech w piersiach, niesamowitych koncertów na żywo i nadchodząca trasa z pewnością nie będzie wyjątkiem:

““Najlepsze show na świecie”” - Q Magazine

“Największa ekstrawagancja dźwiękowa i wizualna” - Vancouver Sun

“Wieczór, który ustanawia nowe standardy możliwości na rockowej arenie.” - The Independent (UK)

“Porywający, teatralny i technicznie nieskazitelny, to był rockowy koncert najwyższej jakości od Muse, mistrzów muzycznej destrukcji” - The Standard (UK)

Fani, którzy zamówili w przedsprzedaży płytę Simulation Theory (tylko przez http://www.muse.mu) przed 9 listopada, będą mogli jako pierwsi zakupić bilety już 13 listopada o 10.00. Przedsprzedaż dla zarejestrowanych użytkowników LiveNation.pl rozpocznie się 15 listopada o 10:00. Przedsprzedaże zakończą się 15 listopada o 22:00.

Bilety w sprzedaży ogólnej będą dostępne od piątku, 16 listopada od 10.00 na LiveNation.pl.
Deleted User 7586

Re: 22/06/2019 - Muse - Kraków

Post autor: Deleted User 7586 »

Swoją drogą to zaczynam z coraz większym zaciekawieniem czekać na hedalinerów Openera i Orendża:-) Openerowi już odpadł Muse i The Cure:-)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Noooo i wreszcie jakiś koncert dla mnie
Jeden z zespołów must see. Postaram się być choć będzie ciężko :)
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

będę !!! fajnie, że nie muszę nigdzie jechać.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Chyba czas najwyższy przeprowadzić się do Krakowa. :wink:

Lubię Muse i chłopaków jeszcze na żywo nie widziałem, a z DVD wiadomo, że robią niezłe show. Koncert do - poważnego - rozpatrzenia!
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Łee, odpuszczam. Jakby grali na Open'erze to bym poszedł, a tak to nie chce mi się specjalnie jechać do Krk. Tym bardziej, że uważam, że nie nagrali nic ciekawego od Black Holes and Revelations. Zresztą na koncert Orange 2015 średnio mi się podobał (Incubus przed nimi pozamiatał).
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Posłuchałem na YT 3 piosenek Muse. Jednej nowej i dwu starszych, mających 150 i 89 mln odtworzeń. Ja pimpolę, jakie to jest muzyczne gów*o !! Nie sądziłem, że tak beznadziejna produkcja dźwięków może łapać aż tylu jeleni.

Aż sobie posłucham całej płyty , może Origin of Symmetry, bo na RYM ma najwyższą średnią ocen. Ale straciłem nadzieję, że oni coś dobrego kiedykolwiek nagrali.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Heh...ja kiedyś wyszedłem z ich koncertu po 5 ciu numerach :) Byli headlinerem na Rock In Vienna :D no ale wcześniej Sharon zaspokoiła moje pragnienia muzyczno-wizualne więc bez poczucia straty wyszedłem :D
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

krusejder pisze: wt lis 06, 2018 10:42 am Ale straciłem nadzieję, że oni coś dobrego kiedykolwiek nagrali.
A ja bardzo przepadam, a nie uważam, że nakładam sobie gówna do uszu :) Podejrzewam, że gdyby jakiś Polak grał w tym zespole lub był chociaż technicznym to by się spodobało wielu osobom na forum takie "gównianie" granie ;)
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
masarenka
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: masarenka »

GA1- 395ZŁ
GA2- 295ZŁ
TRYBUNY- 255ZŁ-395ZŁ
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Jednak podziękuję :lol:
A jak już to na ewentualnych promocjach
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Wygrałem podwójną wejściówkę, więc będę w Krakowie. Lubię chłopaków, ale nie miałem takiego ciśnienia (zwłaszcza po zobaczeniu cen biletów), żeby jechać "sam z siebie". :)
Deleted User 2259

FaithNoMore pisze: wt cze 18, 2019 2:26 pm Wygrałem podwójną wejściówkę, więc będę w Krakowie. Lubię chłopaków, ale nie miałem takiego ciśnienia (zwłaszcza po zobaczeniu cen biletów), żeby jechać "sam z siebie". :)
Też brałem udział, ale przegapiłem większość konkursów. Liczę, że skrobniesz jakąś mini-relacje :twisted:
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Parę zdań po koncercie - rzecz jasna - napiszę. Masz to Invader jak w banku ;)
Deleted User 2259

Przechodziłem niedawno tam, sporo ludzi było.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Co to był za wieczór! Pod względem widowiskowości i całej oprawy - to był zdecydowanie najlepszy koncert na jakim w życiu byłem. Ciężko uwierzyć, że za takie cuda odpowiada trio, z drobną pomocą tancerzy i niesamowitej sceny (z długim wybiegiem), przypominającej coś na kształt statku kosmicznego. Także w skrócie: koncert petarda. Bardzo bym żałował, gdybym w Krakowie się wczoraj nie zjawił. Teraz już na pewno nie będę miał wątpliwości czy kupować bilet na kolejne występy Muse.

1.40 grania, mało gadki, dużo efektów (ciężko wybrać nawet najlepszy z nich), ponad 20 utworów w setliście. Było praktycznie wszystko, co chciałbym usłyszeć na żywo, choć nie ukrywam, że brakowało mi "Panic Station", "Dead Inside" oraz "Map of the Problematique".
Mikson
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Mikson »

Ja również byłem i w dużej mierze zgadzam się z poprzednikiem. Może nie będę używał aż tak mocnych frazesów pisząc, że to najlepszy koncert jaki dane mi było zobaczyć, ale na pewno było to wyjątkowe widowisko. A wizualnie to najwyższa liga - znakomite efekty, lasery/confetti/balony, ubiory, choreografia z tancerzami, no i ten big monster robot - wow :) Fajnie też, że była wysunięta scena, dzięki temu mimo, że stałem dość daleko od sceny głównej (jak na miejsce w GA1), to miałem często muzyków bardzo blisko siebie. Poziomowi oprawy wizualnej niestety nie dorównała do końca jakość nagłośnienia, bo akurat tam gdzie stałem nie było słychać wyraźnie wokalu - ale to głównie przy ostrzejszych fragmentach, więc nie było też bardzo źle. Ogólnie mimo, że zespół muzycznie nie każdemu podchodzi (co widać po wcześniejszych wypowiedziach tutaj ;) ) to trzeba uczciwie przyznać, że show sceniczne robią niesamowite i sam nie żałuje wydanych pieniędzy na wcale nie tani bilet :)
ODPOWIEDZ